Deleted
Deleted Member
|
Okolí
Feb 21, 2017 14:31:01 GMT
Post by Deleted on Feb 21, 2017 14:31:01 GMT
Sesbírám ještě pár těch bylinek, přičemž se dál rozhlížím kolem sebe. Sem tam kouknu na nebe, kde se několik hvězd už pomalu začalo ztrácet. Bude svítat. Jsem unavená, cítím, jak se mi klíží oči, ale vím, že to poté dospím zřejmě u Citara. Musím se mu pověnovat, trochu se prospat a teprve pak budu moc jít opět mezi lidi. Vypadám tak trochu jako strašidlo, když jsem nevyspaná, ale bohužel se s tím nedá nic dělat. A on určitě taky nechce být tady venku, když bude vycházet slunce, přeci jen.. asi by se z něho stala hromádka prachu a to by byla škoda, navíc to musí celkem bolet. Uhořet. Maminka taky uhořela, křičela, nepamatuji si detaily na tu noc, byla jsem malá, ale i tak vím, co se stalo. Pamatuji si ten křik mojí maminky a strach, který jsem pociťovala, když jsem utíkala pryč někam do lesa, pryč od těch zlých hloupých lidí. Ale to už je dávno, tak před čtrnácti až patnácti lety. Otočím k němu pomalu hlavu a pousměji se, když vidím, jaký silný vztah má se svojí klisnou, je to hezké, moc hezké. Ještě k tomu, když je to ten upír a tak. "To doopravdy ano," lehce pokývu hlavou na jeho pravdivá slova. Doopravdy je stejně krásná jak její jméno napovídá. Není ale typický kůň. Je silná, jde to vidět, jak je vypracovaná. Ale přesto ladná a má obyčejnou ryšavou barvu. Vypadá obyčejně, ale nějak vnitřně cítím, že taková doopravdy není. Že je neobyčejná, stejně jako její majitel. "Ano, mám. Musel ale zůstat ve stáji, vzhledem k tomu, že bych z jeho hřbetu doopravdy neviděla už vůbec a navíc... aspoň je v teple," pokrčím rameny, přičemž se opět pomalu rozejdu, rozhlížejíc se kolem sebe.
|
|
|
Okolí
Feb 21, 2017 14:57:25 GMT
Post by Ciaran (Brandon Dubhag) on Feb 21, 2017 14:57:25 GMT
Musel, takže je to hřebec, hřebci jsou někdy nezvladatelní, zvláště když ucítí pach klisny v říji, ale když to člověk ze zvířaty umí, tak v tom nevidím problém. Nikdy jsem nebyl zrovna hovorný a tak i ted jsem většinu mlčel, protože stačí málo a už vidím na jejich očích jak mě zkoumá, asi nečekala že se od ní odtrhnu, když jsem ochutnal její krk a je zvláštní, že se mě nebojí, když by stačilo tak málo a byli by jsme tam kde předtím. "Bude svítat." Povím s pohledem na nebe a dám do košíku další byliny. "Né každý upír je netvor, tak jako tak to byl kdysi dávno člověk, i ty jsi člověk a přitom člověkem nejsi. Změnou v jiný druh změníme své priority a způsob života, ale povahu nikoliv." Sice se mě na to neptala, ale byla to taková nevyřčená otázka, protože moc dobře jsem viděl její pohled, když jsme laskal Krásku, některá zvířata upíry nemusí, ale když jim ukážete, že se vás nemusí bát, tak i vlk je vaším bratrem,
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Okolí
Feb 21, 2017 15:16:22 GMT
Post by Deleted on Feb 21, 2017 15:16:22 GMT
"Taky bych řekla, asi se budeme rozloučit. Já si půjdu lehnout a vy.. zřejmě taky, někam do sklepa nebo kde vy upíři to bydlíte," zamumlám tiše a dál sem tam najdu nějaké ty byliny. Je jich doopravdy málo, ale oba v podstatě trháme úplně cokoliv, na co narazíme, tudíž to poté budu muset roztřídit, ale teď se mi do toho doopravdy nechce. Je těch bylin a kytek totiž hrozně moc, budu na to potřebovat čas a klid, nechci se splést a omylem někomu prodat něco, co ho po pár hodinách zabije. Nikdy se mi tohle nestalo a rozhodně s tím nehodlám začínat. "Nemusel jste mi to vysvětlovat, ale i tak děkuji. Samozřejmě tohle všechno vím, jen mi to přijde zvláštní a bohužel některým se i povaha úplně změní. A nejen, když se změníme na jiný druh," pokrčím rameny a lehce se pousměji. Nemusel mi to vysvětlovat, ale zřejmě ten můj údiv viděl, měla jsem na čele doslova napsaný. Jen mě to prostě překvapilo, nic víc.
|
|
|
Okolí
Feb 21, 2017 20:03:11 GMT
Post by William Archer de Cross on Feb 21, 2017 20:03:11 GMT
Smutek v mých očí ještě na chvíli přetrvá, když uhodí Emmeline přesně na hlavičku. "Ano." Odvětím odtažitě a strnule kývnu hlavou v souhlasu. Více jí však neprozradím, nikdy jsem o tom nemluvil. Proto svou bolest okamžitě schovám za svůj úsměv a raději se zahledím na ty dva čtyřnohé raubíře. Zdálo se, že jsou si opravdu sympatičtí. V rozpacích před mým upřeným pohledem sklopila pohled, byla stydlivost byla rozkošná a o to víc jsem se culil. Můj další krok ji podle všeho překvapil natolik, že své oči opět zvedla k mé tváři, mrkajíc jako panenka. Nebudu lhát, samozřejmě, že to zalichotilo mému sebevědomí, stejně jako zběsilé bušení jejího srdce, které jsem zřetelně slyšel. Těšilo mě to, i můj tep byl rychlejší, ač bych to nikdy nepřiznal. O to hůř se mi držel na uzdě můj vlk, který dívku z mého nitra hladově pozoroval. Tedy, nechtěl ji sežrat... to opravdu ne, bylo to z trochu jiného důvodu. Jemné pokývnutí mé hlavy následovalo po její zdvořilé odpovědi, pronesené tím svým medovým, ale zároveň vznešeným hlasem. Její zvonivý smích byl, jako opium, chtěl jsem víc a víc. Měla opravdu nádherný úsměv... Muselo ze mě sálat opravdu horko, přeci jen má vlčí podstata byla horkokrevná... prostě jsem měl vyšší tělesnou teplotu, nežli lidé. Lépe jsme snášeli zimu. Mé divoké oči si Emme prohlížely s očekáváním, když jsem naslouchal její odpovědi na mou nabídku. O to více se radostně a vzrušeně zablýskají, když mi nabídne ji doprovázet na projížďce, a až posléze domů. "Jistěže souhlasím!" Zasmál jsem se nahlas, a tak jsem nemohl popřít své nadšení. "To já budu poctěn." Věnuji ji další úsměv a pak jí opatrně pustím ruku a přejdu blíže k našim koním. Tvář měla zalitou ruměncem, ale vůbec to neměnilo nic na její kráse. "Pomůžu vám do sedla Emmeline, pokud budete chtít." Nabídnu dívce zdvořile.
|
|
|
Okolí
Feb 21, 2017 20:46:23 GMT
via mobile
Post by Emmeline Dove on Feb 21, 2017 20:46:23 GMT
"To mne mrzí," pronesu upřímně a věnuji mu laskavý poloúsměv. Nijak jinak se ale nevyptávám, kdyby o tom chtěl mluvit, tak sám začne. Sice jsem zvědavá, co se mu stalo, ale sama od sebe se ptát nezačnu. Jediné, co můžu udělat, je rozveselit ho, jen... nevím jak. Na tyto věci jsem moc dobrá nikdy nebyla. Neumím to s muži, možná proto jsem taky od jednoho utekla. Ale já vlastně ani nevím, jak si poradit s ženami, takže... je jedno, jestli je to muž nebo žena. Ten jeho široký úcul se mi líbí, usmívá se doopravdy hezky, ale na druhou mne to poměrně děsí, protože netuším, co se mu odehrává v hlavě. Ráda bych to zjistila, i když se bojím toho, co bych mohla zjistit. Třeba přemýšlí nad tím, jak naivní jsem, když s ním hovořím a už plánuje moji smrt. Ale! Jsem moc paranoidní. Nad tímto určitě nepřemýšlí! Doufám. Teplo, které sálalo z jeho doteku se mi nakonec rozlilo po celém těle a i přes zimu, která panovala kolem nás, mi bylo teplo, tak jako snad ještě nikdy. To teplo bylo hezké, líbilo se mi to. Ty jeho divoké, odvážila bych se i říci zvířecí, oči mě hladově sledovaly, čekajíc na moji odpověď. Vypadal, jako kdyby mě chtěl na místě sníst, což ale není možné, přeci jen... žádný člověk není tak zvrácený, aby z něj byl kanibal, že? Aspoň v těchto zemích tyto zvrácené nelidské praktiky nejsou. Doufám. Překvapeně sebou škubnu, když uslyším nadšení v jeho hlase, přičemž zčervenám ještě víc, pokud je to vůbec možné. Proč je z toho tak nadšený? Samozřejmě to byl hezký pocit pro moje sebevědomí, jelikož chtěl trávit čas se mnou, ale i tak to bylo zvláštní. "Děkuji," s úsměvem si stoupnu vedle něj a za chvíli už sedím v sedle. Vložím nohy do třmenů a pevně chytnu uzdu, ale tak, abych Semi neublížila. "Omlouvám se, ale mám takový pocit, že se Semi zamilovala do vašeho hřebce," zasměji se, když si všimnu, jak se od něj jmenovaná klisna nechce hnout ani na krok. No to je krása. To na sobě pojedeme takto nalepení? Ne, že bych si tedy měla na co stěžovat, že ano, jen je to... zvláštní.
|
|
|
Okolí
Mar 1, 2017 0:35:48 GMT
Post by Ciaran (Brandon Dubhag) on Mar 1, 2017 0:35:48 GMT
"V temném sklepě v rakvi." Odpovím jí bez výrazu a v duchu přemýšlím, kdy jsem naposledy spal. Pak se ale slabě usměji. "Škoda jen, že žádný sklep ani rakvi nevlastním, takže mi bude muset stačit seno ve stáji." Mohl bych vlastnit, ale tak nějak se mi nechtělo. Já jsem měl výhodu nočního zraku, takže jsem trhal jen opravdu důležité byliny a trávou jsem občas z ruky nakrmil Krásku, která nás spokojeně a zvědavě následovala. "Musím nesouhlasit, povaha se nemění, říkám jen priority života, když je někdo hodný člověk a vyvraždí mu rodinu, tak je to stále hodný člověk, jen s prioritou brutálně pomstít smrt rodiny, obvykle se takový lidé pominou, ale občas když mají lepší dny, jsou to ti staří lidé jací byli, když se náhodou nepominou, tak jsou jiní, ale uvnitř jsou stejní i když to vidí člověk jen opravdu, opravdu těžce." Povím jí,pak se podívám na nebe, kývnu jí na rozloučenou a vypařím se, hned po tom co Kráska zjistí, že jsme pryč, sama od sebe odklusá. Sejdeme se ve stáji, kde se jí věnuji a pak jdu do krčmy (podhradí.)
|
|
|
Okolí
Mar 3, 2017 14:53:43 GMT
Post by William Archer de Cross on Mar 3, 2017 14:53:43 GMT
Jemně přikývnu a oplatím jí úsměv, ač ten můj nebyl tak laskavý, když mi řekne, že ji to mrzí. "Nemusí, je to dávno." Ujistím ji. Mé nadšení bylo stále stejné, ač jsem ho už tolik neprojevoval. Nechtěl jsem ji dostávat do rozpaků ještě více, nežli se mi to už podařilo. Věnoval jsem jí jen milý úsměv, když mi poděkovala za nabídku a přistoupila ke mě. Jakmile se tedy postavila vedle mě, chytil jsem ji pod kolenem a vyhodil ji na její klisnu. "Není zač." Řeknu, když už pevně seděla v sedle a opět se vesele zazubím. Svižně přejdu ke svému hřebci, který je hned vedle Emmelininy klisny, ale před nasednutím mě zarazí její hlas a následovný smích. Musím se začít smát i já. "Zdá se, že je váš pocit správný... a obávám se, že je to oboustranné." Zakroutím zvesela hlavou. "Diablo je vaší klisnou zcela okouzlen." Dodám ještě a pak se zachytím hřebcovy hřívy, odrazím se a vyskočím mu na neosedlaný hřbet. "Pojedeme?" Pohlédnu na Emmeline a pobídnu stiskem holení naštvaného hřebce, který není vůbec nadšen z toho, že jsme jim překazili námluvy. Vzpurně pohodí hlavou, až se mu hříva rozlétne okolo krku, ale vykročí vpřed. "Jen... kam máme namířeno?" Uculí se.
|
|
|
Okolí
Mar 3, 2017 15:44:50 GMT
Post by Emmeline Dove on Mar 3, 2017 15:44:50 GMT
"Tak dobře," přikývnu, když namítne, že mi to nemusí být líto, i když samozřejmě je. Jak dávno to asi může být? Nemůže mu být více než pouhých třicet let, takže... slovo dávno je poměrně zvláštní pojem vzhledem k jeho věku. Tyto úvahy mne samozřejmě donutí k tomu, abych se zeptala. Musím přeci dělat čest zvědavým ženám, které se pídí po jakémkoliv drbu či informaci. "Jak dávno to je, vždyť vypadáte mladě? Pokud se tedy mohu zeptat. Nemusíte odpovídat, jen... jsem zvědavá, omlouvám se," sice se možná zeptám, ale když mi dojde, jak hloupě to musí znít, zalituji svého rozhodnutí a začnu se omlouvat. Nepřísluší mi, abych se ho ptala na takové určitě osobní záležitosti. I kdybychom se nějak znali, nic mi do toho není, už jen kvůli našemu rozdílnému postavení ve společnosti. Překvapí mě, jak jednoduše mě vyhodí do sedla, což mne donutí lehce vyjeknout překvapeně. Vždy jsem si myslela, že jsem poměrně... těžší váhy, ale pro něj to zřejmě nic není, protože mě vyhodil do sedla, jako kdybych nic nevážila. Zvláštní, musí mít asi hodně velkou sílu, i když... samozřejmě, je poměrně svalnatý, ale i tak. Jde vidět, že hřebec, totiž pardon, teď již Diablo, se od mojí Semi moc hnout nechce. Je to roztomilé, ty jejich námluvy, ale zároveň naprosto nevhodné. Sice jsou to 'jen' zvířata, ale i tak jsem si jistá, že Semi bude chvíli trvat, než si zvykne na to, že u sebe Diabla nebude mít, i když bude jen ve stáji. "Samozřejmě," přikývnu, přičemž si trochu upravím posed v sedle, více se zahalím do pláště a silněji pobídnu Semi, která se konečně donutí vykročit, což znamená, že nebude na hřebci nalepená. Hodná holka, moc hodná. "Já nevím. Prostě někam. Pryč. Do polí, na louku, co je zde poblíž," pohodím rameny, přičemž se začnu široce usmívat. Miluje ten pocit, když jedu na koni. Pobídnu Semi do klusu, přičemž po chvíli jízdy ucítím něco, co mě donutí prudce zčervenat. "Já.. Bude-Bude to znít naprosto nedůstojně, ale-ale mám pocit, že se mi rozvazuje korzet," pronesu potichu, když cítím, jak mě šimrají šňůrky na kůži a začínám dýchat moc uvolněně. Je to zvláštní pocit a rozhodně se mi nelíbí, že se mi zrovna teď rozvazuje korzet. Nemám ruce vzadu na zádech, nedokážu si ho sama sešněrovat. "Mohla-Mohla bych vás požádat o pomoc, zda-li byste mi ho nemohl převázat? Mary zřejmě zapomněla pořádně utáhnout," dodám, přičemž se nepřestávám studem červenat. Toto se mi snad ještě nikdy nestalo. A to, že toto po něm žádám, znamená, že si budu muset sundat plášť a i tu pánskou košili, kterou mám na sobě a zůstat jen v tom posledním, co mi aspoň trochu schovává tělo, ale přitom zdůrazňuje ňadra. Krása.
|
|
|
Okolí
Mar 16, 2017 23:13:19 GMT
Post by William Archer de Cross on Mar 16, 2017 23:13:19 GMT
Bylo to okamžení, když v mých očích zaplála žlutá barva, patřící mému vlkovi. To byl ten dotek minulosti, jež sebou přivála Emmina otázka... ta vnitřní bolest, jež jsem se snažil zapudit, rýpání ostřím slov přímo do stále živé rány. Nemohla to tušit, neznala okolnosti, téměř nikdo je neznal... byla to moje vlastní temnota, kterou jsem skrýval a jež mi jistý člověk radil vypustit. Musel jsem pevně zavřít oči, abych uklidnil svého dravého přítele, jež se probudil v mém nitru. Opět jsem se hořce usmál, nad dívčinou naivitou... byla tak nevinná, to byla jedna z věcí, jež se mi na ní líbila. "Hodně dávno." Odpověděl jsem prostě, ještě stále se zavřenýma očima. Více jsem k tomu neřekl, nechtíc o tom více mluvit. Když jsem ji vysazoval na její klisnu, pobavila mě svým vyjeknutím. Pak jsem co nejsvižněji vyskočil na svého hřebce a po dívčině souhlasu jsme vyrazili, bok po boku na projížďku. Netušil jsem ovšem, kam má má nová známá namířeno, tudíž jsem jí ohledně toho položil otázku. Na tu mi Emmeline poskytla jednoduchou odpověď a začala se široce usmívat, líbil se mi její úsměv. "Dobře." Zasmál jsem se a stejně, jako Emme pobídl Diabla do klusu. Ten bujně pohodil hlavou a lehkým, měkkým krokem, vlastním jeho plemeni vyrazil vpřed. Jeli jsme mlčky se spokojenými úsměvy už pár minut a právě vyjížděli z lesa na rozsáhlou louku, když Emmelina rozpačitě promluvila. Překvapeně jsem na ni pohlédl, chvíli nechápajíc, co je na tom tak hrozného, dokud mi to nedošlo. Mluvila tiše a chuděra byla celá rudá. "To se může stát každí dívce, Emmelina." Ujistil jsem ji přívětivým hlasem. Jistě to musela pro ni být nepříjemná situace, obzvláště, pokud jsem byl jediný koho měla po ruce. "Ale jistě, sice netuším, jestli mi to půjde, ale přeci Vás nenechám napospas zrádné šněrovačce!" Pokusil jsem se ji rozptýlit od studu a konec věty dopověděl se smíchem. Možná to byla hloupá slova, ale prostě jsem to řekl. "Jen tedy asi zastavíme a slezeme, co říkáte?" Dodal jsem v otázce, ale na odpověď vlastně ani nečekal a prostě Diabla zastavil a slezl. Potom jsem jí přispěchal podat pomocnou ruku při sesedání. "Pomohu Vám, pokud chcete." Natáhl jsem k ní ruce, abych jí mohl podepřít v podpaždí a pomohl jí tak na zem. Pokud tedy mou pomoc přijala a nesesedla sama, což bylo čistě na ní.
|
|
|
Okolí
Mar 17, 2017 13:12:13 GMT
Post by Emmeline Dove on Mar 17, 2017 13:12:13 GMT
Nevšimnu si na něm žádné změny, jak bych taky mohla? Nedívám se na něj, navíc o těchto věcech nemám ani ponětí. O tom... co je on doopravdy zač. Že je zvíře. A asi je i dobře, že to nevím, protože bych jinak utekla s křikem. Zřejmě se o tom nechtěl a já jsem to naprosto respektovala, tudíž jsem se neptala, i když mi odpověděl poněkud... obecně. Přeci jen... Co je v jeho pojetí hodně dávno? Nemůže mu být více než třicet let, tudíž... hodně dávno. Je to tak zvláštní pojem. Neurčitý, který mi nic neřekne, což moji zvědavost jen vybízí, abych se ptala dál, ale udržím se, protože na něm poznám, že se o tom nechce bavit. A rozhodně ho nechci naštvat... přeci jen... pořád jsem sama dívka opuštěná v hlubokém lese s cizím mužem. Jsem ráda, že se spokojil s mojí neurčitou odpovědí, protože nevím, jak jinak bych mu měla odpovědět. Když jedu na vyjížďku, nemám žádný cíl, prostě jen... jedu. Nevím kam, je mi jedno, jestli se náhodou neztratím. Zažila jsem už pár šílených věcí, něco takového mě nerozhodí. "Já-Já vím, ale i tak je to poněkud trapné a naprosto nedůstojné," zamumlám s povzdechem. Nikdy jsem se takto muži neodhalila. Vždycky jsem měla aspoň něco přehozené přes ramena nebo šaty nějak dozdobené. A teď se musím málem svléct do spodního prádla. Naprosto nedůstojné. Kdyby mě maminka viděla, zadupala by mě do země. Ale tak... všechno je jednou poprvé, no ne? Zachichotám se, když se mě pokusí trochu rozveselit a odvést pozornost od této trapné situace, což se mu povede, protože jeho malinkému šprýmu zasměji. Přesně tak, zrádná šněrovačka to je, nic víc. "To by bylo hezké," nehodlám si nechat zavazovat korzet v sedle, to doopravdy není dobrý nápad, mohli bychom oba spadnout a nechci mít na svědomí jeho či moji rozbitou hlavu. Vyndám nohu z třmenu, přičemž se chytnu jeho ruky. S jeho pomocí nakonec dopadnu nohama na zem a upravím uzdečku, aby si ji chuděra Semi nepřišlápla. Ta hned, jakmile zjistí, že má volno, tak se rozcupitá za Archerovým hřebcem, ke kterému se začne lísat. Ach bože, zamilovaná to klisna, doopravdy. Pomalu se zadívám na muže přede mnou s červenými tvářemi, přičemž se otočím k němu zády a rozvážu si plášť, který nechám plynule sklouznout na zem. Rozvážu i šněrování u té pánské košile, kterou též odložím na zem na plášť a rukama si přehodím vlasy dopředu, aby mu nezavazely. Teprve poté přivřu oči a čekám, přičemž se snažím uklidni splašeně bijící srdce, což se mi moc nedaří. "Nemusí to být nijak umělecky zavázané, jen trochu... přitáhnout, aby to úplně nespadlo, prosím," zamumlám po chvíli.
|
|
|
Okolí
Mar 20, 2017 17:03:34 GMT
Post by William Archer de Cross on Mar 20, 2017 17:03:34 GMT
Byl jsem jí opravdu vděčný, že už to více nerozebírala, že se nesnažila dále vyptávat. Díky tomu jsem se rychle uklidnil a opět se na ni usmíval. Jemně se pousměji, když si mladičká dívka vedle mě povzdechne. "To jistě ano, chápu, že to musí být nepříjemné." Odtuším tiše, ale více už to nerozvádím. Nebylo to nic zvláštního, když se styděla... ani on své tělo neodhaloval rád. Neměl rád ty soucitné pohledy a otázky, kde a jak přišel k těm hrozným jizvám. Oči mi zazáří, když se zachichotá nad mým zavtipkováním, podařilo se mi ji rozptýlit, vyloudit z ní úsměv a smích. Ještě chvíli jsem se s ní smál a ten okamžik si užíval. Když souhlasila se sednutím, seskočil jsem ze svého hřebce a přešel k Emmeline, abych jí pomohl z klisničky dolů. Ta mou pomoc přijala, přidržela se mých rukou a já ji opatrně postavil na zem. Emm ještě upravila Semi uzdečku a pak jí nechala prchnout za Diablem. Ten ji nadšeně přivítal s jemným zafrkáním a nosem ji šťouchl něžně do krku. Byli opravdu zábavní! Jakmile se koně zabavili mezi sebou, přišlo na věc. Emmeline se ke mě otočila zády, ovšem ještě nežli tak udělala, věnoval jsem jí letmý úsměv. Začala se pomalu vysvlékat, jako první jí k nohám dopadl plášť a za ním následovala pánská košile. Můj pohled dopadl na její odhalená ramena a bílou pokožku. Když mi dá na stranu i své nádherné vlasy, aby mi nepřekáželi při zavazování, pohlédnu na ten hlavolam ze spousty provázků. Ani tak mi ovšem neunikl zvuk jejího divoce bušícího srdce. Ten zvuk mě rozptyloval, mé bystré smysly to dráždilo a já pocítil opět ten zvláštní hlad, ne však po jejím mase. "Dobře, pokusím se." Usměji se za jejími zády a konečně se chopím provázků. Až moc dobře jsem znal, jak se dámský korzet zavazuje, ale to jsem přeci nemohl přiznat. Žádný správný muž, který se neoddává příliš často ženám, nebo je věrný jen jediné ženě by takto zručně šněrovat korzety neměl. Jenže já takový nebyl, nebyl jsem dobrým mužem... po tom, co zemřela Marien z jsem s ženami jen spával a hodně často, díky tomu jsem získal tuhle dovednost. Naučeně jsem protáhl provázky dírkami, ze kterých vyklouzly, mé prsty se při tom pohybovaly hbitě a šikovně, pak jsem je začal opatrně stahovat. Byl jsem u ní tak blízko, dělilo nás jen pár centimetrů. Hlavu jsem měl sklopenou, abych na šněrování lépe viděl a můj horký dech ji musel lechtat na obnažené kůži jejího krku a ramene. "Kdyby to bylo příliš, tak mi řekněte." Řekl jsem tichým hlasem a zatáhl za provázky.
|
|
|
Okolí
Mar 20, 2017 18:55:16 GMT
Post by Emmeline Dove on Mar 20, 2017 18:55:16 GMT
Ani si nedovede představit, jak je to pro mne nepříjemné. Naprosto příšerně. Nikdy se mi toto nestalo a nevím, jak mám na to reagovat, přeci jen... pořád jsem naprosto nedotknutá, nepolíbená a takto se odhalovat... není to zrovna to, po čem bych na vyjížďce toužila, toť pravda, ale bohužel už se to stalo, nedá se to vrátit, už není zapotřebí plavat nad rozlitým mlékem. Jsem ráda, že mi pomohl ze sedla, sice bych to zvládla sama, ale.. je to od něj hezké, očividně má nějak to vychování, což je hezké. Pořád je lepší vychovaný muž, než nějaký ten hrubián, aspoň mě to tak přijde, samozřejmě... každá žena má svůj vlastní vkus a já prostě měla radši vychované muže, ale zase ne urozené, to doopravdy ne, přeci jen... jsem před jedním utekla. Těknu pohledem směrem k tomu zamilovanému párečku, přičemž se jen lehce zachichotám. Doopravdy jsou rozkošní, jsem zvědavá, jak dlouho Semi ta její zamilovanost vydrží. Udržím ji vůbec ve stáji? Aby mi za ním náhodou neprchla, to už bychom si moc nerozuměly. Nakonec oplatím úsměv i Archerovi, přičemž pak se tedy začnu svlékat. Není mi zrovna teplo, na těle mi vyskáče husí kůže, srdce mi dále splašeně buší proti hrudnímu koši a lehce se chvěji, ani já sama nevím, jestli z nervozity či z chladu, který kolem nás panuje. Čím rychleji mi buší srdce, tím rychleji jsem nucena dýchat, není to moc příjemné, ale nedá se nic dělat. Žádné škubání, žádné vztekání se nad tím komplikovaným mechanismem, který nám drží ňadra tam, kde mají být. Zvláštní Zřejmě s tím musí mít zkušenosti, což ale znamená... že asi takto vidí hodně žen. To mě poměrně zamrzí, ale co jsem mohla čekat, že? Muži nemusí být věrní, můžou si dělat, co chtějí, my ženy ale samozřejmě nesmíme, jak... nepokrokové, doopravdy. Lechtá to, jak mi dýchá na krk a rameno, lehce se zachvěji a tak nějak automaticky si protřu to místečko, kam dopadá jeho horký dech, který mi způsobuje takový zvláštní, lechtavý pocit v břiše. Je to divný pocit, nepoznaný, divný a... no prostě velice zvláštní. "Klidně ještě utáhněte, nic to není," vydám ze sebe nakonec tichým hlasem, přičemž se zhluboka nadechnu a dál ho nechávám se činit na mých zádech. Nejraději bych se ho zeptala, jestli s tím má praxi, ale nechci ho nijak podráždit, proto držím pusu hezky zavřenou a jen trpělivě vyčkávám a dál se chvěji pod jeho doteky a tou zimou kolem nás.
|
|
|
Okolí
Mar 20, 2017 22:27:33 GMT
Post by William Archer de Cross on Mar 20, 2017 22:27:33 GMT
Samozřejmě, že jsem to nedokázal zavázat tak úhledně, jako zkušené služebné a komorné, jen jsem to už dokázal zavázat tak, aby to drželo a dalo se v tom chodit. Na okamžik se zaseknu, když mi jeden provázek uteče, ale rychle jej zachytím a pokračuji dál. Spousta žen mě využila k tomu, abych jim po společně strávené noci, pomohl s obléknutím. Nikdy jsem však ženu nepodvedl, nikdy. Marien byla jediná žena, kterou jsem opravdu miloval a té době pro mě žádná jiná žena neexistovala, ani dlouho po její smrti. Pak nastala doba, kdy jsem se snažil zapomenout v náručí jiných žen, vždy jen jedna noc a tím to končilo, žádné vztahy. Ony věděli, že z toho více nebude... byla to jen zábava, sex, ukojení zvířecích pudů. Nedokázal jsem se zamilovat, ač bych žádné ženě nikdy úmyslně neublížil. Nechtěl jsem je tahat za nos. Vždy jsem svůj krátký, sexuální vztah nejdříve ukončil, nežli si začal s někým jiným. A nikdy jsem ženě, ke které jsem nic necítil netvrdil, že ji miluji. A pak přišla Elizabeth, u které se ve mě probudily po dlouhé době nějaké city, byly však jen platonické... byla princeznou, ač jsem o tom věděl jen já a královna a tudíž mi byla zapovězená. Mé city se proměnily čistě v sourozenecké, pojmul jsem ji za svou rodinu a stal se jejím osobním strážcem. Měl jsem ji rád, stejně jako královnu a položil bych za ni život, ale nemiloval jsem ji. Bylo to mou povinností, ale i svobodnou vůlí. Proto jsem se právě teď nevyznal ve svých pocitech, když jsem potkal tuhle drobnou dívenku. Vlastně,.. téměř nikdy jsem se v sobě nevyznal. Byl jsem časovanou bombou, kterou bylo snadné odjistit, ale těžké potom zastavit. Proč i mě sakra bušilo srdce, když jsem Emme stahoval ten zatracený korzet? Pohled na její odhalenou kůži, její čistá vůně, naprosto nevinné děvče. Mé oči opět do tmy zářily vlčí jantarovou barvou, dalo by se říci, že to byla žlutá. I proto jsem na šněrovačku tak dobře viděl, ačkoli byla tma, kterou prozařoval jen nabývající měsíc. Toužil jsem se dotýkat její porcelánové pleti. O to víc, když se jemně zachvěla a maličkou dlaní si protřela krk a rameno, kde na ně dopadal můj dech, jenž se ve studeném vzduchu srážel v obláčky páry. Její odpověď mě překvapila, proboha, nechápal jsem, jak mohly ženy nosit takové nesmyslnosti, ačkoli v tom vypadaly úchvatně. Ne, opravdu bych to nedokázal nosit ani hodinu. "Dobře, jak si přejete." Zamručím hlubokým hlasem v naučené odpovědi, jako voják jsem byl zvyklí přijímat rozkazy. Uchopím tedy oba provázky,.. respektive oba konce jednoho provázku, pevněji a pořádně korzet stáhnu. Potom jej zavážu na uzel a pak přes něj udělám malou 'mašli'. S hlasitým vydechnutím konečně spustím ruce podél těla a obejdu ji. "Tak, nejspíše hotovo, ale jestli je to příliš nebo málo utažené, upravím to ještě." Pousměji se s pohledem upřeným do jejích očí. Pak se přiblížím o krok, pak o další až stanu těsně před ní. V mých očích byla touha, jíž jsem nerozuměl, něco co mě zevnitř spalovalo a já si nechtěl přiznat co to je, protože jsem se bál. Bál jsem se, že mi to zase ublíží, že to proti mě někdo použije, že vše ohrozím. Jenže ten vlk uvnitř mě, kvílel po troše svobody, po tom, abych osvobodil alespoň sebe. Pohled mi padne na řetízek, jež jí vysel na krku, teď ovšem celý překroucený. Moje ruka se natáhla k jejímu krku a dotkla se šperku, jež byl moc hezký, abych jí jej srovnal. Tudíž prostor mezi námi ještě zmenším, naše ústa dělilo jen pár centimetrů a můj dech se stal nepravidelným, jak jsem se ze všech sil snažil ovládnout a nepolíbit ji.
|
|
|
Okolí
Mar 21, 2017 5:42:09 GMT
Post by Emmeline Dove on Mar 21, 2017 5:42:09 GMT
Doopravdy mu to docela šlo, samozřejmě komorné to dělaly šikovněji a rychleji, ale pořád mu to šlo. Toto je navíc jediný korzet, který mám. V něm jsem odjela z domu a jaksi si ho už nechala. Jinak mám jen takové ty jednoduché, které ani pořádně nesvazují. Ale pořád je to lepší než nic, navíc člověk si na to nakonec holt zvykne. "Máte doopravdy šikovné ruce," pípnu potichu. Já jsem prostě musela tu jeho šikovnost zmínit, ráda bych se dověděla, odkud se to takto naučil, ale na druhou stranu to radši ani vědět nechci, mohlo by to zkazit můj nevinný, roztomilý pohled na něj, což nechci, protože mi přijde doopravdy milý, hodný, šarmantní a co si budeme povídat, je i pohledný. Ach... takové myšlenky bych mít neměla, rozhodně ne, třeba už je zaslíbený jiné ženě, ale já si nemohu pomoct, musím ocenit, když má někdo dobré vychování i povahu. Snažím se uklidnit svůj dech, který v rychlém sledu vytváří před mojí pusou obláčky, snažím se uklidnit i divoce bušící srdce a ten zvláštní pocit v oblasti žaludku, který neznám. Je to divný pocit, chtivý, lechtavý... zvláštní, nikdy jsem nic takového s nikým nezažila. Nejspíše za to může jen tato celá situace. Překvapeně vyjeknu, když najednou prudce utáhne a už to jen zaváže, přičemž si v tom úleku připlácnu dlaň na dekolt. Když se ale uklidním, nechám ruku spadnout podél těla a zkusím se nadechnout. Je to celkem dost utáhnuté, ale pořád se v tom dá krátkými nádechy dýchat a aspoň mi to nespadne. Ano, sice bych ho mohla poprosit, aby to jenom trošinku uvolnil, ale už jsem ho otravovala dost, takže to nechám tak, jak to je. Mírně zakloním hlavu, aby mu viděla do toho jeho hezkého obličeje a pousměji se. "Mnohokrát vám děkuji. Chtěl byste něco na oplátku? Cokoliv?" nejprve poděkuji, ale pak navrhnu kompenzaci toho, že on pomohl mě, tudíž já bych měla něco udělat pro něj. Možná ta otázka zní trochu zavádějícně, ale já na nic takového nemyslím, nikdy jsem na nic tak zvláštního, jako jsou polibky nebo nedej bože samotný akt, nemyslela. Jakmile mě ale tohle napadne, srdce se mi rozbuší ještě víc a moje tváře polije horko. Překvapením se mi zadrhne dech v hrdle, když je najednou jenom pár centimetrů ode mne a jeho ruka se jemně dotkne přívěsku na mém dekoltu, opět zapadne do mezery mezi ňadry, která je vytvořena díky korzetu. Do teď jsem vykuleně sledovala tu jeho ruku, ale pak se odvážím zvednout hlavou a jsem nucena několikrát zamrkat, když si uvědomím, jak moc je blízko. Dokáže rozeznat modrozelenožluté odlesky v jeho očích, všimnout si menších kruhů pod nimi, přesně si zapamatovat tvar jeho rtů. Ale přitom mě nenapadne nic ohledně polibků nebo toho, že by si mě klidně mohl vzít přímo zde, na louce. Ani ťuk nějaké takové myšlenky. Jen na něj nevinně, naivně koulím očka, chvěji se z chladu, který na mne doráží z venku, ale zároveň z horka, které proudí z bříška a níže a mám lehce pootevřené rty. Neuvědomuji si, že bych mohla výt lákavé pokušení, proč taky, že?
|
|
|
Okolí
Mar 21, 2017 17:52:21 GMT
Post by William Archer de Cross on Mar 21, 2017 17:52:21 GMT
Pousměji se, když zmíní mou šikovnost. Bylo jen otázkou času, kdy o tom promluví. Každé slušné děvče by to zarazilo, přeci žádný mladík, který nemá manželku, by neměl umět takové věci. Jenže já nebyl mladík, svou vlastní nevinnost jsem ztratil v den, kdy mé nohy opustily Anglii a zamířili s Richardem do Svaté země. Svou duši jsem pak ztratil pár měsíců po návratu, když se ze mě stalo zvíře a dostal jsem novou duši... vlčí. Tedy, alespoň to jsem si myslel já. "Vojenská výstroj člověka naučí, jak si poradit s provázky." Podám jí první rozumné vysvětlení, které mě napadne. Můj hlas zněl přesvědčivě, ale kdyby mi viděla do obličeje, do očí.. poznala by, že lžu, protože mě ta lež bolela, nerad jsem lhal, ač to bylo něco, co jsem kvůli tomu čím jsem, dělal opravdu často. Až tady v království se to trochu změnilo. Její překvapené vyjeknutí mě donutí se na okamžik zarazit, zdali jsem jí třeba neublížil, ale zdálo se, že ji to především překvapilo. "Omlouvám se." Zamručím tiše v pokorné omluvě. Opět jsem si neuvědomil, že mám příliš velkou sílu. Ovšem mezi vlkodlaky? Patřil jsem mezi ty, co silou nijak nevynikaly, mojí předností byla hbitost, mrštnost a rychlost. Technika boje, oproti hrubé síle. Pak korzet konečně zavážu a s otázkou ji obejdu, abych jí viděl do překrásných očí. V odpověď mi jen poděkovala, podle všeho jí to takto utažené vyhovovalo,... doufám. Její nabídka mě však přivedla k mírně pobavenému úsměvu, ale já se usmíval pořád, takže to nebylo téměř počkat. Bylo roztomilé, jak zakláněla drobnou hlavičku, aby mi lépe viděla do obličeje. Nejspíše jí došlo, kam až mohla její slova zavádět, vzhledem k tomu, že její srdce nabralo ještě větší rychlost a tváře jí zalil ruměnec. Proto se rychle rozhoupu k odpovědi, abych jí z té nešťastné situace trochu pomohl. "Není za co Emmeline.... Opravdu to nestojí za řeč, nic za to nechci." Něžně se pousměji, nežli jsem překonal vzdálenost, jež nás dělila, abych jí urovnal řetízek na útlém krku. Byla ztělesněné pokušení, byl to nadlidský úkol jí odolat. Trhalo mě to zevnitř, srdce mi divoce bušilo natož, když pozvedla svou nádhernou tvář a pohlédla do té mé. Nemohl jsem odtrhnout pohled od jejích pootevřených, plných rtů, toužíc okusit jejich chuť. V krku mi vyschlo a musel jsem těžce polknout, abych se mohl opět nadechnout. Obličej jsem ještě nepatrně přiblížil k tomu jejímu, ale pak jsem si vzpomněl na Marien a dívčinu nevinnost. Na to, že jsem jen obyčejné zvíře, pozvedl jsem oči k těm jejím a naše pohledy se na okamžik setkaly. Málem jsem se v nich utopil, proto jsem je musel pevně zavřít a znovu těžce polknout. "Možná by tu přeci jen bylo něco, co bych chtěl..." Dodám z ničeho nic a opět jí upřu pohled do očí, tentokrát však střízlivěji a tím jsem celou tu zvláštní chvíli ukončil. S lišáckým úsměvem jsem se od Emmeline odtáhl, když konečně zvítězil můj rozum. Oční kontakt jsem však nepřerušil.
|
|