|
Okolí
Oct 13, 2019 19:57:28 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 13, 2019 19:57:28 GMT
Anne neměla ani ponětí o tom, že ji Adrian sledoval poté, co ji proměnil. Myslela si, že ji tam prostě nechal. Je ale pravdou, že když utíkala v kočáře od manžela, stál na cestě. Dodnes si pamatuje, jak na ni promluvil a je mu i vděčná a hlavně zavázána za to, že se jí ujal. Kdo ví, co by se s ní stalo nebýt jeho. Nad tím však přemýšlet nechtěla. Podivila se však jeho větě. "Opravdu? Víš snad něco, co já ne?" Jasně řečená otázka. Také se na něj i zadívala s velkým otazníkem, zračícím se v její tváři. Chtěla vědět, co všechno o ní ví. Pokud totiž zná její minulost nebo aspoň po dobu, co byla vdaná za toho tyrana, mohl by ji považovat za slabou. To však Anne nebyla ani v nejmenším. A to mu také chtěla dokázat. Uměla si stát za svým a dosáhnout všeho, co si usmyslela. Jen se někdy musela trochu více snažit. To jí však nečinilo příliš velké potíže.
Právě jako nyní, kdy se snažila upíra nalákat do vody. Nejspíš chtěl a možná i očekával, aby ho prosila. To se však přepočítal. Anne nikoho prosit nehodlá, ani jeho. Místo toho se rozhodla si pro něj prostě dojít. K jejímu překvapení ji jen krátce sjel pohledem, její nahé tělo. Musel jich už vidět stovky, možné tisíce. Ale přes to bylo každé tělo jiné. Adrian se jí díval do očí a to do chvíle, kdy k němu přišla. Nabízenou ruku kupodivu přijal a také se rozhodl i vstát. Anne se nad tím potutelně usmála, že dosáhla svého. Byla ale spíše potěšena, než aby to byl vítězný úsměv. Potěšena tím, že se upír nechal zlákat a dopřeje si taky trochu té dá se říct lidské radosti. Anne na něj pohlédla, když se vedle ní postavil a na jeho slova přikývla. Ruku si nechala zvednout ke knoflíkům jeho košile. Poté ji nemusel dvakrát pobízet. Zvedla i druhou ruku a začla mu je jeden po druhém rozepínat, až se pod rozepnutou košilí odhalila jeho hruď. Jen ji krátce přejela zkoumavým pohledem. Ruce stáhla podél těla a nechala ho, aby ze sebe sundal i poslední zbytky oblečení. Nechtěla na něj zírat. Proto měla pohled upřený do jeho tváře.
Přikývla a když se k odchodu do vody upír neměl, prostě ho vzala za ruku a odvedla si ho tam. Jakmile měl namočené nohy, pustila se, aby mohla do vody celá vejít. Skočila do ní, ale tak, aby si nenamočila vlasy. Nechtěla jít s mokrou hlavou zpátky. Udělala tedy pár temp a otočila se na svého stvořitele. "No řekni, není to osvěžující?" Zčeřila rukama hladinu a napadla ji taková laškovina. Rukou udělala rychlý pohyb a vodu mu stříkla do obličeje. Zasmála se jako malá holka a začla plavat do hloubky jezera. Trocha té hravosti v ní ještě přece jen zůstala. Čekala, zda se naštve anebo se do této hry zapojí i on. Bydlela u něj už nějakou dobu a nevěděla v podstatě vůbec, jaký je. Bylo tedy na čase to začít zjišťovat.
|
|
|
Okolí
Oct 13, 2019 21:09:46 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 13, 2019 21:09:46 GMT
Adrian jen pokrčil rameny. "Já vím spoustu věcí." Také spoustu nevěděl, ale proč to zmiňovat. Měl přehled o tom, co zrovna potřeboval a nezajímalo ho to, co bude za padesát let zbytečné, tak z jakého důvodu by se měl něčím takovým zatěžovat. Nemělo to smysl, ani logiku. Zároveň nevěděl, co všechno ona ví, tak vědomosti nemohl jen tak poměřit.
Vypadala spokojeně. Jestli si vybojovala svoje malé vítězství, nebo byla prostě ráda, že konečně přestal s tou "apatií" a konečně se taky rozhýbal. A ráda spolupracovala ve zbavování se svršků z jeho maličkosti. Mohl jen tak rozpažit ruce a nechat ji obstarat všechno, ale to se pro dámu jako ona nehodilo. Ostatně, dny kdy by tu bylo ještě pár otroků, kteří by ho svlékli i oblékli byly dávno pryč. Což byla veliká, ba přímo převeliká škoda.
Pomalu se nechal dovést k vodě, teď už se nehodilo, aby nějak zdržoval. Rychle se ho pustila a zaplula do vody. On ne, pomalu se ponořil do vody krok za krokem. Měla pravdu, osvěžující. Možná ne tak osvěžující, jako čerstvý pohár sluhy, ale bylo to blízko. "Je..." voda se zvedla, jak ji rukou poslala proti němu. Jen voda, trošku cukl hlavou, aby nemusel zavřít oči. "Vážně?" Zvedl obočí. Pořád byla mladá a hravá, nemohl se divit, ale nečekal to. Zachychotala se a plavala pryč. Tuhle hru hrát bude. Urazit se a vrátit na břeh? Na to nebyl. Vydal se pomalými tempy za ní, dokud se nenechala doplavat. "Pamatuju si, když se za takové věci potomkům sekaly prsty." Řekl přísně, ale sotva vyřkl poslední písmeno, udělal to stejné co ona a poslal trochu vody pro změnu do jejího obličeje. "Ty doby jsou ale dávno pryč." Rozářil obličej širokým úsměvem. Těžko říct jestli to čekala, co vlastně celkově od něj čekala. Znala jeho jméno a jak vypadal... to bylo asi všechno. Ale kdo se neptá, nic se nedozví.
|
|
|
Okolí
Oct 13, 2019 22:29:47 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 13, 2019 22:29:47 GMT
Po jeho odpovědi to Anne začalo zajímat ještě víc. Zahleděla se mu do tváře. "O mně? Například co?" Naklonila hlavu lehce ke straně, až se jí svezly po rameni pramínky vlasů. Jistě, že to chtěla vědět. Zajímalo ji to. Sice by stvořitel o svém proměněném měl něco vědět, ale jistě byli i tací, jež nevěděli téměř nic. Něco jí ale říkalo, že k těm Adrian nepatří. Připadalo jí, že měl vždy vše tak nějak promyšlené. Nejspíš by nenechal nic náhodě. Ale mohla se i mýlit. Zjistit to však může jen jediným způsobem.
Se svlékáním však problém neměla. Tedy s rozepínáním knoflíků na jeho košili. Zda by ho svlékla celého. Toť otázka. Nyní to však zvládnul sám. Ani nepotřeboval pomoc. Vypadalo to tedy, že služku si z ní udělat nejspíš nechtěl. Což bylo jedině dobře. Dáma jejího postavení a navíc charakteru, by byla nejspíš mizerná služebná. To poslední, co ještě udělala, bylo to, že ho odtáhla do vody. Samotnému se mu tam zřejmě moc nechtělo. Anebo chtěl, aby ho tam Anne odtáhla. Třeba chtěl zjistit, zda to udělá či ne.
Udělala. Narozdíl od ní však šel Adrian do vody pomalu. Pozorovala ho přitom a usmála se, když jí dal za pravdu. Ovšem, její nečekaný útok jí jaksi nevyšel. Voda totiž nedopadla na Adrianův andělsky vypadající obličej. Tomu se Ann ušklíbla, když to zjistila. Slyšela i jeho slova. Plavala tedy dál od něj. Byla poměrně zdatná plavkyně, ale bohužel neplavala dlouho. Navíc, Adrian byl muž a jak se zdálo, taky zdatný plavec. Po chvíli ji tedy dohonil a chtěl jí oplatit její troufalost. Nebo s ní hrál její hru? Každopádně, se chytil a doplaval až k ní. Po jeho slovech Ann pohla rukami kolem sebe. "Nebylo by mít prstů ško.." Nestihla dokončit větu, protože na ni Adrian šplíchl vodu. Anne si dala ruce před obličej a zabránila tak dopadu vody na něj. Schytaly to však její vlasy. "Hej!" Vykřikla. "Nechci mít mokré vlasy!" Zabědovala a přes prsty opatrně nakoukla, zda ji nečeká další salva. Jakmile zjistila, že ne, ruce, jimiž si zakrývala obličej, sundala. Neoplatila mu to však. Naopak, připlula blíže. "Už u tebe bydlím nějakou dobu a.." Začala ho obeplouvat jako nějaký predátor svoji kořist. "téměř nic o tobě nevím." Mluvila dál, zatímco kolem něj kroužila ve vodě. Nespouštěla z něj celou dobu zrak. "Co mi na sebe prozradíš, můj pane?" Zastavila se před ním a zadívala se mu do očí. Byla zvědavá, co bude ochoten jí říct. Chtěla vědět všechno. Zajímal ji i ten nejmenší detail o svém stvořiteli.
|
|
|
Okolí
Oct 13, 2019 23:29:10 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 13, 2019 23:29:10 GMT
Adrian dale neodpovídal. Chtěl ji nechat v určité nejistotě, co všechno o ni ví. V podstatě se to dalo shrnout přesně jejími slovy. Ptáček zavřený ve zlaté kleci. Nechtěl to dál rozebírat, ne teď. Stihla si zakrýt obličej. Byla mrštná, ale nelíblo se jí dostat stejným dílem. Adrian se jen škodolibě pousmál. "Tak nezačínej bitvu, co nemůžeš vyhrát." Možná nečekala, že jí to oplatí. Že je jen zatrpklý stařík, co svádí naivní dívky a dělá si z nich hračky. Zas tak daleko od pravdy to nebylo. Obojí byla tak trochu pravda. Pořádně ho zajímalo hlavně nasytit se, uhasit tu hořící potřebu, která trápí každého z jejich druhu. Všechno ostatní bylo druhotné.
Potom to přišlo, otázky, to proč jsou tady. Pomalu prořízla vodu a přiblížila se. Jako dravá ryba, která si pomalu prohlíží svou kořist. Ať si plave, Adrian zůstával na místě a ani se nehnul, jen poslouchal jak se ozývá tempo za tempem. Tentokrát spokojeně zamručel víc nahlas. Bylo mu jedno, jak to ona pochopí a přesně proto to udělal. Ta otázka byla nevyhnutelná, ať si třeba myslí že je otázkou potěšen. "Má paní, je toho tolik, co bych mohl vyprávět." Začal, jakoby toho litoval. Jen tak aby ji navnadil. "Chodím po světě už hodně dlouho. Potkal jsem císaře, proroky, hodoval u stolů králů i nuzáků." Nepřerušoval oční kontakt, monžná to dávalo nějaký důraz tomu všemu, co říkal. "Viděl jsem Athény, Babylon, Alexandrii, Řím v jejich největší slávě." Tedy, záleželo kdo považoval největší slávu kdy, ale... znělo to dobře, alespoň jemu to znělo dobře. Otázka byla, jak byla ona zběhlá v historii. Pomalu zaklonil hlavu pohnul rukama, aby po hladině poplul dozadu a potom zase pravý opak zpátky k ní. "Ptej se a já odpovím. Nevím, co z historie víš a co ne, abych tu nemluvil jen tak." Možná bylo pár věcí, co by vynechal, ale když už bral dalšího potomka, bylo by vhodné, aby věděla do jaké společnosti teď patří. Nevzdělaný potomek by na něj vrhal špatné světlo a to nechtěl. Neměl ji na špinavou práci, ale... prozatím jen tak. "Možná, než se začneš ptát." Zašeptal a pohnul se blíž k ní. "Co si slibuješ od... tohoto... věčného života?" Naklonil se skoro až k jejímu uchu, aby jí to zašeptal. To byla důležitá otázka. Možná nad tím ještě nepřemýšlela a i to byla odpověď, ale pokud už o tom má představu, jen dobře.
|
|
|
Okolí
Oct 14, 2019 10:03:56 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 14, 2019 10:03:56 GMT
Adrain neodpověděl. Chtěl nechat Anne nejspíše v sladké nejistotě, ale také o ní nemusel vědět mnoho. Nad tím se zamračila. Nebylo zrovna slušné neodpovídat na něčí otázku ba dokonce ji úplně ignorovat. Neřešila to však. Třeba jí to jednou všechno poví. Kdo ví. Když teď nechce, Anne to z něho páčit rozhodně nebude. Sama nemá ráda, když se z ní někdo snaží něco na sílu tahat. Tak proč by to měla činit druhým?
Ve vodě si naštěstí stihla zakrýt obličej, takže si z něj nemusela otírat vodu. Místo toho měla ale mokré vlasy. To se jí samozřejmě nelíbilo a dala to i patřičně najevo. Nelíbilo se jí, že půjde s vlhkými vlasy zpět. Pořád v ní ještě převládaly lidské pudy. Měla prostě obavu, že by mohla nastydnout. Netušila, zda jako upír může být nemocná. Je jím teprve chvíli. I když s rychlostí, s jakou se jí rány zahojily po přeměně, asi žádné nachlazení nehrozí. Jenomže, jeden nikdy neví. Časem se to jistě dozví. Adrian na její ohrazení však měl hned odpověď. Tomu se pousmála, načež zavrtěla hlavou "Nešlo o bitvu...Jen jsem chtěla, aby ses trochu rozptýlil a uvolnil." Prozradila mu své úmysly a vyvedla ho z omylu, že to není, jak to pochopil. Neměla ho za zatrpklého staříka, to rozhodně. Jen chtěla vědět, zda se umí bavit. Většinu času se zdál být spíše poněkud vážný, než aby si užíval radosti, jež mu život nabízel. Ale neznala ho, tak nemohla vědět, jestli je její domněnka správná či nikoliv. Třeba se časem všechno dozví a pozná, jaký Adrian ve skutečnosti je. Vždyť, na to má přece tolik času. Hlavně si bude muset získat jeho důvěru a poté by jí mohl říct téměř vše.
I tak se Anne odvážila k Adrianovi ve vodě přiblížit a položit mu otázku. Chtěla se o něm dozvědět aspoň něco. Do této chvíle o něm mnoho neví. Vlastně jen, jak se jmenuje. Nic víc a to by chtěla změnit. Jeho to, zdá se potěšilo nebo to aspoň tak vyznělo z jeho zamručení. Z pohledu těžko soudit, z toho nešlo vyčíst téměř nic. Pořád se tvářil tak, že šlo těžko něco vyčíst z jeho tváře. I tak z ní Anne nespouštěla zrak a všímala si každé změny v jeho mimice. Měla spoustu představ. Otázka byla, jaká z toho byla pravda. Kroužila kolem něj, až se zastavila a vyřkla otázku. Na tu jí odpověděl docela neurčitě. Ale dle toho, jak mluvil, se zdálo, že je na světě už mnoho let. Zvedla nad jeho slovy obočí a s neskrývaným zájmem ho poslouchala. Zůstala na místě a šlapala vodu, sem tam pohla rukama do stran. Pohled měla ale dále upřený do jeho očí. "Babylon, Athény, Alexandrie? To žiješ tedy déle, než jsem si myslela." Zaznělo z jejich úst udiveně i obdivně zároveň. Anne příliš vzdělaná nebyla, ale její muž měl různé knihy. Když se tedy nudila a neměla, co dělat, tak četla. Přečetla jich spoustu. O historii tedy něco málo vědělo. Nezajímaly ji však věci, jež si přečetla nebo mohla přečíst. Ji zajímal konkrétně Adrian. "Dá se říct, že jsem docela sečtělá. Ve zlaté kleci jsem přečetla spoustu knih. Ale o historii jako takové se bavit nechci." Pronesla upřímně a sledovala jej, jak odplaval od ní a po chvíli zase připlul k ní. I ona udělala pár temp, aby ve vodě nemrzla. Už mu chtěla položit otázku na tělo, když ji přerušil. Nakrčila nad jeho slovy čelo. Pak se přiblížil a pošeptal jí velmi záludnou otázku. Nad ní se Anne musela zamyslet. Popravdě nad tím ještě příliš nepřemýšlela, i když měla určité představy. Na chvíli od něj odvrátila pohled, aby se zadívala do dálky a nadechla se. S výdechem se pak na něj ohlédla zpět. V jejich očích mohl nyní vidět chlad. "V první řadě se chci pomstít. Těm, co mi tenkrát ublížili. Vrátit jim to stonásobně a vidět je trpět, slyšet jejich křik, prosby o pomoc a velmi pomalu je zprovádět z tohoto světa. Protože teď už nejsem ta bezbranná dívka. Mám nyní moc, o jaké se mi nesnilo.." Vyřkla bez jediné známky emocí ve tváři nebo hlase. Poté se nadechla. "A novou šanci na život, jež jsi mi poskytl ty." V těchto slovech se už odrazil trochu vděk a není divu. Letmo na něj pohlédla, aby dala vážnost těmto slovům. Pak sklopila pohled. Zadívala se na hladinu a nabrala do rukou vodu. Mluvila dál. "No a jelikož jsem byla celý život více méně zavřená v knihách, chtěla bych poznat svět. Všechny radosti, jež život přináší. Chci poznat vše. Domluvila, vodu nechala protéct mezi prsty a pomalu zvedla pohled vzhůru. Vyhledala jeho tvář a nakonec i oči, do kterých upřela svůj pohled. "Tady se nabízí otázka. Jak jsi byl proměněn ty a kým jsi býval jako člověk? O mně to jistě více méně víš. Teď bych chtěla zase vědět já, jaký jsi býval. Jak moc tě proměna změnila..co ti třeba dala a naopak vzala." Možná moc položených otázek, ale Anne to zajímalo. Všechno.
|
|
|
Okolí
Oct 14, 2019 21:08:58 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 14, 2019 21:08:58 GMT
Takže šlo o rozptýlení, aby se uvolnil... asi si opravdu musela myslet, že je jen starý a životen znuděný. Občas sám přemýšlel, jak dlouho si ještě zvldáne užívat života. Vždycky to ale nějak šlo dál. Přicházely malé okamžiky, někdy ale bylo potřeba tomu trochu pomoct. Jako třeba teď. Neproměnit ji, tak jen sedí v sídle a nejspíše by stále pozoroval své herce, zatímco by se na někom krmil. Žil déle, než myslela. A to jí nedal ani konkrétní číslo. Jen pár měst. Ale až do nedávna pro ni byl věk, kterého se někdo dožije pár desítek let. Cokoli nad to bylo starý a ještě starší. Pak trošku přivřel oči, nebavit se o historii byl skoro hřích. Ale teď se tu nebavili o historii, ale o něm. Byla tam tenká linie, za kterou byly informace nedůležité a zbytečné. Mohl toho spoustu vynechat a moc by se nezměnilo. Stejně tak si mohl cokoli vymyslet, těžko zjistí kde je pravda a kde ne. Ale proč lhát... potěšení z toho mít nebude.
Pak přišla odpověď na jeho otázku. Potichu a pozorně poslouchal. Mezitím si ji prohlížel. Jak na to reaguje. Nedivil se, že je u toho tak chladná, alespoň ze začátku. Pomsta byla dobrá, dokonce byl rád, že to plánuje. Rozhodně ji to jen prospěje. A dokonce měla i potom nějaký cíl, to bylo také dobře. Mít nejvyšší cíl pomstu je to nejhorší, co by mohla udělat... pak by bylo jen prázdno. Možná bude i tak, byť jen na chvíli. A nakonec se ukázala, jako dost chytrá. Jaký jiný smysl měl věčný život, než poznat všechno co jen můžete. Přišel krátký moment ticha, než pokračovala svou otázkou na něj. Dost osobní, ale dost možná s polu zůstanou pár let a za tu dobu se stejně dozví kde co. Zvedl jeden koutek úst a potichu se zasmál. "Zatím odtud neplánuji odejít. Ale až... a když budeš chtít, tak ti rád ukážu, co nám nabízí svět." Dořekl to daleko tišeji, možná aby to znělo tajemně. "A pomsta... pomsta se dá zařídit." Zašeptal hned na to s jistou dravostí v hlase i očích, lehce u toho zvedl horní ret a ukázal tesáky, aby to zdůraznil.
"Jako člověk jsem byl velitel. Ve velké armádě. Dobyli jsme většinu známého světa. A pak přišel Babylon." Tak se dal shrnout jeho život před tím, než byl proměněn. Nic to neznamenalo, jakoukoli rodinu si už ani nevybavoval. "Něco zabilo mé stráže a já se probudil... s tak úžasným pocitem." Nedalo se to popsat a ona to zažila taky, možná to měla v živé paměti. "Pak už existoval jen ten pocit se nasytit. Jít dál a o nic se nestarat. Protože mám věčnost před sebou." Bylo to daleko krvavější, než popisoval, ale záleželo na tom, jak si to ona vybarví. "Vedl jsem armády, proměňoval významné lidi... abych je zvěčnil. Často už ale neudělali nic většího než za života. A tak jsem začal měnit lidi aby jako upíři udělali něco čím se zvěční. Aspoň mezi našimi. Máš slavné bratry a sestry. Některé už historie zapomněla a někteří zemřeli." Některé zabil, ale ti si to samozřejmě zasloužili. "Jaký jsem býval, možná stejně pyšný... ani nevím. Jaký jsem byl dávno ztratilo důležitost." Při všech těch slovech jen dostával větší a větší chuť. I jen lehce brouzdat vzpomínkami stačilo. A muselo to na něm být vidět. Nebyli už lidmi, ale predátory a jakkoli vznešení si připadali a chovali se tak, nakonec šlo jen o ukojení těch pár potřeb.
|
|
|
Okolí
Oct 15, 2019 11:08:01 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 15, 2019 11:08:01 GMT
Anne chtěla svému stvořiteli ukázat, že vážně není jen hezká ozdoba, za kterou ji měl její manžel. Není tedy potřeba ji zavírat do zlaté klece. Anne uměla mnohem více, než se upravit a dobře vypadat. I přes všechny ty strasti a bolesti, jež ji v životě potkaly, si uměla užívat život. Radovat se z maličkostí a to samé chtěla i po Adrianovi. I když, jak se dozvěděla, žil mnohem mnohem déle, než si původně myslela. Otázka tedy byla, zda to vůbec ještě uměl. A zda to bude umět ona, až bude žít tak dlouho jako on. Pokud se ovšem tak vysokého věku dožije. Je totiž možné, že ji někdo zabije nebo ona sama sebe. Adrian to však neudělal a jak se zdá, tak není ani příliš životem znuděný. Možná by se chtěl i bavit o historii. Anne však měla pročtených tolik knih, že ji momentálně toto téma tolik nezajímalo. Jistě se k němu ještě dostanou, ale později. Nyní ji zajímal on. Celkově jeho život a proměna.
Sama mu však nejprve sdělila, co od proměny a hlavně věčného života čeká. Její priorita byla vážně pomsta. Po té toužila ze všeho nejvíce. Sice ji kvůli tomu incidentu našel Adrian a proměnil ji, za což je i ráda. Ale už ne tolik za to, co tomu předcházelo. Byli jako zvířata. Nebrali si servítky. Střídali se na ní jako na nějaké děvce. Tou však ona nikdy nebyla. Při této vzpomínce si tedy zkousla ret a tiše zavrčela. Těšila se na to, až je zprovodí ze světa pomalou smrtí. Konečně uzavře jednu kapitolu svého života. Nebojí se toho, protože když dokázala bez mrknutí oka a pocitu jakékoliv lítosti, zabít manžela, zvládne to i s těmi prasaty..a pak.. začne konečně žít bez vidiny na pomstu. Po jejím chladném výrazu, kdy měla pevně semknuté čelisti a výraz vraha, se v její tváři objevil i úsměv. To po slovech Adriana. Ano, Anne umí měnit výrazy a nálady během chvíle. Zda je to upřímné nebo jen jakási její maska, toť otázka. Ovšem zvedla pohled do jeho tváře a dokonce i oči jí zazářily nadšením. "Moc ráda, můj pane. Chci poznat všechna místa a města." Roztáhla ruce kolem sebe. Její hlas zněl možná až moc nadšeně oproti předchozímu. Ale bylo to tak. Chtěla si život užívat, ne jen přežívat. Ještě více se ovšem rozzářila, když zmínil, že se dá pomsta zařídit. Nyní měla v očích ďábelský výraz a i úsměv odpovídal oné dravosti, jež v sobě měla. Nečekala, že řekne něco takového. Překvapilo ji to a dokonce nemálo potěšilo. "Vážně? Ale..to bychom je museli nejdříve najít. Takoví bandité se nezdržují na jednom místě." Oznámila mu už ne tolik nadšeně. Je však možné, že Adrian ví, jak je najít. Víc se tím tedy nezabývala. Místo toho se zaměřila na jeho obličej, jež mapovala svým pohledem při jeho povídání. Hltala každé jeho slovo. To, co říkal, bylo zajímavé a vůbec ji nepřekvapovalo, že byl velitel. Nechala ho mluvit a naklonila hlavu lehce na stranu. Rukama jen velmi pomalu přejela po hladině a poslouchala ho. Při slovech o proměně se jí vybavovaly útržky vzpomínek. Ležela na chladné zemi, nahá a v puse cítila krev. Nemohla se pohnout ani o kousek. Najednou se tam zjevil. Vypadal jako anděl a té bolesti ji zbavil. Usnula a myslela si, že je mrtvá. Omyl, vzbudila se ještě živější, prahnoucí po smrti toho, jež ji věznil celou dobu. Chtěla to udělat mnohokrát, ale až proměna jí dala tu odvahu. Zbavila bolesti a vlila jí novou krev do žil. Na jeho slova tedy mlčky s ďábelským úsměvem přikývla. Nechtěla však jeho mluvu přerušovat, proto na to nic neřekla. Zamyslela se však, kolik lidí asi tak přeměnil a co ho k tomu přinutilo právě u ní. Ta otázka jí vrtala hlavou od první chvíle. Zatím ji ještě nahlas nevyslovila. Jak ale mluvil, připlula k němu blíže a nespouštěla z něj zrak. Viděla v něm tu chuť. Ona měla tu samou. Tak nějak doufala, že tu na někoho narazí. Zatím se tak bohužel nestalo. Což o to,o ona mu mohla kdyžtak nabídnout svou krev. Ovšem, zda by on učinil to samé, bylo otázkou. Olízla si tedy rty a zastavila se těsně u něj. "To je všechno velmi zajímavé. Ani jsem netušila, jak jsi byl slavný a mocný i před proměnou. Ovšem nepřekvapuje mě to. Jen... by mě zajímala jedna věc.." Zase rukami projela hladinu, až její pohyb ustanul. Chvíli ji sledovala. Pak ovšem očima pomalu zmapovala jeho tělo od hladiny směrem nahoru, až se pohledem vpila do jeho očí. "Co tě přimělo proměnit mě?" Zeptala se s očekáváním ve tváři. Mohla to být chvilková slabost, cokoliv, ale ji to prostě zajímalo.
|
|
|
Okolí
Oct 15, 2019 13:59:53 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 15, 2019 13:59:53 GMT
Měla cíl na pár set let. To zatím stačilo. Měla docela jasno, co od života chce, nebo to alespoň říkala a to mu stačilo. Že u toho protečou potoky krve byl prostě fakt, který se nedal změnit. Neznal a věděl, že nikdy nebude znát upíra, který by nikdy nikoho nezabil. Ostatně, lidé jedli zvířata a rozdíl v upírech byl, že to jejich potrava občas i přežila. Samozřejmě, že by tu bandu museli nejdřív najít, ale počítal, že nebudou zas tak daleko. Slepě je hledat nemělo smysl. Jen by běhali kolem a dostali větší hlad. Ne, raději pošle nějaké slouhy a ti jim pak řeknou, kam jít. I kdyby měli vícero míst, tak budou vědět kam. "Nechám je najít. Pak si půjdeme přímo pro ně." Což samozřejmě nebude dnes těžko říct jestli zítra, ale nakonec se dočká. To jí muselo stačit.
Zastavila se těsně u něj. Docela by se hodil nějaký pocestný. Jemu ta žízeň nevadila... samozřejmě že tam byla, ale žíznit můžete zvládnout dny. Na druhou stranu ona byla mladá a sám věděl jak to pomalu začne působit. A při pohledu na ni, když viděla jakou měl on chuť a zrdcadlilo se mu to vše v ní... To byly ty momenty, kdy dojde duet na trhání sluhů do krkvavých cárů. Nad jejími slovy se musel pousmát. Ne šťastně, ani hořce i když to tak bylo. Slávu shrábl Alexander a ti co přišli po něm. Co měl on? Věčný život, to měl... narozdíl od těch všech on stále žil. Ale pořád se o nich vědělo... dalo se říct, že nesmrtelnosti dosáhli všichni, ale přeci jen... žít a ne být jen pamatován má určité výhody. Vyvstávala ale otázka, co ji zajímá. Sledovala vodu a on sledoval ji. Tušil dost dobře na co se zeptá, ale odpovídat bez otázky? To ne, čekal na tu otázku. Pomalu po něm přejela pohledem a pak přišla ta otázka. Chvíli mlčel, jen jí opětoval ten upřený pohled. Nepřemýšlel nad tím, věděl to. Postupně přejel jazykem přes rty a pousmál se. "Zajímalo mě, co pak uděláš. Sledoval tě, čekal a nakonec... já se o své děti starám." Narozdíl od jiných. Samozřejmě jí mohl prvně říct, co je a až pak čekat co se stane, ale to by už nebyla tak... čistá reakce. "Taky jsi krásná... a já už pár let nikoho nestvořil a mít společnost neuškodí."
|
|
|
Okolí
Oct 15, 2019 19:09:44 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 15, 2019 19:09:44 GMT
Jistě, že Anne věděla, co od života chce. Ovšem pomsta nebyla jediná věc. Chtěla daleko více. Především toužila po klidu a harmonii, jež za celý svůj život ještě nepoznala. Svobodu, po které toužila od chvíle, kdy byla prodána postaršímu muži na vdavky, už získala. Pomsta byla další na řadě. S tou jí, jak se zdá, chtěl Adrian pomoci. Překvapilo ji to, ale zároveň i potěšilo. To šlo i znát v její tváři. Obávala se však, že najít ty prasáky bude pro ni nelehký úkol. Jakmile se toho však chopí její pán, nemuselo by to pro něj být příliš namáhavé. To jí také oznámil. Po jeho slovech se jí očka rozzářila radostí a nadšením. "To myslíš vážně? Ty to pro mě uděláš?" Zaznělo to možná až moc nadšeně na někoho, jako je ona. Ale touží po ní celou dobu, tak není divu. Chvíli byla beze slov. Chtěla ho za to dokonce obejmout. To by jí však nebylo příliš podobné. Nakonec se tedy rozhodla zvolit něco méně šokujícího. "Děkuji! Vážně!" Řekla nakonec prostě. To, že pro ni nikdo nic podobného neudělal, si nechala pro sebe.
Poté se ale téma přesunulo jiným směrem. Anne ho s neskrývaným nadšením poslouchala a začínala mít stále větší chuť. Chuť na čerstvou krev. Bohužel však nikdo v okolí jezera nebyl. Ještě se rozhlédla kolem sebe, aby se přesvědčila, zda se do jejich blízkosti nezatoulala nějaká zbloudilá duše. Ale nebylo tomu tak. Tiše tedy vydechla a nasucho polkla. Už se těšila domů, kde se bude moct na někom nakrmit. Adrian jistě nebude mít nic proti, že bude mít o jednoho sluhu méně. Přišla jí totiž jako věčnost doba, kdy se krmila naposled. I když to bylo jen před pár hodinami. Snažila se to však nedávat příliš najevo. Oči jí však stále bloudily k jeho krku. Raději tedy od něj pohled odvrátila na jeho rty. Nejprve se rozhodla sdělit svému pánovi obdiv a poté...se konečně odhodlala vyřknout otázku, kterou měla na mysli od první chvíle.
Při čekání na odpověď upřela pohled do jeho očí. Ten samý jí opětoval i Adrian. Vpíjela se do jeho očí a neuhýbala pohledem. Jen na moment jí sklouzl k jeho rtům, jež si olízl. Pak však začal mluvit. Ann zase očima vyhledala jeho oči a poslouchala. To, co říkal bylo opravdu zajímavé. Někdo jiný na jeho místě by ji prostě nechal ležet tam, ať se o sebe postará. Adrian to neudělal. Byl to charakter. Očka tedy mírně přimhouřila a mírně se zamračila, když ji nazval dítětem. To už se jí tolik nelíbilo. Nebyla jeho dítě, i když k němu od první chvíle pociťovala stále větší náklonnost. Ještě, když řekl, že je krásná. Pootevřela mírně svá ústa. Snad údivem? Samozřejmě, že o sobě věděla, že je krásná. Ale slyšet to z úst někoho tak mocného bylo.. něco jiného. Přiblížila se tedy ještě blíž a nepřerušovala oční kontakt. "Společnost? Jakou společnost máš na mysli, můj pane?" Pošeptala mu otázku zblízka do rtů a na okamžik jí pohled těkl na ty jeho. Když se znovu jejich pohledy setkaly, v jejich očích mohl Adrian spatřit výzvu. Zase se od něj pomalinku odtáhla a zvedla jedno obočí. Zajímalo ji, co udělá. Také chtěla na chvíli myslet na něco jiného, než na tu nesnesitelnou chuť po krvi.
|
|
|
Okolí
Oct 15, 2019 20:43:00 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 15, 2019 20:43:00 GMT
Jistě, že jí to udělalo radost. Možná ani nečekal jak velkou. Mohl je chytit hned, nebo kdykoli do teď, ale bylo lepší když si o to řekla. A jaký by byl stvořitel, kdyby jí nevyhověl v tom aby se mohla pomstít. Nepřiznal by to, ale už teď se na ten pohled těšil. Zajímalo ho, co s nimi udělá, ale přemýšlet nad tím nemělo smysl. Prostě se to nějak odehraje a třeba ho i překvapí, kdo ví.
Šlo na ní vidět, že má chuť, polknutí, těkala očima. Znal ten pocit... zdánlivě si jej pamatoval. S věkem se to zlepší, ale zvládala to dobře. Jen musel dávat pozor na sluhy. Měl jich dost, ale nerostli na stromech, aby si jen tak mohl sehnat dalšího. Což v podstatě mohl, ale shánět pořád nové a nové nechtěl. Zatím jí neřekl moc o tom co všechno obnáší být upírem. Mračila se, když zmínil, že se stará o své děti. Byla to drobnost, ale něco co si tak dávno zvykl pojmenovávat. Očima jí přejel rty, když je pootevřela. Musela to vědět, spíš nevěřila že by někdo jeho věku něco takového řekl? Adrian byl zastáncem toho, že sek rása dá najít skoro ve všem, ale občas to říct neuškodilo.
Tiše se k němu pohnula, hrála si. Chtěla vědět, co s ní vlastně všechno zamýšlí. A její pohled mu dával najeho, co vlastně ona myslí. Kdyby byl náhodou hloupý, hluchý, či nesilní. On měl jasno, jakoukoli společnost. Nebránil se jakékoli špatnosti, ale ani na tom nelpěl. Přiblížil se k ní a nepřerušoval oční kontakt. "Kultivovanou..." Zašeptal a natáhl krk k jednomu jejímu uchu. "Oddanou... krásnou..." Pomalu se přesunul ke druhému uchu a na chvíli obnovil oční kontakt. "Lstivou... krvelačnou." Stáhl se zpátky k jejím rtům a očím, tak jako před tím. "Příjemnou... takovou jaká ti bude příjemná..." Při posledním slovu jemně škrtl rty o ty její a stáhl se. Schválně nechal na ní, aby si řekla. Pokud se budou setkávat s jinými upíry, bude potřebovat, co jí řekl. Jinak byl otevřen návrhům.
|
|
|
Okolí
Oct 15, 2019 23:01:11 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 15, 2019 23:01:11 GMT
Anne přesně věděla, co banditům udělá. Už měla scénář, jak je bude pomalu zabíjet a těšila se na to. Věřila, že je Adrian nechá najít a ona tak bude moct vykonat svoji pomstu. A to jí stačilo. Víc momentálně nepotřebovala a ani na to nespěchala. Vždyť vydržela čekat tak dlouho, tak ještě chvíli počká.
Nyní měla na práci jinou věc a to udržet tu pomalu nesnesitelnou chuť po krvi. Měla, co dělat, aby se Adrianovi nezakousla do krku. Ví však, že by to nebyl dobrý nápad. Nechtěla, aby ji zabil. Jakmile ji ale nazval krásnou, chuť byla stále větší a ona měla vážně problém ji udržet. Zatím se však držela. Až to bude neúnosné, bude prostě muset z vody a i z tohoto místa pryč. Najít si nějakou oběť, kterou bude moct vysát a ukojit tím tak svůj hlad.
Snažila se tedy ještě nějak změnit téma a zajímalo ji, co s ní Adrian vlastně zamýšlí. Zírala mu přitom upřeně do očí a on začal mluvit. Nad jeho slovy zvedla jedno obočí o něco výše, než druhé. Pak se však zarazila, když se sehnul k ní sehnul a začal jí šeptat do ouška. Nejprve do jednoho, pak do druhého. Anne znovu nasucho polkla a tiše vydechla. Vnímala každé jeho slovo a na jejím těle se začala tvořit husí kůže. Ne však z toho, že by jí snad byla zima, ale z něho. Z jeho slov, chování. Horkého dechu, jež cítila. Nakonec se ještě jemně dotkl svými rty těch jejich. Chvíli jí tedy trvalo, než se vzpamatovala. Nakonec si své rty pomalu olízla a svou ručku jemně položila na jeho hruď. "A mně tím pro změnu nabídneš co? Nějaké oběti, na nichž se budu moct krmit?" Zajímala se. Její hlas však byl o poznání tišší, než před chvílí. Také se sklonila k jeho uchu. "Nebo něco jiného?" Zašeptala vyzývavě a nejen, že mu vydechla horký dech na krk, ale když se od něj odtahovala, jemně mu rty přejela po uchu. Narovnala se, aby mu mohla pohlédnout do očí. Tahle hra ji bavila. Ovšem, hlad tím nezahnala ani v nejmenším. Ten byl pořád větší a větší.
|
|
|
Okolí
Oct 16, 2019 0:03:59 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 16, 2019 0:03:59 GMT
Špatně se myslí, když máte žízeň, pomalu vás prostupuje ten neukojitelný hlad a při tom se nasytit je tak jednoduché. Ale ona nemohla. Držela to na uzdě a to začínalo být těžší. Alespoň tak vypadala, ale hrála dál, což znamenalo jen jedno. Až to přijde, ucítí a ochutná krev, nezastaví se. Sklopil zrak, když se ho dotkla, ale hned se vrátil k jejím očím. Pozorovat to, jak ji hlad postupně ukusuje, jak se jí do očí dere čím dál víc ten dravý pohled. Na její slova pobaveně zamručel a nadzvedl obočí. On jí měl něco nabízet? Když už jí dal tolik? Přejela mu rty po uchu, na vteřinku zavřel oči. Samozřejmě, že se mu takové lehké postrkování líbilo, ale mohla si myslet že se mu to líbí víc, než byl fakt.
"Měl bych ti snad nabídnout víc? Více než věčný život a nehynoucí krásu? Střechu nad hlavou, peníze... šaty... Sluhy, kteří udělají vše a můžeš se na nich utišit tu žízeň?" O to šlo nejvíce. Zůstat naživu, mít na čem se nakrmit. Sama se o to přihlásila. "Dovedu ti ty bandity, aby ses mohla pomstít. Ochráním tě před těmi, kdo by ti chtěli ublížit. Naučím tě, jak přežít v této nové existenci." Samozřejmě, když se ona ptala, co jí může nabídnout. Co z toho měl tedy on? Ne, že by ho to zajímalo. Ale když už došlo na tuto otázku. Nečekal na její odpověď, či poznámky k jeho nabídce. "Co mi ale nabídneš ty? Samozřejmě mimo neodolatelné společnosti. Rozptýlení? Osvěžení?" Nebyla neodolatelná. Byla to jen změna, je to jakoby si koupil kočku, taky jí budete ze začátku věnovat víc pozornosti. Najednou ho napadlo si víc pohrát. Zlehka mezi zuby stiskl spodní ret, jen na chvíli... stačilo pár kapek krve. Rána se zahojí skoro okamžite, ale krev v puse zůstane. Ucití to, je hladová... ucítila by to i přes celou místnost, natož takhle blízko. Znovu zmenšil vzdálenost mezi nimi, až se skoro dotýkali nosy. "Nebo něco jiného?" Špitnul potichu a upřeně jí hleděl do očí. Doslova se těšil na její reakci, když ucítí krev.
|
|
|
Okolí
Oct 16, 2019 7:21:50 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 16, 2019 7:21:50 GMT
Anne se vážně špatně myslelo. Mysl měla zatemněnou neskutečnou chutí po krvi. Chtěla ji, potřebovala, ale nemohla svého pána požádat, aby jí ji dopřál. Rozhodně ne on sám. Ale jak se zdálo, on se tím pohledem na ni bavil. To od něj nebylo hezké. Jen tak tak se držela a věděla, že jakmile ochutná krev, bude chtít víc. Mnohem víc a nezastaví se. Čekala příliš dlouho. Chtěla však vědět, zda by byl schopen jí nabídnout i to. Otázka špatně položená, ale dobře myšlená. Samozřejmě, že jí dal mnoho. Víc, než vůbec čekala. Byl teď její pán. Ale něco v ní chtělo přes to víc. Zamručel po jejich slovech. Netušila, co si o tom myslet. Proto se vpíjela do jeho modrých očí a čekala odpověď.
Ta přišla v zápětí. Anne se však moc nelíbila. Měl pravdu, dal jí toho až příliš a ona by chtěla víc? I když pravdou je, že momentálně ano. Bohužel, musela si přiznat, že nyní byla predátor. A připadala si jako šelma, která se pomalu přestává ovládat. Pořád však měla city a nyní si uvědomila, že asi vážně přestřelila. Sklopila tedy zrak k vodě. "Máš pravdu." *Špitla a očima pozorovala hladinu. Adrian ji však nechal mluvit a pokračoval. Skutečně jí byl ochoten nabídnout víc, mnohem víc. To ji překvapilo. Nasucho přitom polknula a nakonec se velmi opatrně pohledem vrátila přes jeho tělo až k očím. "Odpusť mi, můj pane, já.." Stačila jen v rychlosti říct, než Adrian na oplátku zase položil otázku jí. Nečekala na odpověď, věděla, co je ochotna mu za tu péči, ochranu a učení, dát. Olízla si rty a těkala pohledem z jednoho oka do druhého. "Co bych ti tak mohla nabídnout? To vím zcela jistě.." Pousmála se, ale v tu chvíli se Adrian rozhodl ji ještě více provokovat. Zkousl si ret a Anne ucítila krev. Oči se jí podlily krví a cítila, jak se jí zvětšily zuby. To bylo už trochu moc. Ještě, když se přiblížil tak blízko a ona měla jeho krev přímo před nosem. Ještě nikdy ji nechutnala a lákala ji nejvíc. Ale mohla? Měla na to právo? To netušila a popravdě ani v tuto chvíli neřešila. Pohled jí sklouzl na krvavé rty a olízla si ty své. Jen na moment věnovala Adrianovi upřený pohled do očí, aby mu mohla odpovědět. "Všechno." Zašeptala Jednoduchou odpověď, stručnou a pravdivou. Ale co teď? Nedokázala už rozumně uvažovat, zda ji za její troufalost potrestá. Nešlo to. Přerušila tedy tu malou vzdálenost a spojila jejich rty. Jazykem mu slízla krev ze rtů a tiše zavrněla. Ruce přesunula na jeho zátylek a dravě se probojovala do jeho úst, aby ochutnala i krev, jež měl v puse. Neodtahovala se. Bylo jen na něm, jak na to bude reagovat, ale.. říkal si o to. Déle už to držet nešlo. Na to se umí ještě velmi málo ovládat.
|
|
|
Okolí
Oct 16, 2019 15:05:07 GMT
Post by Adrian Calveit on Oct 16, 2019 15:05:07 GMT
Na chvilku vypadal smutně a dala mu za pravdu. Tohle bylo daleko výhodnější pro ni. Ale tak to bylo vždycky. Pokaždé měl nově stvořený upír cenu kuřete na jarmarku. Samozřejmě, že pak měl co dělat, ale kdyby jakéhokoli neproměnil, zrovna by z toho potoky slz neronil. Dokonce poprosila o odpuštění a vypadalo to vážně. Ale nebylo úplně co... bylo to pár hravých slov u kterých neměla tu páku, kterou by měla. Jen hra, nic víc.
Jeho plán... plán? Spíš malinkatý rozmar fungoval výborně. Bylo to od něj ale špatné? Byl zlý, když využil tu nejvyšší potřebu, kterou teď měla? Ano, pravděpodobně, ale zároveň to bylo poučení. Poučení pro příště, že má ještě dlouhou cestu k sebekontrole. Teď ale byli tady. Všechno... to očekával od všech potomků, ale byla to pravda? Často ne, ale to se nedozví jinak než tím že si ji nechá. Byl by ji chytil, přitiskl k sobě, ale asi by se potopili. Takhle jí jen dal chvilku prostor, aby se dostala na všechno po čem tak toužila, než jí to začal oplácet. Ne tak dravě, jako ona ale i tak jí dával najevo, že tento návrh se mu líbí. Po chvilce jí omotal ruku kolem pasu a přitiskl si ji k sobě. Ale to netrvalo dlouho, byl čas aby se nasytili a kolem naneštěstí nikdo nebyl. "Jdeme domů." Poručil pevným hlasem. Byl čas aby se nakrmila a pak mohli pokračovat v čemokoli by chtěla, pokud do té doby neztratí Adrian náladu.
|
|
|
Okolí
Oct 16, 2019 17:22:18 GMT
Post by Anne Boleyn on Oct 16, 2019 17:22:18 GMT
Kdyby se nad tím vším Anne zamyslela, zjistila by, že její otázka byla vážně poněkud mimo. Vždyť, kdo by jí dal toliko, co Adrian? Jistě, se svým manželem měla bohatství a střechu nad hlavou, ale chyběla jí svoboda a musela mu být po vůli, i když se jí z něj dělalo špatně. Nebyl sice jediný muž v jejím životě, avšak po sexuální stránce ano. To opravdu nebylo to, po čem by srdce Anne toužilo. Zato Adrian jí tu svobodu dal, i možnost volby. Tu doposud neměla. Teď už však tato noční můra skončila a jí začal nový život. Nebylo to však tak jednoduché býti upírem a ovládat se, jak si myslela. Protože pokaždé, když dostala hlad, byla schopna svou oběť i roztrhat. A když už ten hlad byl nesnesitelný a touha jí zatemnila mozek, byla schopna udělat i nějakou hloupost.
Jako třeba nyní, kdy už byla vážně jen tenká linka mezi tím, aby ztratila kontrolu. Do toho ještě Adrianova provokace, která měla svůj účel. Jaký? To věděl jen on sám. Možná i její reakci očekával. Kupodivu se od ní neodtáhl, ani ji nechtěl za její troufalost potrestat. Právě naopak se do toho nechal vtáhnout a polibek, zda se tomu tak dalo říct, jí opětoval. Byl to její první krvavý polibek. Vložila mu i jazyk do úst. Jakmile na něm ucítila jeho krev, slastně zavřela oči. Tiše zavrněla a vychutnávala si tu lahodnou chuť. Prsty mu zajela do vlasů a mírně je za něj zatáhla. I Adrian jí dal ruku okolo pasu a přitáhl si ji k sobě. Čas na tyto hrátky však nebyl. Očividně měli oba hlad. Po chvíli se tedy Adrian odtáhl. Anne trvalo, než se vzpamatovala. Olízla si rty a pomalu otevřela oči. Na jeho příkaz následně přikývla. Plně s ním souhlasila. Počkala tedy, až ji pustil a vydala se ke břehu. Tam se jala oblékat. Nejprve si dala spodničku a poté si oblékla i šaty. Zavázala si je a obula boty. Nakonec si oblékla i plášť. Netrvalo jí to příliš dlouho. Chtěla už být doma a nasytit se. Ohlédla se tedy na Adriana. "Můžeme, můj pane." Pronesla, když si rozpustila vlasy a prohrábla si je rukou.
Rozešla se pomalu společně se svým stvořitelem pryč z lesa. Šla po cestě a najednou se zastavila. Něco totiž zaslechla, tedy přesněji řečeno někoho. Poblíž šli dva muži mimo cestu a značně pod vlivem. Povídali si totiž a chechtali na celé okolí, až tím hlukem plašili zvěř. Ann si olízla rty a když se jeden muž vydal do lesa nejspíš vypustit trochu toho alkoholu, rozešla se k tomu druhému, jež zůstal stát na cestě. Ten, jakmile ji zaregistroval, nejprve zamžoural očima a pak si je i protřel, aby se přesvědčil, že ho zrak nešálí. Poté se usmál. "Ale, dobrý večer vinšuji, krásná panenko. Co ty tu tak sama? Lesy jsou pro takové jako jsi ty v noci nebezpečné." Oznámil jí a pomalu se rozešel k ní. Ann neodpověděla. Jen naklonila hlavu nejprve na jednu stranu a poté i na druhou. Jako šelma, jež si prohlíží svoji kořist. Muže by zřejmě ani náhodou nenapadlo, že by nebezpečí mohlo číhat právě od ní. Ann se jen usmála a přimhouřila oči. "Procházím se a hledám nějaké rozptýlení." Oznámila mu a přišla do jeho těsné blízkosti, kde se zastavila. "A mám takový pocit, že." Odmlčela se a natáhla k jeho uchu. ".. už dál hledat nemusím." Pošeptala mu. Muž se široce usmál a ruku jí dal okolo pasu. "Vážně?" Zeptal se a Ann jen zavrněla. Pohled jí sjel na jeho krk a jen pár vteřin sledovala tepající tepnu. Nevydržela to však dlouho. Hlad byl až příliš velký. V mžiku tedy prokousla tenkou kůži na jeho krku, aby se dostala k tepně. Tu prokousla a muž sebou škubl. Nečekal to. Snažil se osvobodit. Upírčin stisk byl však silný, tak neměl moc šancí. Ještě, když byl značně opilý. Pila dlouhými loky tu výtečnou krev a nemohla přestat. Muž se začal zmítat a i vykřikl. To přilákalo druhého, který se rozběhl k nim. Natahoval si po cestě kalhoty, tak zas rychlý nebyl. No a stejně by mu to nebylo nic platné, protože tu byl ještě druhý hladový upír.
|
|