|
Post by Adrian Calveit on Nov 13, 2019 21:37:15 GMT
Mezi vší tou nejstotou sama sebou a soupeřením s vlastní nově nabytou přirozeností zvládala být ještě drzá. Docházela navíc k podivným závěrům, ale jak začal Adrian přemýšlet... ano, drby a povídačky, které šířili lidé... a někdy i oni sami. Ale i tak na ni chvíli jen lehce zmateně mrkal. "Síť je na ležení příjemná... v posteli taky spím... mimo jiné." Ne, že by v ní dělal nějaké nemravnosti, nebyla na to zatím chuť a čas měl jak trávit. Ono se vždycky našlo co dělat. "Nemám ani rakev... ani nespím v krabici se zeminou z mé domoviny." Přidal i další pověru a doufal, že se toho znovu nechytí a nezačne to rozvádět.
"Znamená to to, že pokud se nebudeš dobře ovládat, tak při tom toho chudáka vypiješ." To se holt občas ale stávalo i těm zkušenějším. Ve víru vášně občas někdo dostal větší chuť, než jen ozobávat tělo něžnými polibky a kousanci které zanechávaly jen nepatrné stopy. "Být člověkem znamená brzo umřít... Samozřejmě... i upíři známe dost dobře hrátky na jednu noc. Ale taky být s někým... padesát.. sto... dvě sta let." Občas to zašlo až tak daleko. Ne vždycky. Nakonec se prostě dva znají tak dlouho že se nemusí půl tisíceletí vidět. Ale vrátit se potom zase k sobě? Možné a jakoby teprve začali. "Být to chladné... bez pocitů... vášně... nevydrželo by to tak dlouho. Ale i jako upír se u toho zahřeješ... zrychlí se ti srdce... ne tolik, ale poznáš to..." Pak se zase shodila... začínala být ubrečená... v tom jak teď vypadá... že je mrtvá. "Přestaň se zhazovat... a myslet, jako člověk. Tady je nás málo... upírů. Ale jsou města, kde je nás daleko víc. A tam si na tebe nebude nikdo ukazovat." Možná poprvé, než si zvyknout. Ale smrt lidi... spíše upíry docela pojí k sobě. Než si vrazí nůž do zad, zasmějí se tomu a jdou se znovu napít.
"Já vím, že jsi to nechtěla... Myslím postel... pochybuji, že sis s mnoha muži povídala při měsíčku v posteli... sotva oblečená." Řekl narovinu svou myšlenku, která jí tak úplně nejspíše nedošla. "Můžu být tvůj učitel... patron..." Jak to sama nazvala... sedělo to. "Ale i tak mě neznáš... dal jsem ti nový život... ale i tak... s upíry se sblížíš dalako snáz než s lidmi. Teď, když jsi jedna z nás." Bude o tom pochybovat ještě dlouho. Ono, když je v okolí upírů, které spočítáš na jedné ruce, tak se jeho slova hůře potvrzují. "Zabere to čas... ale nakonec ty starosti přejdou... budeš se ovládat." Pak se posadil a posunul se dozadu k čelu postele, aby se opřel. "Chápu že ty otázky se jen kupí na hromadu, ale věř, když říkám... když si odpočineš, budeš na tom daleko lépe...." Ne, že by ho tahle ranní debata unavovala. Ale na všechno byl čas... vytahovala otázky sem a tam a on byl rád když se věci dělaly v pořadí. Jedno po druhém. "Pojď sem..." Pokynul jí rukou, kterou možná v té tmě pořádně neviděla. Nechtěla se vracet do pokoje a i kdyby, těžko říct jestli by zvládla spát s myšlenkou že tam někoho zabila. Už jednou řekl, že tady může zůstat.. a on aby lezl zpátky do svého hnízda a ji nechal tady? To bylo nevychované.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 13, 2019 22:12:04 GMT
Vše to znělo tak trochu jako pohádka a María okamžitě začala filozofovat se vším, co jí přišlo pod ruku. Každá nová informace vytvářela svůj bludný kruh představ, nových dotazů a poznatků, které postupně analyzovala, aby si vyvodila své, obvykle ne přímo správné závěry. Jenže kdo by se jí mohl divit? Sice sloužila upírce, jejich kultura jí však byla zcela neznámá podobně jako čtení nebo psaní. I proto zamyšleně naklonila hlavu na stranu, polemizujíc o tom, co jí Adrian právě sdělil. "Když jsme tak chladní... a mrtví... neměli bychom cítit vše tlumeně? Hlad chápu, je to přirozenost, potřeba... instinkt, abychom se udrželi naživu, ale emoce... Jak můžeme cítit něco tak hlubokého jako je láska? Nebo to láska není a je to jen jakási tichá dohoda smíru?" Ať si to představovala jakkoliv, pokaždé došla ke stejnému závěru - upíři nemohou cítit vše s takovou intenzitou jako lidé. "Když..." Na místě poposedla ve snaze přiblížit se k němu, ne však na intimní úrovni jako spíše napodobit vztah s přítelem, s někým, komu se může svěřit nejspíš s čímkoliv, co jí přijde na mysl. I její výraz se zdál býti zasněným, tak šťastným, když se pohroužila do hlubin vzpomínek, připomínaje si to krásné na životě. "... Když mě nějaký muž políbil, cítila jsem se tak neskutečně živá. Jako by mým tělem probíhala neznámá energie. Vnímala jsem každý dotek, moje smysly zachytily vše - vůni, zrychlený dech, tlukot srdce, když se ke mně tisknul. Všímala jsem si drobností, naplňovaly mě. A ten pocit byl... no... nepopsatelný. Nebylo to ani tak o pochopení jako spíš o tom jednom okamžiku." Se spodním rtem skousnutým zoubky svůj monolog na krátkou chvíli zakončila, hledíc mu přitom do očí. Tehdy, když se rozvášnila, mu dokázala čelit jako sobě rovnému, nestyděla se. Jako by stud neexistoval, odstrčila ho stranou kamsi dozadu. I to, jak si pokaždé poposedla o něco blíž, až se matrace pod její muší vahou tu a tam zhoupla, představovalo velkou otevřenost a důvěru. "Kdybych měla tu možnost prožít tyhle okamžiky znovu... s kýmkoliv... Budu se bát, že se právě tohle vytratí a to já nechci. Asi... asi se bojím přijít o tu část, která mě váže k lidské podstatě. K tomu, kým jsem bývala. A když se to ztratí... zapomenu. A přestanu si takových okamžiků vážit, protože si je nebudu moci připomenout." María vždy přemýšlela mimo zavedené škatulky. Žila okamžikem, ač s jistými hranicemi, které si nedovolila překročit. A až nyní chápala, co všechno nabízel lidský život, když o něj přišla. "Chybí vám něco z vašeho lidského života?" Nezapomínala na něj, naopak ji zajímal o to víc. Přeci jen toho musel prožít mnoho a za tu dobu nejspíš pohřbil velkou část svého lidství, roztrhával vzpomínky a raději se soustředil na něco jiného. Nebo se mohla mýlit, i to se mohlo stát.
Až teprve nyní ji vrátil na zem, do stavu uvědomění si, kde se nachází a jak to celé musí vypadat. Zapomněla - na svůj status, na rozdílnost pohlaví i na fakt, že před ním seděla prakticky nahá, což ji přinutilo upravit si záhyb sukně od noční košile a taktéž skrýt téměř nemravný výstřih odhalující její ženskost, chytnout lemy mezi prsty a držet je u sebe, aby se mu nedostalo ještě větší show. "J-já... neuvědomila jsem si to. Nejsem taková. Neměla jsem v úmyslu... Nesvádím vás, můj pane, to bych si nedovolila," špitla v závěru, přičemž si odhodlaně poposedla zase na samotný okraj postele, div nepřepadla na zem, v čemž jí naštěstí zabránil dřevěný sloupek v nohách postele, kolem kterého obtočila paži. "A nespávám nahá, jestli narážíte na něco takového," zabrblá téměř dotčeně. Nahotu preferovala maximálně při koupeli, jinak ne. Ani by netušila, jak se chovat v jeho přítomnosti, kdyby se po pokoji pohyboval bez kouska oblečení. "Nikdy jsem si s žádným mužem nepovídala při měsíčku. A v posteli. A-ale vy jste upír, je to... asi trochu jiné." Stále byla vyjukaná ze své existence, natož aby myslela na to, jak asi pod tím vším oblečení vypadá, a to byl sakra rozdíl. "Nebo spíš... o vás takto nesmýšlím. Zatím. Což je dobře. Nevím, jak bych se chovala, kdybyste... No... cokoliv." Mohl si dosadit co chtěl, jak šlo usoudit z jejího výrazu. Byl nahý, zkoušel ji svádět nebo by vyloženě požadoval fyzickou rozkoš příkazem. Jasně, to poslední by musela uposlechnout, šlo však o princip. "Vlastně si myslím, že bych po vás něco hodila," ozve se znenadání, přičemž po něm krátce mrkne. Tohle byla asi ta jediná obrana, jakou znala a mohla si dovolit. "Ne, že by vás to zastavilo, ale aspoň bych nevřískala jako pominutá." A to se zdálo jako plusový bod.
A přesně po tomhle následoval požadavek. Prosté Pojď sem, které si vysloužilo její šokovaný pohled zářivě rudých očí. Váhala, dlouho ho čekat ale nenechala, ačkoliv poposednutí blíž znamenalo zkrátit vzdálenost přibližně o třicet čísel. Cožpak mohla tušit, co konkrétně má za lubem? Nebyla vědma. "Proč, chcete naklepat polštář?" Zvědavý dotaz, trošku drzý, ale míněný v dobrém.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 13, 2019 23:11:06 GMT
Jako mrtvá začínala oceňovat život daleko více, než když byla živá. To se stávalo, ale časem to pomine. Ještě nepoznala krásu a co všechno nabízí nesmrtelnost. Věděla jen o co možná přišla, ale ne jaké to bude teď, když má celou věčnost na poznání všeho co jen chce.
Zároveň se už stála poměrně klidná... strach přešel... a už jen přemýšlela o tom co bude. Ne, že by Adrian myslel že to k něčemu je. Přemýšlet o tom co a jaké do bude je pěkné, ale efektivně k ničemu. Možná nevěřila, že to co se jí líbilo na chvilkách v životě bude překonáno tím, co teprve přijde.
Napůl ji poslouchal a z druhé půlky přemýšlel, jestli jí prostě nenařídit "spát". Ráno... spíše večer byl v tomto případě moudřejší a ona konečně bude moct začít poznávat o čem to vlastně všechno bude. A ne o tom jen přemýšlet. Najednou ho z toho ale vytrhla otázkou. Ta došla vždycky. Dříve nebo později. "Ne... nic mi nechybí... " Jak vám může chybět něco, co si ani nepamatujete. Být slabý? Ten pocit neznal. Pohybovat se po slunci? To znamenalo jen bolest, spáleniny. Rodinu? Sotva si pamatoval jména... natož tváře. Ne, nechybělo mu to, protože si nepamatoval skoro nic. A neviděl důvod v tom se o to snažit. Některé dny si vzpomněl, ale jen útržkovitě... na velké bitvy, malé okamžiky bez kontextu. Ale od to doby zažil o tolik víc. Život člověka, kým byl už nic neznamenal.
Zarazila se. Začala mumlat a Adrian jen zvedl překvapeně obočí. Ano... zas ten člověk... ta služebná, která seděla se svým pánem na posteli a povídali si. To neexistovalo. Až do teď, kdy to bylo naprosto reálné. Když ale zmínila, že ho nesvádí... zasmál se. Potichu, krátce... Na vteřinku pomyslel jestli to opravdu není nějaký plán Angelique, jak se k němu dostat. Ale neznala ho jak je teď... a nemohla vědět, že ji přemění. Že si ji nechá a jen ji nezabije. Nebylo to tak pravděpodobné. Navíc... jak by mu ona mohla ublížit... navíc přes někoho, jako byla María, která bude mít sama více starostí než kdy měla... a možná než kdy bude. Dobré bylo vědět, že nespává nahá... aspoň se nemusí bát, že by ji vyděsil když vejde do pokoje v případě potřeby a nezaklepe... aby nepřemýšlela čím se zakrýt a navršila na sebe vše kolem. A zatím o něm tak nesmýšlela? To bylo také zajímavé... zatím... Už po něm pár věcí hodila... takže jedna další už by toho moc nezměnila. Zlehka si promnul bradu....
Další překvapení... opět drzá... "Polštář mám naklepaný dost dobře.. děkuji." Pronesl s úsměvem. "A... svádět mě... o to se pokoušelo už dost lidí.." Možná až moc... tu a tam, za ty roky se to postupně nakupí. Problém byl, že vás to ze začátku zajímá... a časem už jen nudí a je vám to jedno. "Nechceš se vracet do pokoje... nechám ho přerovnat, vyměnit... aby ti to tam nic nepřípomínalo." Zlehka roztáhnul ruce a pokračoval... "Nepokouším se tě svést... to by vypadalo jinak... Jen by sis už měla lehnout... a zkusit spát. Jak už jsem řekl... bude ti pak daleko lépe." A možná to bude muset zopakovat ještě několikrát. Nebo už prostě jen mlčet, aby nepřicházela s dalšími otázkami.. i když ty by asi pokládala i kdyby mlčel. "Nabízím ti, že si můžeš lehnout ke mě. Pomůže ti to usnout... a nikam náměsíčná neutečeš..." Ani nevěděl, jestli tím upíři mohou trpět... žádného takového neznal. "Jak jsi řekla... jsem upír... a ty taky... je to asi trošku jiné." Co tím vlastně chtěl říct? Těžko říct. Prostě to řekl... možná potřebovala ujistit, že je to v pořádku. Dostat se z té submisivní mentality služky, která si nemůže nic dovolit a posunout se někam dál.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 15, 2019 22:01:28 GMT
Věnovala mu mírně pobavený, nečekaně šibalský úsměv, než se rozesmála tichým dívčím smíchem, skrývaným za prsty pravé ruky. Jak se zdálo, role služebné si tu a tam prohodila pozici s malou dravou šelmičkou poznávající svět kolem sebe. Chvilku drzá, chvilku pokorná, plachá i schopná zaujmout pozici lovce. Přepínalo se to tak snadno, poměrně rozumně bez nějakých zbytečných zádrhelů nebo návalů emocí, které by nedokázala kontrolovat, sesypávaje se pod jejich tíhou a naléhavostí. Když se rozhovořil o svádění, s nímž začala konverzaci právě María, ani okem o něj nezavadila. Namísto toho věnovala pozornost dlouhým kadeřím, přičemž jeden pramínek si namotávala na ukazováček, aby si ho vzápětí přitáhla k nosu. Vůně růžových květů na nich ulpěla stejně jako na kůži, drahé a nezvyklé aroma, o němž nebyla zcela přesvědčena, že se jí líbí jako právě vlčí mák. "Ani mě to nepřekvapuje," zamumlá odpověď spíše pro sebe než-li pro Adrianovy uši, přičemž jí na rtech zahrál veselý, i tak trochu tajuplný úsměv. Jako by tohle dokázala pochopit lusknutím prstů. Rázem vykulí oči a náhle neví, kam uhnout, aby se neocitla pod palbou otázek. "Tím myslím... Je to tak trochu zřejmé, ne?" Nervozita se protáčela žilami, náhle si uzurpovala mozek pro sebe a María se začínala propadat do momentů, kdy se neovládala - nikoliv po fyzické stránce jako spíš po té, aby nedostala jednu výchovnou. "Jste pohledný, máte moc, zázemí... jste muž. Některým ženám stačí jen jedna věc, aby se vás... pokusily svést." Možná si malovala svůj život tak trochu jako pohádku, a o mnohým uvažovala podobným způsobem, ale věděla, jaké ženy se zajímají o muže jako byl Adrian. Lačné po moci, po majetku nebo takové, co by se s ním chlubily jako s novým výstavním poníkem. V jeho případě spíš plnokrevníkem.
"Upřímně by mě ani nenapadlo, že byste se o něco tak absurdního pokoušel, můj pane." Špitnutí, drobné, tiché špitnutí, kterým mu jasně dokázala, že o sobě nemá valné mínění. Nebo spíš o jakémkoliv intimním vztahu mezi nimi. Nedělala si iluze, rozdíly zde existovaly a María si jich byla až příliš dobře vědoma. Žena, ať již milenka či manželka, má svého muže podporovat, být mu oporou a zároveň důkazem, kolik toho mají společného. Jejich jediným společným poutem bylo upírství, fakt, že jí přeměnil a teď si z ní vytvořil jakého si mazlíčka.
O to víc vytřeštila rudé oči, když jí nabídl pohostinnost v podobě přespání ve stejné posteli, v níž se momentálně nacházeli. "Spát... S vámi... V posteli... Ve stejné posteli... Huh." Ze rtů jí splývala jednotlivá slovíčka poskládané do věty, až nakonec překvapením vydechla. Pro jiné nabídka, která se neodmítá. Pro Maríu? Rozporuplná nabídka. "Co když ve spaní... kopu?" První možnost, jak mu znepříjemnit spaní. "Nebo mám potřebu objímat se s... něčím. Třeba polštářem." V tomto případě? Někým, protože Adrian vypadal jako lepší náhrada na tulení než obyčejný polštář, ať už byl povlečený v jakkoliv jemném povlaku. "Co když chrápete?" Fajn, teď už si z něj utahovala, jak šlo poznat na přimhouřených očích, kdy ho sledovala s mírně cukajícím koutkem rtů. Tenhle způsob mluvy se tu a tam připletl a maskoval nejistotu. Někdo dbal na jedovaté poznámky, María si obvykle z ostatních svým vlastním hravým způsobem utahovala. Byla zvyklá spát v nepohodlných podmínkách, jenže si dokázala vcelku rychle představit, že by jí za něco podobného pokáral. Měla myslet jinak, a ten krok patrně začínal zde - s ním v posteli. "No...," povzdechne si tiše, zvažujíc všechna pro i proti. "Pokud se chcete svléknout, protože spíte nahý, pak vám v tom sotva zabráním. A bude lepší, když budu spát na úplném kraji postele. Jenom pro jistotu. Kvůli vám." Což vyznělo všelijak, jen ne dobře pro Adriana. "Abych... abych já něco neprovedla." On? V to nevěřila.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 16, 2019 0:15:51 GMT
Ano, měla pravdu... samozřejmě věděl že je pohledný a to, že měl moc? Jeho to tak moc nezajímalo... měl všechno co chtěl. A i když bylo pro někoho příjemné tyhle věci poslouchat, Adriana to už dávno přestalo zajímat. Řeči typu "Můj pane, jste mocný, jste štědrý, jste blaho." Mohl by si hrát na boha. Najít si nějakou osamocenou společnost a tam se nechat za hrnovat dary. Ale sám cítil, že na takové věci je už prostě starý. Když jste bůh, tak po vás také chtějí abyste to dokazoval, pomáhal lidem... to bylo za hranici toho, co byl ochotný dělat. Vychovávat upíra nebo dva byla jedna věc, ale pomáhat uctívačům? To už bylo moc.
Špitla, jak by bylo směšné, kdyby ji zkoušel svést. Absurdita. Tedy, bral to za nesmysl v jejím pojetí. On by se nepokoušel, udělal by, úspěšně, kdyby chtěl... i bez toho aby jí to nařídil by to netrvalo dlouho a užívali si. Jen v tom zatím neviděl zisk. Ona byla stále dost zmatená z přeměny a všeho kolem na to, aby se ještě dělo něco takového. A on měl chuť? Nevěděl, co bude mít za potřebu za hodinu, mohlo se to změnit z minuty na minutu, ale momentálně nevyžadoval fyzické hrátky. Nakonec by dopadla jako ostatní. Jako Angelique. Nějakou dobu by to šlo, pak by ho přestala bavit, jeho roztomilý postelový mazlíček. A pak by odešel. Jednou odejde tak jako tak. Ale mění se situace která během toho nastává. Neodpovídal, jestli by se pokoušel nebo ne. Jen se spokojeně pousmál a zamručel. Ať si z toho vezme co sama chce. Stejně by nevěřila, že by to třeba někdy zkusil.
Ťukal prsty do čela postele a hleděl jejím směrem. Očividně vyřkl něco neuvěřitelného, až se musela ujišťovat, že to myslí opravdu vážně? Stále se tomu divil. Pořád byla ta její část, která byla služka a zábrany držely až moc dobře. Za jeho dob prostě otroci poslechli na slovo. Poslali jste je nakoupit? Udělali to. Řekli jste, ať vás potěší? Nebo že se s nimi aktivně potěšíte? Neměli na výběr. "Ooo..." Špitnul, když zmínila co když ve spaní kope. Ale pokračovala a bylo to zajímavé. Očividně jej chtěla přesvědčit, že to není dobrý nápad. Nejspíše aby si šel lehnout do svého hnízda a ji nechal na posteli? Moc dobře jí to nešlo. Ale i kdyby ano, Adrian se rozhodl a zas tak často neměnil názor, aby vstal a odešel, nebo ji poslal pryč. "Co když chrápeš ty má drahá? Co pak." Někdo by považoval za neslušné se tak vyjadřovat o dámě. Samozřejmě, ona byla služka, ale byla... teď byla upírka... jeho upírka, ale zasloužila si o to a Adrian z toho nebude spát o nic hůře.
Nakonec se ale zdálo, že kapitulovala. Přišly další poznámky... nesmyslné, ale Adriana to nezajímalo. Mohl spát nahý... spal v čemkoli, v oblečení, bez něj... v mršině medvěda aby se ochránil před sluncem, zahrabán do hlíny, písku... Jemu to bylo jedno. A pro její stabilitu asi stačily kalhoty. "Nemám obavy z čehokoli, co bys mohla provést." Adrian málo co vnímal jako hrozbu, a ona byla na žebríčku někde dole, naprosto neškodná. A těch pár věcí, které jmenovala? Směšné, naprosto banální. Ale když byla u toho... "V případě potřeby něco objímat při spánku ti povoluji obejmout mě." Z části to byl výsměch jejím slovům, ale taky mu to bylo jedno. Ona bude mít něco... zbytkový dech, pár bouchnutí srdce u kterých usnout a on nebude mít divný pocit že něco na druhé straně postele leží. "Nerad se opakuji." Někdy bylo potřeba opakovat, ale v tomto ohledu ne. Rukou poplácal na postel vedle sebe. V jiném kontextu by to možná bylo svůdné... ale teď to bylo spíše, jako když signalizujete psu, či kočce, ať si k vám přiskočí na postel. On možná spát nebude, ale ona nějaký spánek potřebovala... a co by neudělal pro svoje schovanky.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 16, 2019 0:35:02 GMT
"Nechrápu!" První ohrazení si odneslo zvýšený hlas v tichém vykviknutí na protest, že to právě ona je tuhý spáč, vedle kterého se nelze řádně vyspat. Prsty si okamžitě zakryla nos i ústa v potupné snaze se uchránit před dalším podobným nařčením, které jí tak akorát ponižovalo. Tohle se jí nelíbilo, nechtěla chrápat, ač ani ženám se podobná situace nevyhnula, jen u mužů převládala s větší procentuální účastí. "Já nechrápu," ohradí se znovu, tentokrát mumlavěji ve snaze nacpat do svého přesvědčení veškerou sílu a dokázat Adrianovi, že se plete. "Třeba přikrýt polštářem?" V jejím podání to znělo jako milé přidušení, přičemž nebrala v potaz své obranné reflexy, instinkt, který ji nutil zůstat naživu. Tedy jak se u upíra dal tento stav považovat. Ještě chvilku si pro sebe brblala, než rezignovala na své přesvědčení, že by spolu neměli zůstat v pokoji přes noc (nebo den), natož v posteli. Ta starostlivost se projevovala předně semknutými rty i jemnými, frustrovanými výdechy nosem, čímž dávala najevo určitou obezřetnost vůči svému stvořiteli. Věřila, že se o nic nepokusí? Ano. Jen ta představa se jí nezamlouvala. Angelique taky nelezla do postele a to jí sloužila, Adrianovi měla představovat učence, dalo by se říci studentku nebo kmotřenku.
Ještě mu stihla věnovat nesouhlasný pohled, jako by se tím zavazovala, že nic podobného neprovede, načež sklouzla ze středu postele, aby si jako člověk a ne vandal do ní vlezla hezky z boku. Zima jí být už nemohla, necítila teplotní rozdíly v pokoji, ale ze zvyklosti přes sebe přehodila deku končící kdesi u pasu, prve se otáčeje zády k Adrianovi, přičemž nezapomněla ležet u samotného okraje. Jak se dalo čekat, inteligence upíra pracovala proti jejím zvyklostem a přesvědčení, nekrytá záda poskytovala k útoku a klidné spaní odkoplo nastavené pořádky do kouta. Převrátila se, tentokrát ležíc na zádech, očima pozorujíc strop. Nemohla usnout, ne vedle muže, který mohl spát i být vzhůru a pouze čekat, až právě ona upadne do Morfeovy říše snů. Postel pro ni byla nezvyklá, ne tvrdá, ne měkká, jednoduše jiná od toho, co znala. Stejně jako ten pocit, že vedle ní někdo leží, ani to jí nepřidávalo. Nakonec se alespoň pokusila zavřít oči, ale každý náznak hluku, každý sebemenší pohyb budil její pozornost. Spaní k nezaplacení.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 16, 2019 1:01:48 GMT
Dobře, nechrápala... nebo to aspoň tvrdila. Nechrápala jako člověk... teď se uvidí, ale neměla by. Kdo ví... Nezbylo mu než jí věřit, že opravdu chrápat nebude. I kdyby chtěl spát... pokud bude mít rytmus, tak by mu to nevadilo. Pokud by ale šlo o dusivé chrápání, asi by ji přidusil sám, aby přestala... což nehrozilo. Neměl potřebu opravdu spát už dlouho. Souhlasně zamručel, když zmínila, že by ji mohl přikrýt polštářem... pořád by to slyšel... trochu tlumeněji, ale přesto. Očividně měla pořád nějaké poznámky, ale bylo dobře, že už si je nechávala pro sebe. Někam se dostávali. Adrian si mohl připsat pomyslné vítězství, ač mu o to vůbec nešlo a nevnímal to tak. Bral to jako všechno ostatní... svou štědrost a to, že jí pomáhá si přivkynout na svou novou podstatu.
Pořád byla až moc opatrná a nedůvěřivá. To byly dobré vlastnosti a normálně by je chválil, jen ne proti jeho osobě. Jedna strana mince byla ta, že měla věřit v to že jí neublíží... a druhá že kdyby ano, tak tam podobné věci nebudou zavazet a stane se to rychle. Zalezla si na kraj postele... zatímco Adrian vklouzl pod deku. I když ani on nepotřeboval teplo, ten pocit že jste něčím přikrytí tam prostě bez toho chyběl. Taky se dala muchlat a podkládat pod končetiny dle potřeby. Adrian pozoroval, jak se převaluje... zírá do stropu. Pořád nemohla usnout. Ať už to byla jeho přítomnost, nebo všeobecné zvuky, které nedokázala ignorovat... Mohla usnout sama od sebe... a nebo se taky vším tím udržovat při vědomí a to by jí vůbec nepomohlo. A i když byl čas na lekce až se vyspí... k tomu se musela vyspat... tak přišla první lekce.
Přisunul se blíž... ale ne úplně blízko, aby náhodou ne vyskočila z postele leknutím toho, jak je blízko. "Lekce první... třiď zvuky..." Samo o sobě naprosto neužitečné, ale to nebyla celá lekce. Natáhl ruku, kterou ji položil na bok a lehkým zatažením jí naznačil, aby se otočila k němu... "Pojď sem... a zaposlouchej se do jendé věci. Srdce mi nebije tak často, ale dýchám poněkud pravidelně. Soustřeď se jen na to, pak se postupně přestaň soustředit, ale tak abys slyšela jen ten jeden zvuk a měla bys usnout." Samozřejmě... to vyžadovalo, aby byla blízko a on by jí to ručkou naznačil dost dobře... prostě jak by se otočila, jen by si ji přitáhl blíž... Mohlo jí to být nepříjemné... a jemu jedno... ale měla by tak usnout a o to tady teď šlo. Ne o nějaké tření těla o tělo, které by přešlo v něco víc... nebo čichání, zda-li se řádně vykoupala.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 16, 2019 1:54:59 GMT
Matrace se zhoupla, tentokrát ne její vinou, ale pohybem po levé straně. V místech, kde měl spát Adrian. Tušila, že ho rušila svými marnými pokusy usnout, přičemž každý z nich byl zmařen - jednou jejími myšlenkami, podruhé zvuky ozývajícími se všude po době (přísahala by, že slyšela i dole v kuchyni), a za třetí přítomností muže, s nímž se o postel a přikrývku dělila. Periferním viděním zachytla pohyb a tak netrvalo dlouho, aby se přesvědčila o Adrianově nečekané blízkosti, která se zdála mnohem intimnější než doposud. Uvědomoval si vůbec, co provádí? Jak ji tím mate? Nebo to byla nějaká hra na kočku a myš, kdy se stala lovnou zvěří, kořistí pro lovce? Jak při tomhle všem měla usnout? Tak tak stihla zadržet hlasitější nádech nosem, aby se nepoddala další vlně frustrace, když se ozval jeho hlas z větší blízkosti. Konec konců musel mít hlavu položenou jen pár čísel od té její, a tak mu nedělalo za těžko prakticky jí mručet jako kocour do ucha. O to intenzivnější šok se jí projevil v kukadlech, když se Adrianova ruka posunula pod dekou rovnou na bok, dech se zatajil na rtech a María polkla sílícím překvapením. Čeho se ještě od něj nedočká? Kam ruku posune příště? Nahoru směrem k ňadrům? Dolů mezi její nohy? Ne, takhle nesměla myslet, přesto si nemohla pomoci. Vždyť se jí jako druhý muž v jejím životě osobněji dotýkal. Než se však stačila plně vzpamatovat, jemný nátlak ji převrátil na bok, div že málem nepřepadla rovnou na Adriana, což stačila zabrzdit zapřením se o matraci špičkami prstů na pravé noze.
"Myslela jsem, že chcete spát. A taky abych hlavně já spala, můj pane," zašeptá tak tiše, aby to nikdo jiný neslyšel - a aby ho zbytečně nebudila. Což, jak se ukázalo, evidentně ani nebylo možné, na to byl dostatečně vzhůru, aby mohl udělovat lekce o správném spaní upírovi začátečníkovi. Než stihla říct cokoliv dalšího, ocitla se ještě blíž. Její učitel se zdál potěšen jakousi tichou spoluprací, aniž by ve tváři vykazoval jediný rys zájmu. Zato Maríe se do rysů vepisovalo vše, nejvíce zmatení, kterému se čím dál tím víc podvolovala. Jeho slova udávaly základ logice, ať už si to mínila připustit či se rozhodla jeho slova odmítat - měl pravdu. Soustředila se na vše kolem sebe, což ji zbytečně mučilo. "Bien," ozve se v tichoučké odpovědi, sluchy našponované, aby zachytila jen jeden zvuk. Rytmus dechu možná plynul v jednoduchém taktu, avšak tmavovlasá dívka mívala slabost pro lidská srdce, pro jejich pravidelný tlukot i to, co zosobňovala. Prsty volné ručky několikrát stiskla, jak si dodávala odvahy, přičemž druhá zela poskládaná kdesi pod ní. Lidské bytosti by to vadilo, jednalo se o značné nepohodlí. María tak akorát v duchu bědovala, že mezi ní a Adrianem nezůstala prakticky žádná mezera, kterou by mohla vyplnit například loktem a zarýt mu ho do žeber. Jen pro jistotu a usnadnění života. "Bien," zašeptá znovu, tentokrát nacházejíc onu ztracenou odvahu, aby ručku lehce ohnula v lokti a prsty se opatrně dotkla místa, kde tušila Adrianovo srdce. Rudé oči na okamžik zůstaly viset na andělské tváři, než s pomalým výdechem položila rovnou celou dlaň, vnímaje prakticky necitelný tlukot ozývající se v mnohem delší odezvě, než jakou by očekávala. Poprvé se uvolnila, což možná neměla dělat. Jakmile přestala napínat svaly na noze, okamžitě se na spícího muže zřítila. Naštěstí ne celým tělem, pouze půlkou, ale i tak to stačilo, aby se jí krev o něco navršila do tváří. "Už budu spát, slibuji. Lo siento, můj pane." Aby ho přesvědčila, zavřela oči. Nechtěla, aby mohl číst v jejím výraze, tohle ji alespoň z části mohlo ohlídat. A tlukot srdce? Působil uspávacím dojmem jako kouzlo.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 16, 2019 12:52:31 GMT
Kdo ví, co si myslela, že bude dál dělat... různě se jí dotýkat, aby povolila a pak toho využít? Dost pravděpodobně by to fungovalo, dát si na čas... Adrian měl však úmysly naprosto neškodné. Alespoň v jeho očích. María byla pořád opatrná a nejistá... zase se přesvědčovala, ale nakonec ho poslechla. Ale vnímala jeho tlukot srdce. Jeden za druhým, kterých přicházelo tak málo... musela čekat na další, vyčkávat... těšit se až přijde další, aby se do toho mohla zaposlouchat. Pak se konečně uvolnila, což mělo za následek to, že se převalila na něj a on na záda. Už musela být unavená a Adrianovi to nevadilo. Pro jednou nemusí muchlat deku, aby si měl o co opřitu tu či onu končetinu.
Pohodlně se uvelebil. Jednou ruku ji objal kolem ramen, ale měla dost prostoru, aby se mohla kdykoli odsunout a lehnout si na ruku místo na hruď. Konečně vypadala, že bude opravdu spát a to Adriana těšilo. Částečně to, že ho konečně poslechla, už nemluví, vyspí se a on se může věnovat, čemu se věnoval před tím... cokoli to vlastně bylo. Napříkal vzpomínání. "V pořádku..." Zašeptal, když slíbila spánek a omluvila se. Šlo o náročnější první den, avšak ne ten nejhorší co zažil. Ještě zvedl hlavu a políbil ji do vlasů. Tak nějak na uklidněnou, aby si byla jistá, že se nezlobí za další sérii otázek a to, že jde spát až teď. On ještě spát neplánoval. Věděl, že se sám moc vrtět nemůže. Byl schopen spát natažený jako mrtvola, ale teď měl něco u sebe, a nemusela to bý María, stačil velký polštář, nebo deka a už musel mít všechno na svém místě. A momentálně nevěděl co s volnou rukou. Jen tak tam přece nemohla ležet podél, ani na břiše. Ruka by neměla svou činnost. První byla ta, že ji trochu víc přikryl. Byla teď mrtvá a rozhodně nehrozilo, že by nastydla... rozhodně ne v tomto pokoji, ale podvědomně by jí to mohlo vadit. To ale pořád neřešilo, co s rukou dlouhodobě. Mohl ji vzít za ruku, co mu držela na srdci. Jak romantické, leč momentálně nepraktické a možná matoucí. A pak ho to trklo. Koutkem očka koukl mezi nohy, kam si ona odložila jednu svou nožku. Natáhl ruku, tak aby se co možná nejméně pohnul, zlehka ji vykoutil v rameni, aby tam dosáhl a vzal ji hned nad kolenem, aby si nohu vytáhl výš, pohodlně a pak ji tam nechal. Teď už měla ruka co dělat... jako háček přichycen u kolene. Mohl vyjet výš... pohladit ji, ale opět by to nemuselo mít vyžadovaný efekt a to, že bude spát... už to že s ní nějak hýbal mohlo naručit usínání, ale pohodlí potřebovali mít oba.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 16, 2019 14:30:19 GMT
Ke svému překvapení usnula rychle. Očekávala větší boj s podvědomím, etapu zbabělých myšlenek signalizujících rozpor mezi její lidskou částí a tou, která sloužila v roli predátora, toho upíra, kterému mohly být obdobné pocity ukradené. Byl to dlouhý den a Maríe stačilo málo - v tomto momentě právě pomalý tlukot srdce doplněný o pravidelné dýchání, kdy si nalezla vlastní tempo, pokojný takt konejšící její dušičku. Mysl se přestala zabývat vidinami, kolik vrstev látky skrývá její tělo, jak blízko si vzájemně jsou i to, že by proti němu neměla žádnou šanci, kdyby se rozhodl ji pokořit a dobýt. Jen se trošku zavrtěla ze spánku, hledaje vhodnou polohu tak, aby mohla lépe dýchat a netiskla se na něj intenzivně, což nebyl úmysl. To až při doteku v podkolenní jamce a několika prstech položených o něco výše, její tělo zareagovalo samo od sebe - zadržený dech, zachvění se a zlehka se zatínající nehty do kůže, než sevření po dvou vteřinách uvolnila, dál spící jako pověstná Šípková Růženka. Nebyla bez citu, reagovala na tyto vjemy jako každá žena, která je v určitých ohledech, a na jistých místech citlivější než jinde na těle. Přes noc ani nekopala, snad jen tu a tam se přitiskla více, aby se po chvilce odtáhla, mumlaje si cosi španělsky, že jí ani nebylo pořádně rozumět. Nezdálo se, že by ji trápily noční můry, což byla vítaná zkušenost, které se dál hodlala držet zuby nehty. Poslední týdny proležela v děsu, s výkřiky hrůzy se budila celá zpocená, ale nyní? Mohla spát jako kdysi - klidná a v bezpečí.
Komplikace nastala o několik hodin později. Probudila se dříve než její učitel, alespoň tímto dojmem sebe samu uklidňovala, když si začínala uvědomovat, v jakém průšvihu se nachází. Spala na něm, prakticky ano, což by se dalo v mnoha ohledech brát za romantické gesto dvou milenců, jenže těmi nebyli. Zlehka natočila hlavu, aby se rozhlédla po pokoji, hledaje únikové body. Ať už by se pokusila o cokoliv, první překážkou byl samotný Adrian. Spící Adrian natažený na zádech, což znělo snadno, kdyby ji rukama neobjímal - tedy minimálně jednou ano, ta druhá stále držela její nožku dost vysoko na to, aby se María tvářila, že je všechno v pořádku a podobné pocity zažívá na denním pořádku. Jistě, mohla počkat, až se sám pán domu probere a vykopne ji z postele, na druhou stranu komu by se tato představa líbila? Nemluvě o možném vpádu některého ze sluhů, což považovala za hotový vrchol. Jaká šeptanda by se asi tak po domě roznesla, kdyby ji takto přistihli? Jen v noční košili - jak utěšující - ale v Adrianově objetí působícím poněkud intimnějším dojmem?
Prve se pokoušela dostat ze zajetí svou nožku, ta ji trápila ze všeho nejvíc. Vytrhnout se nešlo. Pomalu ji vysouvat? Zkusila to. Zadržet dech a pomalu, pomaličku ji zvedat vzhůru, čímž koleno mířilo čím dál tím výš. Do chvíle, než pocítila stisk, div nevyjekla překvapením. Naštěstí se vzpamatovala dostatečně rychle na to, aby jí z úst nevyšlo nic, jen dech se pomalu uvolňoval, dokud jí v plicích nezbylo absolutní prázdno. Takhle by to očividně nešlo, musela to zkusit jinak, jiným způsobem, který se jí ani trochu nelíbil. Jenže čekat několik hodin, zda se Adrian vůbec probudí (a také s jakou náladou), jí přišlo v daný moment absurdní. Přesto si musela dodat odvahy, než se zapřela o loket, natahujíc druhou ruku tak, aby se zachytila matrace na druhé straně, pomalu posouvajíc nožku stejným směrem, kolenem napřed. Tušila, co to bude znamenat - Adrianovi usnadní přístup o něco výš až na zadní část stehen, což byla oblast, kde každý dotek cítila několikanásobně. Dios mío, por favor perdoname, prosila boha v myšlenkách o odpuštění za hřích, který se rozhodla vykonat, nutnost však předčila cokoliv ostatního. V duchu napočítala do tří, než se pohnula tak, aby se kolenem zapřela jen kousek pod dlaní. Přijít v tuto chvíli kdokoliv ze služebných, měl by rozhodně pěknou podívanou. To samé se dalo říkat o Adrianovi, na němž právě teď prakticky seděla, stehna jen titěrný kousek od jeho boků. Stačilo tak málo, aby je stiskla, jenže o to nešlo. Jí určitě ne. Teď už jen potřebovala přehodit tu druhou a pomalu se spustit na zem, aby mohla potichu odejít. Kdo ví, zda štěstí bude stát při ní. Doufala, že ano.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 16, 2019 16:32:23 GMT
Adrian to neměl zrovna v úmyslu, ale když už, tak šlo o nový poznatek, očividně doslova narazíl na jedno z těch zajímavých míst. Otázka byla, jestli bude někdy příležitost toho využít. Samozřejmě... budoucnost byla nejistá, ale vyloučit se to nedalo a pravděpodobnost záležela na tom, jak moc on by chtěl. Doslova podle toho, jak se vyspí. Zaťala se do něj nehty, málo... už to začínalo hraničit s příjemným, ale k tomu ještě trochu chybělo, než zase povolila. Adrian byla ale konečně rád, že spí. Občas něco žvatlala ze spaní, ale zdálo se to klidné.
Nehybný stav kombinace vzpomínání a relaxace byl narušen. Adrian natahoval uši, co se kolem něj děje. María se hýbala. Určitě už byl večer, nebo se už stmívalo. Čekal, že bude spát déle. Ale spala, poznal by kdyby ne. Teď se ale snažila vědomně hýbat. Nedržel ji nijak pevně, ale kdyby chtěl, nehne se. Nechával zavřené oči a byl zvědav, co udělá. Možná se snažila lehnout si jinak, nebo odejít. Těžko říct. Jen se pokoušela vysvobodit nožku, ale Adrian neměl dost informací, aby vyvodil, co má v plánu, lehce stiskl a cítil, jak se zarazila. Na tváři nedal nic znát, ale pobavilo ho to. To leknutí. Neměl to dělat, pořád mohla být dost nestabilní po proměně, ale takto malá věc byla nepravděpodobná, že by jí ublížila. Soudě dle toho, že jej chtěla přelézt ale chtěla odejít. Ještě, než se probudil. Ne, že by spal, ale i tak to ona nevěděla... a on to považoval za neslušné. Jen tak se vytratit. Nic mezi nimi nebylo, ale i tak. Dostane, co si zaslouží. Posouvala nožku dál a dál, a Adrian nechával ruku prostě jet po stehnu, téměř na stejném místě, nehybně... dělala to vlastním pohybem, on v tom byla naprosto nevinně, ale cítil, jak reaguje na jeho dotek, který si sama způsobovala. Přehoupla se nožkou na druhou stranu. Jak se pohla, tak už svým tělem odsunula jeho ruku, kterou samozřejmě naprosto vlastní vůlí vyjel téměř až na zadeček. Její trest za to, že odchází. Cítil, jak na doteky reaguje.
A trest ještě ani nezačal. Ne, že by šlo o trest, jen se sám náramně bavil. Jak se už pokoušela zvednout druhou nožku a seskočit z něj, tak přistála druhá ruka. Jemně, jakoby na obláček, někde do půlky zadní strany stehna a jemně stiskla. Nemusel ani přemýšlet, co dělat. Jen zlehka přejel dlaněmi na boky a palcy dopředu, aby jen zlehka zatlačil a ona musela dosednout... na něj. To byl vedlější efekt. I když nebyl při chuti, považoval to za příjemné. Až teď už otevřel oči a zlehka se zvedl. "V některých kulturách se považuje za nevychované vytratit se před ránem... nebo spíše před večerem, zatímco druhý spí." Zašeptal potichu a téměř se u toho posadil. Byla menší, než on, ale jak na něm seděla, tak by jí mohl v podstatě zírat z očí do očí... nepočítaje tmu, která je obklopovala. "Nebo je to návrh?" On ale hlavou pohnul trochu dál, čímž se k ní téměř přitiskl. Až skoro cítil na hrudi látku její košilky. Měl rty skoro u jejího ucha, když zašeptal ona škodolibá, dráždivá ale zároveň i troch vyzívavá slůvka s úmyslem ji jen dál nevinně potrápit. Byla drzá... před tím... místy. Byla i submisivní služtička, ale drzost tam stejně byla. A teď chtěla odejít. Možná nechtěla, aby je tak viděli sluhové, ale uvidí jak odchází... takto z jeho pokoje. A možná viděli j ka sem jde. A tak to bylo jedno. A sem nikdy nechodí bez jeho svolení. Tak jako tak, by situace byla stejná. A závěry? Nuže... názor sluhů... na ten se nikdo neptal. A Adriana nezajímal.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 16, 2019 18:02:08 GMT
Každý pohyb vedený z Adrianovy strany, ať už vědomý či ze spánku, ji znervózňoval o to víc. Nutil ji svými činy ustat v poněkud marných pokusech se vymanit z jemného sevření rukou, dlaní položenými na zadní části stehen, které každou chvilkou vyjely o pár čísel výš. V srdci bojovala řada pocitů, rvala se o prvenství nad ostatními, o pomyslný trůn a žezlo. Obavy ji nutily k čilosti, starosti zase o Adrianovo pohodlí a něžné doteky téměř na pozadí zase ke smýšlením, jímž se nechtěla v této situaci zabývat. Čím déle setrvávala v jedné pozici bez hnutí, tím intenzivněji se jeho prsty propalovaly do pokožky, až měla pocit, že jí vypálí cejch v ukázce troufalých skutků. A to se pouze snažila uniknout, aby se její pán mohl probudit ve vlastním pokoji bez zbytečné společnosti. Pokoušela se dýchat tiše, nechvět se při letmých dotecích, nebrat je na vědomí - ale jak by to šlo? Nikdo se jí podobným způsobem nedotýkal, nejednal s ní něžně, téměř opatrně. Jako by se jednalo o pouhý sen.
Dlouhé rozpuštěné kadeře bránily Maríe ve výhledu, nemohla si jen tak dovolit otočit hlavu, aby ho konečky vlasů nešimrala na holém hrudníku, což byla další překážka, před kterou marně zavírala oči. Spala na téměř nahém muži a sama toho na sobě tolik neměla. Oči se za každou cenu pokoušela udržovat fixované na Adrianovu tvář, než znovu zvolila pohyb. Chyba - chyba která se nevyplatila, jak dokázal stisk stehna, až dívka vytřeštila oči nefalšovaným šokem. Jen se ohlédla po jeho ruce, aby se jí pokusila stáhnout ze svého dosahu, ale stačil krátký pohyb hlavou, aby toho momentu využil a rovnou ji přinutil kecnout mu na klín, div jí nožky nepodjely a tmavovlasá upírka byla nucena se ho zachytit, pokud neměla v úmyslu mu spadnout do náručí, což nechtěla. Zprudka zadržela dech, dokud neotevřel oči, než se sama pokusila o uhnutí dozadu, aby si nebyli tak blízko. Díky dlaním položeným na bocích, které vynakládaly určitý tlak na tělo, se pokus jevil jako marný, téměř směšný. Kdyby mohla, zrudla by v ten okamžik od hlavy až po konečky prstů, takto si jen dovolila uhnout pohledem do strany. Malá hříšnice chycená při činu, přesně tak se cítila. "Věřím, že jiné kul... kultury měly na mysli společně strávenou noc v intimním slova smyslu, nikoliv... naši situaci, můj pane." Odporovala. Jemně, nenuceně, stále se však jednalo o menší druh protestu. Nadechla se k další odpovědi, kterou stihla říci z polovice, než ji přerušil pohybem. "Nechtěla jsem vás budit, nepřišlo mi vhodné, abych-..." Hlasité polknutí nešlo přeslechnout. To se narovnal v zádech, že je prakticky dělilo jen pár centimetrů. Přísahala by, že vzduch mezi nimi elektrizoval vybájeným napětím. Uvědomoval si vůbec, jak na ni působil? Jistěže. Jen María si toužila nalhávat cosi opačného. "... Prostě nejsem jedna z těch holek, které se válejí v posteli, protože můžou. Zvlášť ne před někým jako jste vy, můj pane," špitne pokorným tónem, oči sklopené, jak se bála jeho směrem pohlédnout. Nevypadalo to, že se zlobí, jí šlo o ten druhý problém - ten, který ji nutil cítit se ohroženě na neznámém, ještě neprobádaném poli.
Zatajila dech - znovu - a následek? Ten to mělo jediný. Lehký dotek dvou těl, které oddělovala od sebe tenká látka noční košilky. S okamžitou platností přestaly plíce fungovat, aby situaci ještě nezhoršila, čekaje na jeho pohyb. Vpřed? Vzad? Přála si to druhé. "Jaký... jaký návrh máte na mysli, můj pane?" Jediné, po čem její srdce prahlo, byl útěk, dokud se k němu nepřidalo i něco podvědomě známého, jen momentálně ještě nepopsatelného v její paměti. Její smysly se momentálně přeměnily na zbraň použitou proti ní. Způsob, jakým s ní hovořil, jak apeloval na její reflexy, vnímání a základní instinkty, ji nutily potlačovat tu touhu, s níž právě teď bojovala. "Myslím, že si mne s někým pletete." Drzé to prohlášení referované rovnou do očí. Říct mu na férovku, že to on se mýlí? Nebylo vhodné si něco takového dovolit. Jenže María se ocitla v koncích a tohle se zdálo jako jediná možnost. To a nebo se poddat, vzdát ten boj a vzít si něco, co nebylo její bez ohledu na něj. "A také mám za to... že vaše ruce by měly patřit na vaše tělo, nikoliv na... na mé." Tohle už bylo těžší vyslovit, nicméně to zvládla, i když s polknutím. Stejně jako pokus mu ruce vymotat zpod noční košile a vrátit na místo, když mu je překryla vlastními packami přes látku.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 17, 2019 16:41:25 GMT
V tom měla pravdu, většinou šlo o to, že se někdo zdejchnul po příjemně strávené noci. Ale pořád se chtěla vyplížit ven, jako žloděj. Jak říkala... nechtěla jej budit a zdálo se že ani jen tak lenošit v posteli, než by jí řekl že je vzhůru. Ale co dělat jinde? Sedět v jejím pokoji a čekat na soudný den? Musel ji naučit aspoň číst, aby měla čím zaplnit čas, kdy tady nebude. Pomalu po ní přejížděl očima. Skoro jako by se omlouvala... zase... skoro každé svoje jednání musela omlouvat, jak nebyla zvyklá dělat vůbec zpoloviny věci, tak jak se děly momentálně. Kterou služku by napadlo, že bude spát s pánem v jedné posteli, aby mohla ona spát klidně a ještě nic neproběhne. Samozřejmě, spousty to mohl být splněný sen... možná kdyby k tomu ještě proběhlo, ale jak se zdálo, María měla poměrně rozporuplné pocity.
Narážela snad na to, že je tak starý, že zapomíná koho má v posteli? Ne, jen se snažila z této situace vymotat. "Hm... jen jsem nechtěl abys utekla tak rychle..." Jak si ji teď prohlížel, vypadalo to, že se vyspala dobře. Nezdála se být už tak znatená a šla za jedním cílem... zmizet. Lehce sklopil hlavu, když její ruce přistály na těch jeho. Už ji potrápil dost... i když to bylo stále jen trošku. "A taky to vypadalo, že je ti to příjemné." Samozřejmě... tělu to bylo velmi příjemné, ale mysl se snažila utéct. Pomalu stáhl ruce, samozřejmě... ještě trošku trápení přidal, jak jí jel po stehnech ke kolenům. "Jen jsem chtěl vědět, že jsi se dobře vyspala... s nějakými základními věcmi začneme za pár hodin, když se budeš cítit." Možná se prvně vrhnou na čtení. Krmení obejdou tím, že nebude pít z lidí, to bude pokaždé trvat, moná dvě lekce v jeden den. Jednu a jednu by nemusel být špatný nápad. Otázka jestli jí věřil cestu zpátky do pokoje. Samozřejmě, úmyslně nikoho nezabije... ani neúmyslně, slyšel by to a asi zakročil, ale i tak... krev zpracovávala a mladí upíři byli vždy tak krvelační... podvědomně... všichni do jednoho a sytost rychle přecházela.
"Ještě než odejdeš..." prohlásil a zvedl se. Což znamenalo, že ji musel přichytit vzadu na bedrech a stočit nohy pod sebe. Mohl zpod ní prostě vylézt... nebo ji nechat přelézt ho... ale ne. Takhle si ji přitiskl k sobě, zvedl, jak stáčel nohy a znovu položil, když se kousek odsunul. "Prvních pár dní bude lepší, když budeš pít pravidelně. Služební ti budou nosit poháry... z lidí už pít nebudeš, bez mého dozoru." Pak natáhl jednu ruku a vklouzl jí na krk, zatímco druhou zvedl. "Než odejdeš, tak se napij. Nebude tě pokoušet horká krev, ani tep srdce..." Byl to starý snadný osvědčený způsob. Částečně se tak dobře naučí přestat... u Anne to docela zabríralo a nebyl důvod proč tady ne. Řekne si dost... nebo to zavelí on sám a na přechod do pokoje bude mít alespoň nějakou malou "svačinu", aby ji pokoušelo něco dalšího.
|
|
|
Post by María Florencia Lorcáin on Nov 17, 2019 17:25:04 GMT
Nechtěl, aby zmizela z jeho pokoje tak rychle. Tak snadno. Měl snad něco v plánu? Byl to ryzí zájem nebo se v ní snažil vykřesat provinilost? I ta u ní hrála silnou roli, nicméně María byla vždy prosté děvče, poněkud otrlé a když se ocitla v situaci, která jí nebývala příjemná, nebo se v ní nedokázala snadno zorientovat, použila svůj smysl pro humor. V tomto případě? Obrátila určitou frázi proti svému stvořiteli. "To je návrh?" I způsob, jakým pozvedla obočí, ten šibalský pohled a rozpustilý úsměv dokazovaly, že si ho bude do jisté míry dobírat - třeba jako teď. Veškerá včerejší dezorientace vyprchala, na místě zbyla jen ta obyčejná María, která si uvědomovala lehký dotek na hebké pokožce stehen, když po ní prsty přejížděl. Znovu zadržela dech, zdálo se to být logickým úkonem, aby zadržela podvědomou touhu se připojit. V tomto ohledu? Natáhnout se o něco blíž a uzmout si jeho rty, aby příjemný pocit rozdmýchala jako oheň, nechávaje se pohltit spalujícím žárem. "Bylo..." Zaváhala. Lhát se nemá, lhaní se pokládalo za hřích a ona se právě chystala podobný skutek učinit. "Je mi to příjemné, to je pravda. Ale také vím, že se nemám nechat zmást svými pocity. Rozhodně ne ve vaší přítomnosti, můj pane." Verbální fackou mu dala najevo, že ačkoliv o něm smýšlí, jak by rozhodně neměla, nehodlá se nechat jen tak stáhnout ke dnu. Dávala to najevo stisknutými rty i zatnutou čelistí, aby soustředění přesunula někam jinam než na jeho dlaně laskající holou kůži, dokud nezmizely. Teprve nyní vydechla o něco prudčeji, jak se zbavila jedné z překážek. "Hrajete si se mnou, když víte, že se ještě neumím ovládat jako vy. A ani vám není hanba," zašeptá ztěžka nakloněná o něco málo blíže, než se odtáhla z dosahu. Minimálně z dosahu jeho rtů, víc momentálně nesvedla vzhledem k tomu, že mu stále seděla na klíně.
Rozhovořit se o společně strávené noci znamenalo si intenzivně uvědomovat všechna rizika, příčiny i následky, před nimiž se tak moc snažila uniknout. "Vyspala jsem se... popravdě dobře. Očividně by z vás byl velmi kvalitní polštář, můj pane," zdvihne k němu oči v rychlé kontrole, zda se po tomto tvrzení urazí nebo ho bude brát za zábavné. Nebo ho přejde bez jediného slova. "A děkuji. Původně jsem měla v úmyslu vám poděkovat ve vhodnější dobu než je tato, ale když už jsme u toho... Děkuji, že jste se o mě postaral. Nevím, co by se stalo, kdybych nevrazila k vám do ložnice. Ačkoliv to nebyl můj prvotní... ani druhotní úmysl. Vlastně ani žádný další, když tak nad tím přemýšlím." Ne, opravdu ho neměla v plánu obtěžovat svou přítomností a ať se pokoušela jakkoliv, ta představa se zdála absurdní. Nakrčené čelo se vyjasnilo a María věnovala svému stvořiteli vděčný úsměv. Dávala si ale dobrý pozor na to, co v takové situaci řekne - plýtvat vděkem nebylo až tak špatné, ale kdyby mu řekla, že je jeho dlužníkem nebo by se mu nabídla rovnou, aby si tuto maličkost vybral, kdo ví jak by to skončilo. Učila se, že každá dohoda má kličky a mnohdy je lepší mlčet než mluvit o sto šest. Zvláště s někým, kdo uvažoval podobným způsobem. Přikývla, hodilo by se osvojit si některé dovednosti a pokud s výukou začnou dřív, adaptuje se rychleji.
Zarazil ji požadavkem, k němuž přidal i pohyb, při kterém sklouzla o něco blíž, když pod ní pohnul nohama, až tiše vyjekla překvapením, chytaje se ho za ramena, načež skončila usazená na posteli. Nebýt tak jemného zacházení, klidně by se rozplácla naznak jako malá žába. Nebyl ani čas se vzpamatovat, protože načal téma, na které ani nepomyslela, dokud s ním nezahájil konverzaci. Hrdlo se stáhlo, až Maríina ruka vylétla vzhůru, snažíc se primitivním způsobem zklidnit věčný pocit hladu. Jako by snad její chladná dlaň mohla napomoci. To sotva. "Když jsem na to nemyslela, necítila jsem tu potřebu... ale teď..." I dýchání se zrychlovalo, jak se pokoušela potlačit v sobě toho dravce, tu věčně hladovou šelmu schopnou rozsápat každého, aby se dostala k lahodné, uším zpívající krvi. Zamručela. Čím víc o krvi a pití hovořil, tím větší měla potřebu uhasit žízeň. Přikývla, mluvení se nyní zdálo vyčerpávající, jen by podbízelo její hlad o to víc.
Ovšem Adrian se jí rozhodl šokovat znovu - tentokrát svou nabídkou. Dotekem na krku jí přinutil zpozornět stejně jako při pozvání k hodovnímu stolu, ve který se měl dobrovolně proměnit. Dech zrychlila, zároveň se silou vůle donutila odsednout o kousek dál. Chtěla uhasit ten žár v krku, potřebovala se zbavit toho šílenství, které jí tak dráždilo mysl. Ale riskovat něco takového s ním? Prsty sevřely povlečení, mačkala ho v dlaních. Evidentně nehrozilo, že by jí v náručí zemřel, nebál se toho, to ji povzbuzovalo. Na druhou stranu? "Ucítíte to, co já? Ty... pocity, když vás kousnu." Musel vědět, co měla na mysli. I její oči ho prosily o odpověď, která jí možná zmate o něco víc, ale také poskytne nástroj k malé obraně. Studovala jeho tvář do takové míry, jak byla schopna ve tmě zahlédnout, ještě neuměla zkušeně rozeznávat věci ve tmě, jen siluety. Adrianovu dokázala určit s přesností, seděl jen kousek od ní. Ještě chvilku hleděla jeho směrem, uklidňujíc se do takové míry, aby začala nad touto možností přemýšlet bez zbytečných pocitů, které se jí mohly protivit. "Zarazte mě včas, můj pane. Nechci vám způsobit jakékoliv nepříjemnosti. Nebo bolest. Nebo cokoliv." Pořád byla tou poslušnou holčičkou, která si jen o něco blíž přisedla na posteli tak, aby seděla vedle něj, nožky pokrčené pod sebou. Sotva mohla nalézt tepnu jinak než po sluchu nebo doteku. Prve prsty, poté natáhla i krk, aby ji s jistotou okopírovala rty. Pro někoho svůdné gesto, María se však chtěla naučit kousnout tak, aby ho zbytečně nepotrhala. Co na tom, že se uzdraví? Přinesla by mu bolest - nejspíš. Cítila ji. "Perdona me," zašeptala tiše s vděčností v hlase, než se zakousla. Trefila se, ke svému překvapení, hned na poprvé. První kapky polaskaly jazyk a Maríi se zmocnila touha vzít si víc. Ani si nevšimla, že už dávno nesedí vedle Adriana, ale rozhodla se z něj vytvořit vlastní verzi poníka - pravou nožku přehoupla přes jeho stehna, aby se na něj znovu usadila, tentokrát z vlastní vůle. Sama se přitiskla o něco blíž, přisávaje se tak víc, boříc zoubky do větší hloubky. V tu chvíli nemyslela na nic okolo, jen na to příjemné hašení žízně, dokud se neodtrhla.
|
|
|
Post by Adrian Calveit on Nov 17, 2019 18:53:24 GMT
Byla chytrá, nevzdělaná, ale taky drzá. Dost na to, aby si byla vědoma a vyslovila to, že si s ní hraje. A že ho to bavilo. Dělal to vždycky a všem... Ale nelhala, že jí to nebylo příjemné. Ta obezřetnost a opatrnost byla ale zajímavá. Většina by už prováděla jiné věci, ale ona se držela dál. Mručivě se zasmál, když řekla že by byl kvalitní polštář... Být služka, už by přišel trest. Ale opovážlivost... drobnost jako je tato... tím se u svých potomků bavil. Nemohli být všichni slušní, dokonalí a poslušní, jako sochy... potřebovali vlastní osobnost a to se ukazovalo hlavně po proměně. Jak se s tím vypořádali. "Není zač... šlo o samozřejmost..." Možná z jeho pohledu. On tady byl aby ji i Anne hlídal, když to budou potřebovat. Ano, občas trvalo, než si znovu navykl na svou roli, ale byl tady. A zbytek mu byl jasný, tím jak sem vrazila, jak ani nevěděla kde je... nebyl to její záměr sem přijít.
Možná teď necítila tu chuť, potřebu ochutnat znovu tu slastnou tekutinu. Ale jak by cítila živé horké tělo, přišlo by to. Jak by slyšela tlukoucí srdce kousek od sebe. Zase váhala... když šlo o něj, pořád měla odstup... respekt k čemukoli, co zahrnovalo jeho a ji při činnosti, kdy byli... až moc blízko. "Ano..." Jednoduchá a přesná odpověď na její otázku, ucití to... dost dobře. Za ty roky se to možná stal... jen další pocit, ale ucítí to. "Nenechám si ublížit, neboj..." Pořád šlo o jeho existenci... a ta mu byla dražší než cokoli jiného. Ano, občas přemýšlel jak dlouho zvládne ještě pokračovat. Ale smrt by znamenala, že nebude vědět, jak to dopadne, prostě to ukončí a pak už nemuselo být nic. A další věčnost byla lepší než nicota. Očividně se ale měl vyjádřit lépe. Ruku možná pořádně neviděla, nebo si to prostě vysvětlila po svém. Zatím pila jen z krku a tak nic jiného neznala. Nechal ji ale... poteče to více a uvidí, jak se sama zvládne ovládnout. Ani, kdyby byl na pokraji vyhladovění pro něj nepředstavovala hrozbu, tak se nebál, že by si dala více, než by chtě. A zastavit ji? K tomu stačilo jedno slovo. Nahmatala tepnu a prsty vystřídaly rty. To už začínalo být příjemné. Pronikla kůží a do oběhu se začal vplavovat jed. Pila a tak do krevního oběhu nepronikalo jedu tolik, ale stále to bylo příjemné. Zavřel oči... stejně byla všude tma, ale dost rychle se k němu začala tisknout. Znovu se na něj posadila a kousla hlouběji. U toho už Adrian spokojeně zamručel. Teď to začínalo být opravdu příjemné pro něj a jak viděl, velmi příjemné pro ni. Jak mu zajely zuby hlouběji, stiskl ji na zádech a pomalu klesnul na záda, zatímco ona mu sála z krku. Pak ale sjel ručkama níže... Levou rukou jel pomalu až kam už košilka nedosahovala a přejížděl jí konečky prstů po zadní straně stehna. Pořád šlo jen o krmení, ale už i krmění bylo dosti intimního charakteru. A podle ní to bylo mezi upíry chladné a bez pocitů. Ale soudě dle jejích reakcí mu to tak nepřipadalo. Druhou rukou nejel tak nízko. I tak měl ale ruce pod košilkou. Před tím ji osahával za "trest" tak jak mu při "spánku" insitnktivně sáhly ruce, ale teď? Teď vjel pod košilku, aby jí stiskl zadeček. Ona si to užívala, jinak by nekousala hluboko... a ptala se, jestli ucítí co ona... tady byla její definitivní odpověď. Natočil hlavu a nejbližší věc, co měla bylo ouško. Možná šel dál... a nespecifikoval, kam ho má kousnout, ale ona začla o krok dál, když ho kousla do krku. Jemně ušní lalůček stiskl mezi zuby a přejel po něm jazykem. To se ale odtáhla. Zůstal ležet... ten pocit ještě pár momentů přetrvával, ale díval se na ni. Nic neříkal... jen pomalu, jemně tiskl tam kde zanechal ruce a zase povoloval v očekávání, jestli sdělí, co se jí teď sdělí hlavou. Kdyby chtěl, aby přestala, tak se ozve... ale přestala sama...
|
|