|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Apr 2, 2018 20:01:23 GMT
Chytl mou ruku a vytanul se do své obvyklé výšky. Polknu protože mi po zádech přejede mrazení, avšak nikoliv strachuplné, ale spíše obdivné. Zachoval se jako muž, ne jako zlomená troska, na kterou se tu dívám dnes a denně, zakloním lehce hlavu a kdybych měla výraznější tep jistě by se zrychlil. Musím se lehce usmát, nedovedu dělat vyděšenou laň, naopak mne těší, že se vzepjal. Jeho chování bylo nepřípustné, to umrlčí i to jak mě okřikl jako služku. Nicméně tato protireakce je mužná. Nebojím se fyzického násilí...mě neublíží ne tak abych to už dávno nezažila. Cítím uspokojení v tom, že je konečně sám sebou a také že prokázal nějaký cit, byť negativní. Vypadá to, že velmi těžce snáší, když není v plné dominanci, nicméně to měl vědět dříve než zatoužil po mě, já nikdy nebudu vařící submisivní ženuška. Toho je si myslím docela vědom. Pustí mě a já si promnu uspokojeně ruku, nemohu zastavit úsměv a skousnu si rty. Poměrně mne to přitahovalo. Ale když se stáhnul přistoupila jsem blíže a lehce položila ruce na jeho ramena. "Koriale." Zašeptám utěšujícně. Otočí se a poví, že by se měl projít, usměji se lehce a přikývnu k němu. Zavrtím hlavou nad tím jak překotně najednou chce být pryč. "Utíkáš, zase...vždy utíkáš mágu...kdykoliv tě přirozenost přemůže jednoduše utečeš...jednou až budeš připravený ji přijmout..." Nedokončím větu protože je to nashcál nevyřčený příslib, pak mě možná bude mít celou ale ne tak jak činí nyní. "Chovej se jako muž, jako hun , kterým jsi na malý okamžik jsme ho zahlédla jen ten dovede najít cestu ten drsný pouštní nomád, který umí jet v sedle až do rozedření stehen do krve, ten, který ví co chce a tím je přežít..." Podívám se na něj ale vnucovat se mu nehodlám je jen na něm jak se zachová, chce-li mou společnost nebo mu budu muset poskytnout služebného.
|
|
|
Post by Korialstrasz on Apr 2, 2018 20:37:17 GMT
Slova, pocity, rozezlení, jak neskrývaně provokuje zasutou divokost, jak urputně chce popustit drženou přirozenost. S každým dalším dotykem, vůle nepatrně slábne. Zůstával zde v osamění příliš dlouho, nedostali možnost probrat nadcházející události, nezvykali si na blízkost toho druhého. Vytanuvší pocit ztráty nad smrtí Mora, taktéž nepřidává k odhodlání bránit se oněm líbezným slovům a dobře mířené provokaci. Přestaň být pro jednou něčí loutka, přestaň tíhnou k tomu nesnesitelnému vychování. Víš, jaké to je být chvíli sám sebou, ta touha... Nejraději by proklel onen hlásek našeptávající tak snadné podlehnutí naskytnutého potěšení. Přemáhal tak dlouho pudy, až nakonec začínal cítit jejich samovolnou převahu. „Neutíkám.“ procedil skrz zuby, značně rozladěný myšlenkou nezvladatelného úprku. Co chceš? Chceš moji slabost? Chceš moji nezkrotnost? Chceš obyčejného muže, když můžeš mít mocného mága? Proč Angelique? Proč chceš tohle místo vyšších cílů? Jen přízemního muže toužícího po rozkoši, jenž nemyslí na víc, než na teplo milované ženy. Vnitřní monolog ho sžíral, bolelo uvažovat tolik tvrzení, cítit, že pomalu povoluje jindy nezdolná vůle, nutící ho ke konečnému překročení hranice. Zatnul pěsti, ovšem již věděl, že nic nesvede s osobností deroucí se na povrch, její nepokrytou chtivostí, prostotou. Útočila, dokázala najít místo ve kterém zlomila odhodlání. Tak dlouho. Sám. Muž. Hun. Válečník. Attilův přítel. Zavřel oči, ztěžka vydechl. Jak dlouho jsem se už necítil takhle? To konstatování ho probudilo, cosi hluboko zapečetěného uvnitř, něco nežádoucího, nechtěného. Otočil se k ní, načež upřel oříškové oči do těch její, pohled tvrdý nesmlouvavý. Rukou jí pomalu přejížděl po tváři, mohla ucuknout, ale proč by tak činila, když dostala, po čem prahla. Prsty něžně hladily chladnou pokožku, až jemně zavadil o ústa, neškodné, hravé gesto. Popošel blíž, těsně. Nehleděl nějakých konvencí, bylo mu ukradené, že jí obírá o osobní prostor, že není zdvořilé takto přistupovat vůči dámě, kašlal všech těch pravidel, poháněný pouze urputným chtíčem. „A budeš mi takovou ženou?“ Pronesl, přičemž hlas zazníval otázkou po její pokoře, bude chtít sklonit hlavu, nechat se ovládnout? I kdyby nikoliv, i kdyby ječela jak pominutá, proklela ho na několik generací dopředu, dosáhne chtěného, tehdy taktéž vyhrál, zplodil dceru s nejvíce bojovnou ženou z obléhané vesnice. „Budeš, jenom moje?“ To se již nebezpečně naklání nad ní, rty prve mírně zavadí o sebe, pošťuchování, hraná nerozvážnost, než konečně ochutná tolik odbíraný klenot. Ustrne v polibku, prve letmém, plném nevinnosti, než dostatečně okusí neodolatelnou tužbu po zmocnění se nebohého těla. Zajede jí rukou do vlasů, druhou jí rázně přivine k sobě, nestrpí námitky. Chce, musí, jí dnes mít v posteli, naprosto prahne podlehnout pudům, být pouhým zvířetem hledajícím útěchu uvnitř slastných gest. Neustává, nedokáže odporovat, když propadá bezmeznému chtíči. Chtělas muže. Stupňuje intenzitu, myšlenkami ji utopený v hlubokém dekoltu, ztracený uvnitř ženského klína, objímán tou ledovou kráskou. Přeruší momentu, najednou odtrhne rty, zatímco pokračuje v dotecích, lačně zkoumajících tělo. „Pořád to takhle chceš?“ pronese, natisknutý na její kůži, nasávající libou vůni, ztracený v labyrintu nespoutanosti. „Pořád máš čas to odvolat.“ Nepoznává sám sebe, když provokativně namotává kadeř jejích zrzavých vlasů na ukazováček ani když stiskne pevný zadeček, jakožto vydobyté území, naprosto majetnicky. Tak co, podstoupíš to? Pro něho neexistovala cesta zpět, jen kupředu, vstříc rozvázání standardů.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Apr 3, 2018 18:34:39 GMT
Cítím jak se pod mou rukou napínají jeho svaly, zašeptá , že neutíká a já mlčím, jeho chování spíše napovídalo o opaku. Chci mu pomoct aby si rozvzpomněl kým je, jak mocný a silný muž a mág je, aby měl vůli žít, jeho zachmuřená poustevnická poza je nejspíše velmi jednoduchá , utápět se v sebelítosti je vždy snazší, ale postavit se i přes utrpení věcem čelem chce odvahu. On trpí cítím to z jeho ran, cítím to z jeho duše, z jeho výrazu, bolí mě to ač to nedávám najevo ale bolí mě jej tak vidět. Ví, že jsem si ho oblíbila, ví jak moc mě zajímá jeho mysl, jeho psyché i fyzično, zajímá mě on. I když jsem to nikdy takto otevřeně nepřiznala, vím, že cítí jak mě na něm záleží. Nevím s čím bojuje, když se otočí podívá se na mě a mě se málem podlomí kolena, ten pohled je tak intenzivní, jeho hnědé oči mi doslova probodávají můj pohled. Jakoby vyrostl o půl metru, když mě pohladí po tváři, pootevřu rty. Netušila jsem jak zapůsobí má slova, chtěla jsem jen aby se vzchopil a našle v sobě muže, momentálně se ale tváří, jakoby našel zcela jinou část muže v sobě a já se musím pousmát. Je to touha co mu čtu z tváře? Touha, kterou jsem snad ani nikdy nedoufala, že spatřím? Z jeho ledových netečných očí, které odmítaly tvrdošíjně fyzickou lásku? Položí mi otázku, která naznačuje podřízenost, zavrtím hlavou a usměji se. Natáhnu ruku k jeho vlasům do kterých zabořím prsty. "Ne, nebudu takovou ženou... znáš mě moc dobře abys věděl jaká jsem. A právě proto po mě toužíš, víš, že nejsem puťka co ti povije kupu dětí a pak zemře na souchotě..." Zašeptám k němu a přiblížím se ještě blíže k jeho tváři. "Víš, že s ženou jako já každá vteřina života bude stát za to prožít, že ani jedinou sekundu věčnosti se se mnou nebudeš nudit...že s někým jako já můžeš poznávat tajemství věčnosti, lidské psychiky i historie..." Ne, kdyby chtěl obyčejnou vesničanku, nikdy by nezatoužil po mě, ale jemu se líbí jaká jsem, stejně jako mě se líbí jaký je on. Dýchám zrychleně když je tak blízko. Touha po něm jako by se se mnou sžila, že když je můj cíl nadosah, skoro jako by mi to bylo líto, nechci pokazit tuhle chvíli. Chci aby to bylo dokonalé. Musím se zasmát ochraptěle touhou ale vesele. "A kam , že se poděla tvá velkorysost, která mi slibovala volnost..." Zašeptám k němu smyslně. Líbí se mi tak, moc se mi líbí, je silný, drží mě jako bych byla jeho majetek, baví mne se vzpouzet a pak se nechat na malou chvíli zkrotit jako dravá šelma. Ach bohové kdyby tak věděl jak moc je nyní přitažlivý, tedy pokud pominu jeho zarostlou tvář a lehký zápach díky nedostatku hygieny. Přivřu oči když mi otře rty o své a já mu zatnu prsty do ramen, abych se udržela na nohou. Když ne políbí, vyjdu mu vstříc. Ach co mi to děláš...mágu...jak mám odolat, když se chováš takto. A mám vůbec odolávat? Je to nutné? Neměla bych prostě a jednoduše podlehnout tomu co chci již takovou dobu? Zasténám když mi zajede prsty do vlasů a prohnu se v pas jak mě natiskne na své tělo. Odtrhne rty a já otevřu oči. "Jsi nemocný...neublíží ..ti tohle?" Zašeptám k němu nechci aby zemřel jen protože podlehneme touze to by byla ta nejhloupější věc na světě. Syknu a skousnu si ret když mě stiskne pozadí, ruce si zasídlím na jeho hrudi. "A ty? Nechceš to odvolat? Když víš jaká jsem?" Zeptám se ho provokativně a pohlédnu mu do očí pevně, přitisknutá na jeho chátrajícím těle, které je ale den za dnem silnější, přesto to nestačí, je potřeba mu pomoci, dodat síly...
|
|
|
Post by Korialstrasz on Apr 3, 2018 20:30:07 GMT
„Dokážu si vážit ženy, která je věrná.“ zašeptal v opozici, tajemně, avšak rozhodně. S tímto postojem se již mohla setkat, soudil přímo s jistou snahou po dosažení potomků. Nikdy neshazoval kladné stránky ženské mentality, jejich obětavost, ochotu. Samozřejmě, proti němu stála jiná, starší, víc umírněná, ale nedokázal si upřít to přesvědčení, že hluboko uvnitř zůstává stejně zranitelnou bytostí, někým, kdo upřímně chápe zaryté potřeby pudu. Přejíždí rukou provokativně po hýždích, zatímco pozorně naslouchá, přičemž ovšem lze rozpoznat nevinný nesouhlas v obličeji, když mírně nakloní hlavu na stranu a ve tváři hraje šibalský úsměv. Však ty jednou sama pochopíš, jestli ti tahle slepá vytrvalost stojí za to. Vnímání prošlo proměnou, uvažování ustrnulo kdesi v neprobádaných dálavách, dávno odešlo vychování i možnost vyjednávání, nechtěl být tlačen na stranu směšnými požadavky, odmítal stáhnout ocas, být vypuzen rozmařilou myšlenkou po životě bez jakékoliv formy běžných rozkoší, když nabízela jen ty psychické. Tahle mě neuplatíš. Pokračoval v něžných dotecích, pozvolna laskající každý centimetr těla, jemné, líbivé pohlazení. „Chtěla jsi muž, vzpomínáš?“ odpoví doprovázen drobným výsměchem, neboť najednou couvala, když poznala pravdu. Myslela jsi si, že z obou věcí vytěžíš to nejlepší? Že dostaneš všechno podle plánu a nebudeš muset nikterak cokoliv měnit? Taktéž vyciťoval její chtíč, tála mu před očima, kdy se skoro vysměje její vzdorovitosti, byla rozněžněná momentální touhou, avšak nechtěla ztratit pozici. On už svou ztratil, jakmile poslechl prosby, popustil pudy. Proč ty by jsi neměla učinit stejně? Zdálo se mu stále, jakoby nepronikl dostatečně hluboko, hladil ženu, ale kde zůstaly její nesmělá gesta a spalující vášeň? Kam utekly letmé pohledy plné hravých obvinění? „Rozhodni se, jestli o něho stojíš nebo je ti milejší rozum, který ho krotí.“ pronesl zastřeným hlasem pouze kousek do jejího ucha, jehož lalůček provokativně skousl. Opravdu nekrotil žádnou z dominujících potřeb, předával jim otěže, ať činí dle vlastních zásad, třebas ho donutí naprosto podlehnout a ztratit se v té směsici primitivních pudů. „Nemůžeš mít obojí, takhle to nefunguje drahá.“ hlas mnohem více tvrdí, nesmlouvavý, prostý všech jemných nuancí, naprosto přímý bez jakýkoliv náznaků her, jakoby proti ní stál opravdu obyčejný válečník, Hun, nomád křižující step, jak to sama řekla. Utečeš, schováš se pod svou masku chladné dámy a necháš mě tu napospas? Poprvé uznáš porážku, že nedokážeš unést tíhu svého rozhodnutí. To už druhou nenápadně zajížděl do ženského klína, dráždíc ten intimní orgán letmým přejetím dvou prstů po pyscích. Výraz z něhož šlo vyčíst samolibost i jistotu v počínání, když zavelí k ústupu, už nikdy nepozná, jak celé představení mohlo dopadnout, kam dokáže zajít. Záleželo jen na tom, co všechno byla ochotná obětovat pro tuto chvíli. „Vím, že musí být důvod, proč jsi to chtěla takhle, proč jsi odvolala moji příčetnost.“ řekne tónem evokujícím naprosté smíření s faktem momentální zranitelnosti, slabosti, přízemnosti. „Tohle je to, co jsi neměla vidět, protože mi na tobě tak záleželo a nechtěl jsem ti ublížit.“ Najednou není vůbec těžké vysvětlit pohnutky, zatímco předtím dusil veškeré skutečnosti uvnitř skomírající duše, trápící jí přívaly nestability a zbytečnými pochybnostmi. Máš pravdu, v určitém ohledu je to lepší, jednodušší, jiné. Od nestoudného dráždění přešel opět do poddajné hřívy plné nádherné rzi. „Jsi krásná, ale já nemůžu být jen tvá hračka. Nemůžu probudit svoje pudy na povel a pak je zahnat. Toužila jsi to spatřit, volala jsi potom. Teď ty neutíkej.“ Naklonil se blíž, těsně, ozvala se nepatrná slova, takřka na hranicích slyšitelnosti, ovšem jasně srozumitelná. „Salome, chci aby jsi to byla ty, koho dnes přivinu na svou hruď.“ Tím oddálí natěšenou maličkost, zkoumavě přejíždí po po ženské tváři, hledající náznaky, že se setkal s úspěchem či propadl v zavržení. Jak ona vyburcovala jeho, tak stejně prahl probudit on ji. Být dvěma entitami na okamžik oproštěnými od starostí okolního světa, od jejich intelektuálních závazků, vzít si to, co běžný člověk prožívá dennodenně, ale jim to schopnosti a poznání odpírali. Být si blíž, blíž než za vytyčenými hranicemi zdvořilostí, najít schůdnou cestu dvou sympatiemi poháněných jedinců. Prosím, milovaná, nenechávej mě samotného v tak potupné pozici, prožijme tuhle hanbu společně.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Apr 23, 2018 16:48:46 GMT
Vysela jsem mu na krku a plnými doušky vdechovala jeho vůni, ...vůni mého bratra. Byl to opravdu on. Cítila jsem jak mi pomalu a váhavě obmotává ruce okolo pasu, načež jsme jen tiše stáli v objetí. Třásl se, cítila jsem jak se celý chvěje a myslím, že já na tom nebyla o moc lépe. Byla to chvíle, o které jsem snila několik let a zároveň už nedoufala, že někdy přijde, protože jsem nevěřila, že mě může ještě potkat takové štěstí. Ale zřejmě jsem se mýlila. Pro Boha, byla jsem tak šťastná! Srdce mi tlouklo jako zvon a slzy se mi stále koulely po tvářích, nemohla jsem je zastavit. Věděla jsem, že i on pláče a cítila jak se po chvíli uvolnil a svěsil svá široká ramena. Pak začal opakovat mé jméno a já se neubránila šťastnému úsměvu, neboť jeho hlas mi dával najevo, že to není jen přelud. Pokývala jsem hlavou jako, že tam jsem. "D´Arcy..." Zašeptala jsem taktéž jeho jméno a pak jej k sobě ještě více přitiskla, když se mi začal horečně omlouvat. "Ššš ...ššš." chlácholila jsem ho a hladila jej při tom po zádech, jako když jsme byli ještě malý. "To je dobré, nemusíš se mi omlouvat, ...dávno jsem ti odpustila." Šeptala jsem k němu něžným chlácholivým hlasem. "Důležité teď je, že jsme se opět našli. Tolik ...tolik jsi mi chyběl. Jsem tak ráda, že tě vidím!" Začala jsem šťastně blekotat a usmívala se při tom jako už dlouho ne.
|
|
D'Arcy
Člověk
podkoní, chodící flirt
|
Post by D'Arcy on Apr 23, 2018 17:24:09 GMT
Radost, kterou jsem nikdy před tím nezažil. Jako bych se měl znovu narodit. Hřejivé teplo se mi rozléhalo po hrudi, tělo se mi nekontrolovatelně třáslo, stejně jako to její. Cítila to samé? Doufal jsem, že měla z tohoto okamžiku stejný hřejivý pocit. Už jsem jí nehodlal opustit, jen přes mou mrtvolu. Jenže jsem tentokrát nehodlal nic slibovat. Mé sliby jsem se snažil plnit, do posledního puntíku, jenže slib, který jsem dal své sestře, tak jsem porušil. A tentokrát jsem nehodlal udělat tu samou chybu. Budu při ní stát a ani se nehnu. Cítil jsem, jak její srdce tluče, stejně rychle jako to moje. I když jsem se usmíval, štěstím celý bez sebe, stále jsem nedokázal zastavit ty otravné kapičky, které ze mne doslova tekly. I ona plakala a zavázal jsem se, že to bude naposledy, co jí rozpláču. Nedovolím, aby kvůli mně znovu plakala. Odtáhl jsem se, abych se jí mohl podívat do tváře. Byla krásnější než před lety. Mohl jsem být velice rád, že tato žena je moje sestra. Nikomu jí nedám a pokud ano, dotyčný by si to měl velice bedlivě promyslet. Nehodlal jsem jí dát jen tak někomu. Trochu se mi vybavila situace před tím, než jsem odjel. Matka a otec vedli diskuzi o svatbě Laury. A tato vzpomínka mi dala do hlavy myšlenku, co když už jí někomu dali? Počkat, Laura de Kingsley...Musela mít muže. Jinak bych si to nedokázal vysvětlit. Modlil jsme se, aby ten muž, kterému jsem na pár týdnů zdevastoval nohu, nebyl její muž. Do smrti bych si vyčítal, že jsem jí nechal dát někomu takovému. Zasloužila si někoho zdatného, hodného, kdo jí bude rozmazlovat bude jí mít rád. "Jak jsi mi potom všem mohla odpustit...?" zašeptal jsem, nevěříc co slyším. Abych se ještě více nerozbrečel, políbil jsem jí na čelo. I když jsem porušil slib, dokázala mi odpustit. Nikdy jsem jí nerozuměl, zvlášť těchto věcech. Na rozdíl od ní, já si to budu vyčítat dokonce svých dnů. Zatímco, co jsem jí držel, otřel jsem si slzy do rukávu od košile. Už žádné slzy. Proto jsem té její setřel z jejích tváří. Její úsměv byl nakažlivý, dostal se i na mou tvář. "Ty jsi mi také chyběla, m-moc." řekl jsem "Ani mi neuvěříš, jak moc."
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Apr 24, 2018 16:18:26 GMT
Určitě jsem cítila to samé jako on. Hřejivý pocit radosti a štěstí mě pohltil úplně celou. Jako by se mi do žil opět vlil život. Ani já jeho nehodlala už nikdy opustit, jedině že bych zemřela. I přes slzy, které mi stékaly po tvářích, jsem se zářivě usmívala, vždyť mě objímal můj malý (teď už velký, ale pro mě vždy malý) bratříček. Po chvíli se ode mě trochu odtáhl, aby mi pohlédl do tváře. Usmívala jsem se na něj jako sluníčko, při tom si prohlížela jeho tvář a snažila se zapamatovat každý rys. Zmužněl, už to nebyl ten klouček, kterého jsem si pamatovala a měl krásný úsměv. Nemusel se bát, rodiče mě sice provdali proti mé vůli, ale můj manžel ke mě byl laskaví a časem jsme se do sebe zamilovali. Byla to přesně taková láska, o které dívky snívají. Ale jednoho dne jsem o ni přišla. Přišla jsem o toho nejlepšího muže, jakého jsem si mohla přát. "Protože jsem si uvědomila, že sis zasloužil žít vlastní život, že bych jinak nepotkala svého manžela, a že tě mám až příliš ráda na to, abych se na tebe mohla zlobit." Odpověděla jsem laskavým veselým hláskem na jeho nevěřícnou otázku,nepřestávajíc se na něj zubit, po které mi věnoval polibek na čelo, při kterém jsem zavřela očka. Otřel si slzy do rukávu od košile, což mě rozesmálo a pak setřel i ty mé, které mi ještě před chvílí stékaly po tvářích. Vzápětí jsem začala blekotat, že mi moc chyběla jak moc ráda ho vidím a i on se začal opět usmívat, což mě neskutečně těšilo. Když mi pak řekl, že jsem mu také chyběla, musela jsem se rozesmát. "Myslím, že uvěřím." Ujistila jsem ho a vtiskla mu polibek na tvář, při čemž mi v očích po dlouhé době zajiskřilo.
|
|
D'Arcy
Člověk
podkoní, chodící flirt
|
Post by D'Arcy on Apr 24, 2018 20:22:58 GMT
Úsměv se mi rozšířil, slzy se mi znovu hrnuly do očí. "Chceš, abych se znovu rozplakal?" zasmál jsem se, ale až když jsem si rozebral větu do posledního slova, vykoktal jsem ze sebe "Počkat! Manžel?!" Já jsem to tušil! Zatracení rodiče! Mysleli jen na sebe a jak přežijí na tom jejich statku. Začal jsem nenávidět svoje vlastní rodiče. Bylo mi to jedno, že mi dali střechu nad hlavou a jídlo. To Laura, to moje starší sestra mne vychovala, nakrmila a zpívala mi ukolébavku na dobrou noc. Ani jsem si nedovedl vzpomenout na to, kdy mi naposledy matka zpívala na dobrou noc. Neudělala to snad ani jednou a mí ostatní sourozenci jakbysmet. Byl jsem rád, že jsem byl daleko od nic. Nemusel jsem se koukat na ty jejich pohledy, které chtěli jen peníze. Lidé by mne asi odsoudili za to, že se snaží přežít. Jenže chtít žít a chtít peníze je něco jiného. Nezapomenu jim to a nikdy jsem je už v životě nechtěl vidět. Před tím, než se dostala naštvanost napovrch, tón, jakým promluvila o svém manželovi, mne zastavil a uklidnil. Vypadala to, že ho měla ráda, možná dokonce milovala. Nemohl jsem si přát nic jiného. Byla hloupost myslet si, že se mi po ni stýskalo více. Nejspíše by jsme se hádali a to já v tu chvíli nechtěl. Ne, že by jsme se hádali, to my nikdy, ale naše dohadování někdy trvalo klidně celý den. Konečně jsem také uviděl tu jiskřičku, kterou jsem neviděl léta. Ani v táboře jsem ji neviděl. Musela být asi hodně dlouho sama a smutná. Ale nemusela si ničeho bát. Byl jsem zde a nehodlal jsem jí opustit. Chvilku jsem na ni jen koukal, ještě jsem si ujišťoval, že si mi doopravdy nezdála. Asi bych nepřežil, kdybych se v tu chvíli vzbudil a nenašel jí. To by mě Bůh hodně nenáviděl. Chtěl jsem jí povědět tolik věcí, ale netušil jsem, jak začít. "Tolik bych ti vyprávěl." řekl jsem, celý nadšený "Jen nevím, jak pořádně začít." Cítil jsem se, jako bych se vrátil do mích deseti let. Vždycky jsem za ní přiběhl a začal jí vyprávět o nějaké hlouposti, která možná ani nebyla pravda, a ona mne poslouchala z takovým zaujetím, že se mi nikdy nechtělo přestat.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Apr 27, 2018 12:32:32 GMT
Zvednu k němu oči po první větě a semknu rty. "Věrnost je to jediné čeho si na ženě ceníš?" Zeptám se jej s pohledem do jeho ledových očí mou blankytnou modří orámovanou černými řasami. Můj nevinný vzhled mate, uvnitř je velmi silná a zkažená žena. On to ví, ví kdo jsem a přesto navzdory svým slovům o tom jak mi věnuje svobodu, mě nyní chce připoutat. Chtěla jsi muže... zní mi v hlavě, pak mi to dojde, uvolnila jsem muže, kterého jsem chtěla, ale ten , na rozdíl od chladného čistě na mysli závislého mága, chce ženu se vším všudy. Lhala bych, říci, že mne to nepřitahuje, naopak, jeho přístup je tak neodolatelný. Je to sebevědomý silný muž a sebevědomý je po právu. Dokázal mnohé, vedl do války, bitvu, kterou jsme vedli mi svedl bravurně a pomohl mnoha lidem. Má můj zájem od samého počátku, po bitvě má i můj obdiv a úctu. Myslím, že ví, jaká jsem, slovy chvály neplýtvám, ale svou úctu jsem vyjadřovala péčí o něj den za dnem. A nyní? Vždy jsem jej chtěla dostat, je to můj přístup k mužům, ale nyní k němu cítím neodolatelnou přitažlivost. Chci , toužím se mu poddat, přesto si držím svůj hrdý pohled a nedám se zadarmo. Musím se usmát, když mi dá na výběr, tím stylem, který mě háže do pasti. Takhle to nefunguje drahá. Ach jak silně nyní vypadá, i přes své rány, dostala jsem jej z ulity a poznávám pravého Korialstrazse...pravého Huna. Tiskne mě se žádostivým pohledem a já se musím ovládat, abych se nepodlomila v kolenou. umí to se mnou, tím mě tolik vytáčí a zároveň se mi tím líbí. Jednoho jsem dosáhla, nevypadá, že by plánoval nyní vzdát život. A o to mi konečně šlo ne? Ale chci mu slíbit to vše co ode mě žádá? Zapomněl snad že se mnou mít vlastní děti nebude? Čeho žádá věrnost? Mého těla? Mé mysli? V mé mysli ji již má, miluji ho způsobem, který pro většinu lidí neexistuje ale pro mě je ten nejcennější. Usměji se , když poví, že musí existovat důvod. Natáhnu k němu ruku a pohladím jej po tváři, jemně ale smyslně. "Cožpak ten důvod neznáš? Hlupáčku." Zašeptám k němu s uculením se. "Neublížíš mi....ne tím, že mě budeš milovat...a co víc, neublížíš tím už ani sobě..." Což je pro mě důležitější, srdcebol je pro mě passé, fyzické rány z 99% přežiji, ale on? On se vzdával. On se smiřoval se smrtí. A to nemohu dopustit, ne u muže jakým je on. "Nebylo tak těžké promluvit pravdu že?" Zareaguji na jeho zpověď. "Nejsi má hračka a nikdy jsi nebyl, netajila jsem se náklonností k tobě ani zvědavostí a touhou znát o tobě naprosté všechno. Tehdy..u jezera...nikdy na to nezapomenu, viděla jsem nitro tebe, nitro mága, o kterém chci vědět ještě více teď když vidím i muže jako takového." Ujistím jej a zasměji se zvonivě ale ochraptěle touhou kteoru ve mě jeho přístup vyvolává. "Nikam neutíkám." Zašeptám a přitisknu se k němu, svírajíc ruce o jeho hruď. "Každou jinou , která by se semn nyní chtěla vetřít bych zabila..." Zasyčím zlověstně a neuhýbám pohledem. Nakloním se k němu abych uzurpovala jeho rty pro svou maličkost a obejmu jej rukama kolem krku, takže cítím každý jeho sval, i vlhkost jeho rány, prosakující skrze plátno a mé šaty. "Zůstanu s tebou ale ty musíš zůstat se mnou." Upozorním jej na mou jedinou podmínku. Žádné vzdávání se, žádné umírání ba ne. Mé ruce sklouznou k provázku držícím jeho kalhoty a rozvážou jej jedním rychlým trhnutím. Je mi jedno zda prasknul nebo se mi podařilo jej rozvázat, důležité je jen to aby zbytečné oblečení z jeho těla zmizelo. I on může cítit mé tělo pod tenkou látkou košilkového negližé, ve kterém chodím po domě, zvláště kdžy jej jdu ošetřit. Záměr? Pohodlí? Od každého trochu zdá se.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on May 2, 2018 18:48:02 GMT
Místností se rozlehl Arcyho smích a vzápětí se k němu přidal ten můj. "Ne, to doopravdy nechci." Odvětila jsem s láskyplným pohledem. Po chvíli Arcymu, ale asi došlo, že jsem se zmínila o manželovi, což vůbec nebyl úmysl, abych mu to zdělila nějak nenápadně, jen... prostě mi to vylítlo z pusy... nechtěla jsem to na něj tak vybalit, ale... Nejistě jsem se na něj podívala a usmála. "Ano... manžel..." Odvětila jsem a při té vzpomínce mě bodlo u srdce. "Po tom, co jsi odjel, mě rodiče provdali za šlechtice..." Odmlčela jsem se a podívala se do země. "Samozřejmě proti mé vůli, ale nikdo se mě neptal." Hořce jsem se pousmála, ale bylo to jen na krátko. "Jenže Richard byl ke mě milý, nechával mi prostor a netlačil na mě..." Zasněně jsem se usmála. "Doopravdy mě miloval. Dokonce mi zaplatil učitele, takže jsem se naučila vše co jsem chtěla... číst, psát, počítat, tančit... a podobně. Udělal ze mě šlechtičnu, ačkoli duší jsem zůstala prostou dívkou ze statku." Tiše jsem se zasmála. "Časem jsem se do něj zamilovala... až po uši, byl mladý, hezký a hlavně hodný. Byla jsem doopravdy šťastná, ale..." V mém šťastném úsměvu se náhle objevila bolest a v očích se mi zaleskly slzy. "Richard pak zemřel a...." Pohlédla jsem stranou, abych spolykala všechny ty slzy, které mě pálily v očích a nakonec se mi to podařilo. Nechtěla jsem ho teď zatěžovat tím, že po Richardově smrti se z mého života stalo peklo, že muž, kterému mě vytrhl ze spárů v bitvě si mě držel násilím jako děvku.... Ne, to jsem mu nebyla ještě připravená říct. Díky němu se mi, ale v očích rázem objevila ta jiskřička, kterou jsem ztratila po smrti manžela. Byla jsem opět šťastná. Pozorovala jsem ho a on mě, asi jsme oba byli stále tak trochu v šoku ze shledání. Byl první, kdo přerušil nastalé ticho. Musela jsem se zase rozesmát, protože mi to připomnělo chvíle, kdy jsme oba byli ještě dětmi. "Tak začni třeba tím, jak.... jak jsi se dostal sem do tohoto podivuhodného irského království." Navrhla jsem se zvědavostí v očích.
|
|
|
Post by Ramiro de Menezes on May 6, 2018 10:59:57 GMT
Usměji se když se ke mě Lady rozejde. Očividně jsem tomu psovi nevadil a to bylo dobré znamení. To pro mne znamenalo, že dnes budu mít doprovod. A to v podobě psa jménem Lady a dívky jménem Diana. Byl jsem docela rád. Dneska docela ocením společnost. A to i případě této dívky. Sice mě vyvádí docela z míry a to je pro mne novinka, protože vždycky jsem s ženami dokázal komunikovat bez jediného problému. Problém mám až teď a dost mi to vadí. Vždycky jsem ten co vede konverzaci a nyní nic. A to bych se toho měl ujmout když ona je na tom takto. Zhluboka jsem se nadechl a lehce zavrtěl hlavou. *Tak se vzpamatuj. Kdyby se ti líbila až by jsi z ní šel do kolen, tak bych to chápal, ale nic takového se ti neděje.* Poví mi mé vnitřní já. Stojí tam s pobaveným pohledem. *To spíš jdeš do kolem z kejklířky jménem Padma a i přes ten fakt s ní dokážeš komunikovat normálně.* Měl pravdu. Padma je velice krásná dívka a očividně tam mezi námi něco je, ale s ní to opravdu byla lehká konverzace. S ní jsem se cítil svůj. To se mi opravdu líbilo. "Jsem rád, že Lady se rozhodla udělat výlet do lesa." Povím a široce se usměji na Dianu. "Snad Vám to nevadí." Uchechtnu se a zas se rozejdu. Předpokládám, že dívka mě i svého pejska doběhne.
|
|
|
Post by Diana Hawkins on May 6, 2018 16:11:30 GMT
Pohled mi mířil na fenku, která si to mířila do lesa, ale myšlenky mi loudily jinde. Připadalo mi, že je mému společníku ze mně nepříjemně. Neříkala bych, že mi bylo stokrát dobře, ale rozhodně špatně mi vedle něj nebylo. I když jsem nebyla zvyklá na mužskou společnost a byla jsem velice stydlivá, nepříjemná mi jeho přítomnost nepřišla. Ale mrzelo mne, jestli jsem ho dostávala do trapné situace. Doufala jsem, že se to postupem času zlepší. I když mi to připomnělo některé situace, když jsem ještě byla doma. Lidé taky měli problém se se mnou dohodnout nebo normálně bavit. Otec se se mnou bavil jen, když něco potřeboval, na konverzace s maminkou si nepamatuji a Ryu...to je úplně jiný případ. V té trapné situaci jsem byla naopak já. Usmála jsem se na něj nazpátek, když odcházel hned za Lady směrem do lesa. "Vůbec ne." řekl jsem, když jsem začala jít za nimi. Chvilku jsem znovu zmlkla a zrak se mi stavěl na cestě. "Doufám, že my Vám nevadíme." namítla jsem, trochu váhavě. Hned jsem zvedla hlavu, když jsem uslyšela Lady štěknout. Jako by mi říkala, abych přidala. No, to si jí řeklo. Já měla jen dvě nohy, ona rovnou čtyři. Zastavila se a čekala, až se jí budeme blížit.
|
|
|
Post by Richard Kearney on May 21, 2018 12:20:44 GMT
Jasmine rychle pochopila, že i přes práci, která se musí udělat, ztráty, které je třeba spočítat a zraněné, o které je nutno se postarat, mě na hradě dlouho neudrží – minimálně ne alespoň bez zběžné zastávky doma. Popravdě jsem totiž na půl počítal s tím, že se Alciellë bude pohybovat po hradě, jak mívala ze zvyku, i když jsem jí to poslední měsíce s vervou zakazoval a ona moje výtky i nadále hravě ignorovala, takže jsem myslel, že se setkáme hned po návratu – už jen proto, že táhnoucí armádu již viděli stráže z hradeb a přivítal nás tedy shluk nadějeplných lidí. Pro některé byla jejich radost z návratu zmařena, jiní znova našli své syny, manžely, otce a bůh ví, koho ještě. Alci mezi nimi však nebyla a já jsem nebyl natolik naivní, že bych předpokládal, že dala na mé rady, aby se nenamáhala – zbyl mi tedy tak akorát strach, co se stalo v mé nepřítomnosti s mou nejdražší, hledaje v hlavy ty nejhorší možné scénáře. Nebylo divu, že jsem byl roztěkaný a ač jsem cítil povinnosti, které mě vázaly ke království a ke královně, bylo snadné poznat, kde bych byl mnohem raději, neb ve všeobecném zmatku jsem se nezvládl ani nic dozvědět. Jasmine měla při pohledu na mě dostatek soucitu, aby mě propustila po zbytek dne. Domů, k našemu společnému domku, co jsem sehnal a hodlal si z něj vybudovat první pevné zázemí ve svém životě, jsem prakticky doběhl – i když to bylo dost nadsazený slovo, každý z nás byl utahanej z bitvy, prakticky probděné noci a dlouhém tažení zpět do srdce království, většina z nás si z bitvy odnesla nějaké to zranění – v mém případě se naštěstí většina z nich stihla již spolehlivě zacelit a nijak mě neomezovaly, ač má regenerace stála rovněž nemálo energie. Měl jsem však to štěstí, že mi stále nervy pracovaly a to mě hnalo vpřed. Možná jsem to mohl tušit – nebo jsem se rozhodl počítat s tou nejhorší možností, přestože v tomhle směru by mi to absolutně nepomohlo a na ztrátu mé nejdražší ani našeho dítěte bych nikdy nebyl připravenej. Z části jsem se však uklidnil již tehdy, když jsem v domku našel její maminku. Vím, že to bylo nejspíš neuctivé, ale snad pro mě bude mít pochopení, když jsem prakticky ve dveřích vyhrkl, kde se nachází Alciellë – prvně odpověděla úsměvem a pak mě poslala do naší společné ložnice, kam jsem zamířil, aby mě přivítal pohled, který mě donutil notnou chvíli jen stát a zírat. Alciellë byla v posteli a důvod její indispozice byl víc než jasný v podobě novorozeněte v jejím náručí. Strach, co jsem ještě před chvílí cítil, se zmateně proměnil v radost a hlubokou, hlubokou lásku k Alciellë i k drobečkovi, kterého jsem ještě nedostal šance poznat. „Krásko…“ hlesnu, nepříliš mužně zaplaven emocemi, které se mi zračí v zelených očích. Až nyní se rozhoupu, abych k ní udělal těch pár kroků a uloupil si z jejích rtů jeden dlouhý, vytoužený polibek, což byla vize, která mě spolehlivě držela na živu – věděl jsem, že se nesmím nechat zabít. Ne pro mě – ne nyní, když jsem konečně měl pro koho žít, když jsem konečně nalezl smysl, co jsem hledal několik století. V jedné malé zrzečce, jejích modrých očích, měkkém dívčím těle a hlavně v její duši, kdy mě dokázala přijmout bez touhy mě měnit – to jsem kvůli ní zvládl sám, toulavé boty mě opustili a já již nikdy nechtěl nic jiného, než strávit zbytek života tady. Nemohl jsem s ní sice zestárnou a věděl jsem, že mi bude trhat srdce vidět první šedivý pramen v jejích vlasech i první vrásky, ale tohle všechno… tohle všechno za to stálo. Až nyní se podívám na malý růžový uzlíček v jejím náručí, aniž bych chápal, jak něco podobného mohlo vzniknout s mým přispěním. Děťátko vypadalo křehce a absolutně spokojeně, spící, jen občas kníklo ze spaní. „Kdy…?“
|
|
|
Post by Alcielle Raven on Jun 10, 2018 10:51:05 GMT
Když přijelo vojsko, neměla jsem jak a kdy přijít přivítat Richarda. Můj strach, že se nevrátí střídaly chvíle agonie při bolesti matky při narození syna. Čas jsem vnímala jen velmi matně, vlastně jsem bla v takovém sledu, který nakonec zakončilo plakání děťátka. Vyčerpaná jsem zvedla oči a uviděla zeleň v očích malého Seana. přivinula jsem ho k sobě a políbila na čelo. Nejúžasnější moment v životě, poté co se poprvé přitisknul k mateřskému prsu, jsem neměla jinou otázku než..kde je Richard? Kdy se vrátí? Maminka nevěděla odpověď ale ubezpečovala mě ,že je jist v pořádku a ukáže se co nevidět. Pak jsem vyčerpaně usnula, porodní bába ošetřila Seana a nechala jej v kolébce vedle mě. vyrušil mě až pláč a žádost o nakrmení, po kterém jsem se posadila a kolíbala ho v náručí než opět neusnul. Neunik mi rachot otevírání dveří a tak jsem zvedla očka a málem dostala padoucnici radostí. "Richie!" Zvolám a pak mi dojde, že vzbudím malého... "Richie..." zašeptám a natáhnu k němu ruku tak žádoucně a potřebně jako to dělá malý Sean ke mě. "Včera...v noci po osmi hodinách...nevěděla jsem jestli jsi přežil ach bohové já jsem tak šťastná..pojď pochovej si ho..to je Sean...malý Sean..." Zamrkám pyšně, protože tohle je naše práce. "Je dokonalej...umí pít a plakat a sevře ti prst když mu ho dáš..." Uculím se na něj a zčervenám. "Musím vypadat hrozně od včera jsem se nemyla nestíhala jsem..." Omluvím se za něco samozřejmého ale to bych nebyla já. Stisknu Richiemu ruku a zlíbám ji natisíckrát, je celý nic mu nechybí. Vydechnu si šťastně.
|
|
D'Arcy
Člověk
podkoní, chodící flirt
|
Post by D'Arcy on Jun 11, 2018 17:34:47 GMT
Byl jsem naštvaný? Na mou drahou sestru určitě ne. Na ty dva lidi, kterým jsem měl říkat matka a otec. Jak se opovážili...I když jsem je chtěl z celého srdce proklínat, v hloubi duše jsem věděl, že je to jen kvůli mé zásluze. Kdybych tenkrát neodešel, možná by se nic takového nestalo. Jenže to bych nepotkal Laylu. Díky ní jsem mohl poznávat svět, jak jsem o tom vždycky snil. Koukal jsem na ni, trochu nedočkavý na vysvětlení. Chtěl jsem vědět, co se stalo a co se stalo jemu. Snad to nebyl ten, komu jsem na bojišti zlomil nohu. Odpustil bych si to? No, možná, pokud by mi dala dobrý důvod. "Bastardi..." zamumlal jsem, když jsem slyšel zmínku o rodičích. Jen vzpomínka na mě mi roztřásla pěst, kterou jsem držel už ani nevím jak dlouho. Avšak rychle povolila, když se tak sladce usmála. Že by se moje sestra zamilovala? Že by měla takové štěstí? Možná že bylo nakonec dobré, že jsem odjel? Bylo pozoruhodné to všechno poslouchat. Když jsem však znovu uviděl slzy v jejích očích, vzal jsem její tvář do dlaní a snažil se jí utěšit. "Nemusíš to říkat. Jednou mi to povíš." zašeptal jsem jí a políbil ji na čelo. Teprve, když se mě zeptala, došlo mi, že celou dobu stojíme. "Nejdříve si sedneme." řekl jsem "Protože to bude nadlouho." Zasmál jsem se a vzpomněl jsem si na první shledání s Laylou. "Rodina Monaghan mi nabídla místo podkoního. Toto je sídlo Layly, mé paní, s kterou jsem odplul pryč ze země." Jak jsem nerad vzpomínal, když jsem opouštěl břehy Francie. Tlačil jsem slzy, jen abych se před Laylou neztrapnil. "Trénoval jsem z počátku její sokoly, jenže teď se starám pomalu o každé zvíře, co stoupne na náš práh." pousmál jsem se. A tak jsem se dostal k Age. Byla mi předělena, ale co jsem mohl dělat. I kdyby mi to nepřikázali, ujal bych se jí stejně. Byla úžasná. A asi jsem jí našel novou kamarádku na hraní.
|
|