|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Jun 14, 2018 15:33:16 GMT
Zvláštní události kolem Koriala mne vyhánějí ven. Naše vztahy jsou tak prazvláštní, že mi z toho třeští hlava a to se jen tak několikatísícileté upírce nestává. Moje mysl funguje na tolika rovinách, že by člověk řekl, že se něco tak bazálního jako vztah mezi mužem a ženou ztratí, ale opak je pravdou, stále jsem žena a on muž. Jeho stav není dobrý, naše minulé "hrátky" skončily bohužel jeho kolapsem. Byl tak kárásný a silný a najednou se ozvala jeho rána a naše hry a obíhání kolem sebe se utnulo ve strachu o jeho život, prpbděla jsem kolem něj noc, což pro upírku není tak těžké a když oddychoval dostatečně pravidelně aby mne opustil strach o jeho život, odešla jsem ven. Je podvečer slunce ustoupilo noci a já , její dítě jsem vyšla na tržiště. Někteří již balili své zboží a někteří zůstávali nebo otevírali pro druhou noční směnu. Procházela jsem kolem stánku se šmuky. Pěkné šperky z větviček korálků a barevných kamínků. Zvedla jsem jedny naušničky s růženíny, které byly tak něžné, že jich pro mne bylo škoda. Usmála jsem se a něžně se s nimi mazlila prstem. Takové bych koupila své dceři, kdybych nějakou mít mohla. Ale nemohu...Vydechnu a položím je zpět. Otočím se od stánku a vydám se dále uličkou, kde právě probíhá kejklířské představení.
|
|
|
Post by Tobias Turner on Jun 14, 2018 16:39:25 GMT
Zrovna jsem se vrátil z projížďky z lesa. Potřeboval jsem na chvíli vypnout svou mysl a to nejlépe dovedu ve společnosti svého koně. Pomalým krokem jsme se dostali až ke stájím, kde jsem Arka přivázal, sundal mu sedlo a pořádně ho vyhřebelcoval. Byl to můj již čtvrtý kůň. Nevýhoda vlkodlaků je v tom, že se dožívají vysokého věku a musí sledovat, jak jejich blízcí umírají. Nebo alespoň pro mě to nevýhoda byla. Svých koní jsem si vždycky vážil a stali se mými nejlepšími přáteli, proto pro mě pak byla jejich ztráta těžší. Když jsem Arka i nakrmil a dal vodu, odešel jsem na tržiště. Cestou ke stájím jsem si všiml stánku s oleji, které jsem potřeboval na údržbu meče. Procházel jsem mezi lidmi, když mi pohled padl na ženu stojící u stánku se šperky. Zasněně si prohlížela nějaké náušnice, které jsem zprvu nerozeznal od dalších šperků, ale jakmile jsem se přiblížil, všiml jsem si, že se jedná o náušnice s růženíny. V okolí bylo spoustu chudých lidí a když žena náušnice odložila, hádal jsem, že i ona patří mezi chudinu. Ani nevím, proč jsem to udělal, ale jakmile odešla, přistoupil jsem blíže, rukou chvíli šátral v kapse, abych našel nějaké peníze a nakonec náušnice koupil. Snad mě uchvátila její krása, nebo jsem chtěl udělat jen dobrý skutek? Nevím. Jakmile jsem šperk vlastnil, rozešel jsem se za ní.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Jun 16, 2018 8:42:55 GMT
Musela bych se zasmát, je podvečer a stíny se dlouží, takže moje šaty mohou možná působit jako chudinské, respektive mé bohaté šaty jsou zakryté tmavým pláštěm, i tak bych netipovala, že by mne někdo z blízka tipoval na chudou, zdálky možná zdání klame. Když procházím kolem dalších stánků ucítím jak mě někdo sleduje, sundám si kápi z hlavy a otočím se čelem k osobě, která se pléíží za mnou abych mu stanula tváří v tvář. Má bělostná pleť v kombinaci se slámovými vlasy, pečlivě učesanými kolem tváře a mé hluboké modré oči a krojené rty s pečujícím balzámem ho již ohledně mého kastovního zařazení nemohou nechat na pochybách. "Sledujete mne Sire?" Usměji se do stínu než se muž vynoří do světla pouličního světla. Zvednu hlavu a prohlédnu si jej s letmým úsměvem a pozvednu vyzývavě obočí, hleíc mu bez bázně zpříma do očí. Sklopím zrak k objektu v jeho ruce. usměji se, má v nich ony růženínové naušnice. "Také se vám zalíbily..." povím mu a zrak mi lehce zjihne.
|
|
|
Post by Tobias Turner on Jun 20, 2018 16:26:48 GMT
Proplétal jsem se mezi lidmi, kteří se také rozhodli navštívit tržiště a v ruce svíral šperk. Nějak jsem ani nepřemýšlel, co bych měl oné ženě říct, až jí dojdu. A ani bych na to neměl dostatek času, jelikož se po chvíli otočila a překvapila mě svými slovy. Několika kroky jsem došel až k ní, teď jsem mohl vidět, že jsem se předtím ohledně jejího zařazení ve společnosti mýlil. "Přeji dobrý podvečer," usmál jsem se na ní a lehce zavrtěl hlavou nad tím, co později řekla. "Popravdě nejsou zrovna můj styl. Já osobně bych zvolil náušnice z černého Obsidiánu. Ladili by více k mým očím." Znovu jsem se usmál. Samozřejmě jsem žertoval, ale věděl jsem, že to pochopí. "Ve skutečnosti jsem si všiml, jak si je prohlížíte a nejspíš jsem chtěl udělat dobrý skutek," řekl jsem už vážněji a natáhl k žene ruku společně s náušnicemi. "Krásná žena si zaslouží krásný šperk," dodal jsem ještě, snad abych předešel otázce, proč jsem je koupil, když si je očividně mohla koupit sama. Netušil jsem, jestli uvěří mému 'chtěl jsem udělat dobrý skutek'.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Jun 24, 2018 20:11:47 GMT
Usměji se k němu když odpoví a udělám malé pukrle s očima nespouštějící ty jeho. Ušklíbnu se na jeho poznámku, která je trefná a nakloním se k němu abych si prohlédla jeho oči. "Máte pravdu...obsidián...mě se růženíny hodí k šatům." Usměji se a pohladím si sklady na bocích sukně, které je jemně starorůžová s jemnou vyšívanou brokátovou krajkou. Moje koutky cukají do úsměvu, muž očividně začal žertovně a mě se takové chování líbí. Aby ne znuděná prastará upírka uvítá cokoliv co vybočuje z řady. Sklopím oči a olíznu si sodní ret. "Nevím co říct sire...je to velmi pozorné gesto...vážím si jej, já popravdě... " Ne nebudu říkat, že jsme přemýšlela jak by slušely dceři, kterou nikdy míti nemohu. "Děkuji, opravdu děkuji, ale musí se vám nějak odvděčit, nejsem nemajetná..." Povím mu rozhodně a natáhnu k němu ruku, zda mi nabídne rámě. "Kam jste měl zamířeno sire..." Odmlčím se abych mu dala šanci se představit. "Mé jméno je Angelique de PLessis de Belliére...jsem místní, ale vás jsem tu ještě nezahlédla..." Pokud se nemýlím ale povětšinou si udržuji dobré povědomí o obyvatelích již kvůli svému výzkumu
|
|
|
Post by Richard Kearney on Jun 24, 2018 21:44:36 GMT
Myslím, že to celé byl malý zázrak – a daleko lepší skutečnost, než kterou jsem si kdykoliv zasloužil. Do této chvíle, kdy ke mně toužebně zvedla packu, jsem si neuvědomil, jak moc mi její přítomnost opravdu chyběla. Už dále neváhám, rozhýbám ztuhlé končetiny k rychlému přejítí malé místnosti ode dveří k posteli, abych ji vzal za ruku, sklonil se k ní a políbil ji na vršek hlavy se zavřenýma očima, dýchaje její vůni. Vzápětí však upozorní na děťátko ve svém náručí. Sednu si na kraj postele, myslím, že se mi dokonce roztřepala kolena. „Já… asi nevím… jak ho mám držet?“ vysoukám ze sebe váhavě s podrbáním ve vlasech ze strachu, že miminko třeba upustím nebo mu nějak ublížím, najednou se cítím jak nemotora, co si bude muset dávat pozor na každý pohyb. Očima opět sklouznu k jejímu náručí. Měla pravdu. Byl dokonalej. Nádhernej. Drobounkej a malinkatej s roztomilými a baculatými dětskými rysy. Nechápal jsem, jak jsme mohli něco takového vytvořit, jak něco tak krásnýho mohlo z části vzejít ze mě. Stačil jeden pohled, abych se do něj zamiloval a cítil, že pokud někdy zklamu a neochráním jeho či jeho maminku, nebudu stát za nic – pokud bych se měl nějak definovat, bylo by to pomocí dvou bytostí, které jsou mému srdci nejblíže. Ta první pro mě vykonala mnohé, ba co víc – zachránila mě a spasila, tomu druhému stačilo narodit se. Alci znova promluví, až mě donutí se pobaveně uchechtnout. Poposednu o něco blíže ke své drahé, zvednu k ní druhou ruku a pohladím ji po tváře. „Jsi ta nejkrásnější bytost, co jsem kdy viděla, Alciëlle.“ Myslím to zcela upřímně. Pro někoho byla možná moc dětinská, moc rozlítaná, ba možná i moc veselá, ale pro mě? Asi jsem nikdy nepotkal někoho tak čistého, tak upřímně hodného a vroucného jako ona. A její vzhled, kdy byla přirozeně půvabná, drobounká, ale přesto hezky tvarovaná na těch pravých místech, to snad už jen umocňoval – v tuhle chvíli bych ji nejspíš miloval i tehdy, kdyby měla tři zuby a jednu ruku. „Miluju tě. Vás oba…“ Nakloním se k ní, abych si ukradl vytoužený polibek na rty, pro který jsem šel celou tu cestu, pro který jsem bojoval – abych jim zajistil lepší domov, bezpečí a hlavně život, který jim nikdo nesebere. Nesmí. Ne, dokud dýchám, neb přesně ona je prakticky dechem v mých plicích.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Jun 28, 2018 15:04:24 GMT
děla jsem, jak je z mých slov celý rozhozený ...snad i nahněvaný. Byla jsem si téměř jistá, že ne na mě, ale i tak jsem nechtěla, aby se kvůli mě rozčiloval. Zmínka o rodičích mu roztřásla pěst a přiměla jej zaklít. Výraz i pěst mu však zjihli, když jsem se sladce pousmála, sic jen na okamžik, nežli se mi v očích zaleskly slzy, které vyvolaly vzpomínky na ztracenou, či spíše krutě vyrvanou lásku. Chtěla jsem mu říct všechno, ale ...nedokázala jsem to, ještě ne. Proto jsem mu byla nesmírně vděčná, že na mě nenaléhal a naopak se mě snažil utěšit a ujistil mě, že mu to zatím říkat nemusím, ....že mu to povím až prostě přijde čas. Pousmála jsem se na něho, po tom, co mě políbil na čelo. "Děkuju," zašeptal jsem k němu. V následující chvíli jsem jej ale zasypala otázkami a bylo jich tolik že, mi raději navrhl, abychom sd nejdříve posadili. S úsměvem jsem přikývla a usadila se naproti němu ke stolu. Jakmile jsme dosedli, dal se do vyprávění a já mu s nefalšovaným zaujetím naslouchala. A přestože jsem pocítila osten hněvu nad tím, že dal přednost nějaké ženě přede mnou, radost byla silnější a já se na něj hřejivě usmívala. A nakonec se při jeho poslední větě až rozesmála. "Takže jsi vlastě taková... zvířecí chůva," v očích mi hravě zajiskřilo, neboť mi chybělo vzájemné popichování. Pak jsem se ale zamyslela. "Chtěla bych ji poznat, ...tu lady Laylu," řekla jsem nakonec a vzápětí si dlouze zývla s ručkou slušně před svými ústy.
|
|
D'Arcy
Člověk
podkoní, chodící flirt
|
Post by D'Arcy on Jun 28, 2018 18:37:05 GMT
Měla by být jistá, že já na ní nikdy nebudu nazloben. Je to jediná osoba, která mě podporovala a brala mne vážně, když mě všichni podceňovali a dělali se ze mne žerty. Studovat? Pro ně to bylo něco nepodstatného, samozřejmě do té doby, než se měla má sestra vdávat. To se to studium poté zdál jako dobrý nápad. Moc dobře věděli, že dokud tam budu já, budu jim stát v cestě. Mysleli si dobře a koukejte, kam nás to dostalo. Měli štěstí, že to dopadlo takto. Že to dopadlo dobře, jinak bych se vypravil "domů", kde bych jim dal pořádnou lekci. Zatímco jsem vymýšlel, jak bych se jim pomstil, objímal jsem mou drahou sestru, která se na mě usmála. "Za nic mi neděkuj." řekl jsem. Neměla za co. Byla to z části má chyba. Možná kdybych neodešel, ten bastard by jí nedostal a nemusela si projít tím vším. Vycítil jsem, že měla radost. Vždyť se dokonce smála a usmívala! Ale trochu jsem tušil, že menší hořkost tam mohla být. Prakticky jsem jí řekl, že jsem si vybral jinou ženu. Ano, vybral. Bohužel, ale nemůžu říct, že jsem to litoval. Litoval jsem toho, jen když jsem pomyslel na to, jak jsem jí našel a představy, čím si musela projít za dobu mé nepřítomnosti. Před tím, než jsem si začal bouchat čelo, slyšel jsem sestřin smích. Trochu jsem se začervenal a poškrábal jsem se na tváři. "Můžeš tomu tak říkat." řekl jsem a vydechl jsem menší smích. Zvířata v tomhle domě byla moje parketa. I když jsem si nikdy nemyslel, že budu pracovat se zvířaty, bylo to lepší než pracovat celý den poli. Koně byli skvělí společníci, stejně jako draví ptáci. I když to měla být seriózní práce, někdy jsem to bral jako normální zábavu. A co mohlo být lepší, než práce, která člověka baví. "Jednou se budete muset střetnout, když už budete nějakou dobu pod jednou střechou." řekl jsem. Netušil jsem, kde je má paní teď. Ale snad se někde objeví. Zvedl jsem oči na Lauru a usmál jsem se. "Ani se nebudu ptát, jestli jsi unavená." poznamenal jsem. Bylo to vidět. Jak dlouho si pořádně neodpočinula. Hodně dlouho. Cesta z tábora sem byla dlouhá. "Pojď. Ukážu ti pokoj." řekl jsem a vstal jsem, abych se trochu protáhl. Taky jsem toho moc nenaspal a odpočinek nebyl vůbec k zahození.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Jun 29, 2018 14:56:31 GMT
Celou dobu jsem hltala jeho slova, když mi vyprávěl o svém životě. Znělo to dobrodružně a hezky, i já měla ráda zvířata jako bratr, ale koní jsem se odjakživa trochu bála. A při tom jsem úplně zapomněla na špatné a smutné vzpomínky. Díky dobré náladě jsem si do něho musela prostě trochu rýpnout, ale vzal to kupodivu smířlivě, místo ohrazení na které jsem u něj byla dříve zvyklá. Alespoň že se ale zasmál. "To si piš, že tomu tak budu říkat, chůvičko," zaculila jsem se na svého mladšího bratra. Byla jsem ráda, že dělá to, co ho baví. Arcy měl vždycky rád zvířata, už u nás na farmě se okolo nich motal. "To asi ano, ale nebude jí to vadit, že budu bydlet pod její střechou...? Nechci být na obtíž," prohlédla jsem na něj stydlivě a poté tak dlouze zívla. Když na mě pohlédl, bylo mu hned jasné, že jsem úplně "mrtvá". Tiše jsem se zasmála místo odpovědí jeho naprosto přesnému zhodnocení situace. Po té jsem na něj vděčně usmála, když rozhodl, že mi ukáže pokoj. "Děkuju," věnovala jsem mu další úsměv. Pak, jakmile se zvedl, následovala jsem jeho příkladu a postavila se také, načež jsem se jím nechala vést skrze honosné sídlo až k pokoji, který mi přidělil.
|
|
D'Arcy
Člověk
podkoní, chodící flirt
|
Post by D'Arcy on Jun 29, 2018 18:48:45 GMT
Nemohl jsem mít lepší náladu, než v ten okamžik. Moje sestra se vracela zpět do původních barev. Jako malý bych byl z jejího rýpání už asi v koncích, ale nevadilo mi to. Byl jsem rád, že se mi připomněla příjemná část mého dětství. "Jinak jsem to ani nechtěl." skrčil jsem nos s menším úsměvem. Nemohlo to být lepší než v tu chvíli. Taková radost v tomto domě dlouho nebyla, alespoň ne v mé přítomnosti a musím jen zmínit, že já byl skoro u všeho. Přimhouřil jsem oči a potichu jsem se zasmál. Typická Laura, stará se o zbytečnosti. Ale proto jsem jí měl přeci rád. "Neměj obavy. Pořád o tobě mluvím a všichni tě chtějí poznat. Nemusíš se vůbec bát." řekl jsem a trochu jsem jí rozcuchal vlasy. Nu což! Když může rýpat, tak já můžu taky. Měl jsem na to už mozek a rozum. Když následovala mému příkladu, doprovodil jsem jí k pokoji, který byl hned naproti mému. "A jsme tady." řekl jsem a otevřel jsem dveře "Vše by mělo být připravené. Kdyby jsi se chtěla umýt, klidně ti ještě doběhnu pro vodu." Poukázal jsem na menší nádobu, která byla před zrcadlem. "Jinak," dodal jsem "můj pokoj je hned naproti. Kdyby jsi cokoliv potřebovala, jen zaklepej." Palcem jsem přitom zamířil na pokoje, který byl za námi. Když jsem jí všechno vysvětlil, koukl jsem se na ni a usmál jsem se. Sice jsem to zmiňoval několikrát, ale bylo tomu tak; byl jsem tak šťastný, že ji mám znovu tady. Objal jsem jí a zašeptal jsem "Jsem hrozně rád, že jsi tady." Polibkem na tvář jsem jen potvrdil má slova. Myslel jsem to vážně. Když šlo o ní, vždy to byla pravda. Chvilku jsem jen tam stál a objímal jsem jí, ale vzpomněl jsem si na její únavu. Odtáhl jsem se a s posledním úsměvem jsem se vydal ke dveří. "Dobrou noc, sestřičko." řekl jsem a vyšel jsem z místnosti, do mého pokoje.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Jun 29, 2018 22:11:49 GMT
Uculila jsem se na něj, když poznamenal, že to ani jinak nechtěl. Musela jsem připomínat anděla, ale dávno jsem jím už nebyla. Byla jsem spíše jako padlý anděl, kterému ustřihli křídla a zbavili jej nevinnosti. Jakmile jsem vyjádřila své obavy, přimhouřil trochu oči a trochu se zasmál. Jeho slova mi na tváři vyvolala plachý úsměv. "Tak dobře," odvětila jsem tiše,ale při tom se zasmál, když mi na oplátku za mé rýpání, rozcuchal vlasy. Bylo hezké vědět, že o mně mluví, ale pochybovala jsem o tom, že mě chtějí všichni poznat. A kdo všichni vůbec? Měla jsem tolik otázek, ale zároveň byla natolik unavená, že jsem neměla sílu se vyptávat. Poté jsme se zvedli a já Arcyho následovala k pokoji, který mi vybral. Tam jsme se zastavili. Bylo milé jak se o mně staral, téměř jako by on byl ten starší z nás dvou, musela jsem se prostě šťastně usmívat, jinak to ani nešlo. "Děkuju,jsi moc milý, ale to je dobré, umyju se ráno, teď už to nezvládnu," zasmála jsem se a pak prohlédla na dveře přes chodbu, na které ukazoval, a které byly od jeho vlastního pokoje. "Neboj se, určitě přijdu, když budu potřebovat," ujistila jsem jej s co možná nejzářivějším úsměvem jakého jsem byla momentálně schopná. Po tom, co mi vše vysvětlil, se na mě podíval s úsměvem na jeho hezké mužné tváři. Dívky se o ně musejí jistě rvát. Pak mě objal a já se mu schovala do teplé a bezpečné náruče, tisknouc se k němu. Slova co mi zašeptal do ucha mi vehnaly slzy do očí. "To já taky," odvětila jsem dojatě a ještě více se k němu přitulila. Polibek na tvář jsem mu oplatila a při tom se pozastavila nad tím, jak jiné to je, teď když má tvář pokrytou vousy. Už to nebyl hoch, kterého jsem vychovávala. Ještě jsme chvíli stáli v příjemném objetí, dokud se ode mne neodtáhl jako by si na něco vzpomněl. Nechtěla jsem, aby to udělal, ale asi bych mu jinak v náručí usnula, takže to bylo vlastně i lepší. Pak mi věnoval poslední úsměv, vydal se ke dveřím naproti a nežli za nimi zmizel, popřál mi dobrou noc. "Dobrou noc, bratříčku," odvětila jsem ještě těsně před tím, než je za sebou dovřel. Pak jsem se se odebrala do hezkého, leč cizího pokoje, který se právě stal mým prozatímním domovem. Vysvlékla jsem se že složitých šatů jen do spodničky a padla na postel, na které jsem za pár minut usnula tvrdým spánkem, pod dlouhé době s pocitem bezpečí.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Jun 30, 2018 13:27:08 GMT
řestože jsem to tady neznala, nedokázala jsem zůstat v sídle a nic nedělat. Se svým temperamentem jsem zkrátka nevydržela na místě a po tom, co jsem si dostatečně odpočinula jsem se okamžitě vydala poznávat místní život. A k tomu jsem zoufale potřebovala nové šaty. K tomuto účelu se místní trh jevil jako správná volba. Zahalená v plášti s kápí jsem se proplétala mezi stánky a prohlížela si zboží obchodníků. Bratr mi poskytl nějaké peníze, ale jakmile si budu schopná sama vydávat, všechno mu vrátím. Na tváři mi pohrával úsměv, když jsem se procházela mezi tolika lidmi. Pomáhalo mi to zapomenout na všechno, co mi provedlo to prase a dokonce i na mého mrtvého manžela. Hrála tu veselá hudba a téměř jsem nevěděla kam s očima, neboť tu bylo zboží o tolik odlišné, nežli ve Francii.
|
|
|
Post by Alcielle Raven on Jun 30, 2018 17:34:03 GMT
To bych s ním naprosto souhlasila, malej dokonalej uzlíček štěstí, kterej stál za všechnu tu námahu předtím. a popravdě? Jsem docela ráda, že tu Richie nebyl, protože to vůbec nebylo hezký a tak nějak si myslím že jeho místo bylo tam kde byl. A já se postarala aby Sean přišel na svět zdravej, no a maminka, ta mi hodně pomohla. Samozřejmě bez ní bych to nezvládla ani omylem. Nenechá mě čekat když k němu vztáhnu ruku a přivřu oči, když mě políbí na čelo. "Neboj se...jen mu podepři hlavičku takhle..." Ujistím ho když mu Seana předávám a narovnám se v posedu abych lépe pomohla miminko předat. "No...vidíš....jsi rozený tatínek." Uculím se k němu a skousnu si rtík. Když mi zalichotí odfrknu si. "Ale no tak, jsem celá...pomačkaná..." prohrábnu si vlasy a začervenám se a políbím Seana co se zavrtěl v náručí u Richieho na čelíčko. "A my tebe...páni jsem tak strašně unavená a bolí mě...no..." Ukážu na ňadra, která jsou ještě plnější než dřív, aby ne, krmí tady Seana, který není zrovna skromný jedlík. Políbím ho a sevřu jeho tvář rukou, když se ke mě skloní, pevně a přesto jemně protože chráníme děťátko, který máme mezi sebou. "Tak co? jak dopadla bitva? Myslím...hodně ..víš...hodně se jich nevrátilo domů?" Zeptám se ho s obavou v hlase a stisknu jemně jeho ruku kterou podpírá dronounké tělíčko našeho Seana, ten mezitím otevřel zvědavě očka a malinkatou ručkou chytil Richieho za neoholené vousy, delší než obvykle, když dlouho nebyl doma.
|
|
|
Post by Beatricé on Jun 30, 2018 17:46:41 GMT
Zaculím se k němu, když se otočí a vypláznu hravě jazyk. Nejsem povinována ničím to je to co mám na svým životě ráda, jsem svobodná a volná jako pták, nestojím o zkrocení nestojím o plané sliby mužů co mě obtěžkají a pak chodí do nevěstince když v šestinedělí nemůžu plnit svoje povinnosti nebo když jsem už neatraktivní nebo okoukaná. Já jsem vždycky ta po který touží, která je zastřená rouškou tajemství a tak se mi to líbí. STejně se na mě dívá, když se mu z koně svezu do náručí, jeho pohled je stejně vyzývavý jako je ten můj a já nakloním hlavu lehce na stranu aby se odhalila provokativně moje labutí šíje. Zakloním hlavu lehce pod jeho prsty, které se propletly s mými vlasy. "Pane ale co když jsem přespříliš náročná a moje přání splnit nedokážete.." Neodpustím si další drobnou provokaci a přivřu oči, když se mazlí s mými dlouhými vlasy. Když mě políbí zachvěji se a polibek mu oplatím, zalapám po dechu, když sjede rty na můj krk a zamručím spokojeně. Opravdu ví, jak na ženy. Jemně zasténám kdžy mě hravě kousne do krku a cítím jak se náš dech společně zrychlil, i když ten jeho je stáále pomalejší, a jeho ruce jsou velmi velmi neobvykle chladné včetně jeho rtů. podívám se mu do očí. "Půjdu s vámi...ale jen když k sobě budeme upřímní...vy nemáte zájem jen o potěšení je to tak? Chcete se i nakrmit pane...?" Nemám s tím problém ale musím vědět, že mi neublíží, není první upír, kterého jsem měla za milence. Samozřejmě to nevím jistě jestli je doopravdy upír ale znaky, kterých jsem si všimla tomu napovídají a já ráda vím s kým mám tu čest předem. Přejedu mu prstem po rtech a tentokrát jsem já ta, která iniciuje polibek. Abych jej ujistila, že mi nevadí jeho jiný rasový původ.
|
|
|
Post by Benjen Aanor on Jun 30, 2018 18:14:19 GMT
Je to již dávno, co se procházel v podhradí Ingwirth Holdu, byl dlouho na cestách, které mu vynesly nemalé peníze, ale také o něco těžší srdce. Zabíjení lidí není snadná práce, jenže nic jiného nezná. Neumí si představit, že by se stal farmářem, podkoním, anebo co mu to život s jeho nízkým postavením nabízí. Vrátil se včera v podvečer a ubytoval se ve stejném hostinci jako minule. Měl štěstí, našlo se tam pro něj místo v jednom z pokojů nad hlavami místních ožralů. Není to žádný luxus, ale prozatím mu to stačí, než se opět rozkouká. Je rád, že je zpátky, vždy si užíval pohostinnosti tohoto místa. Zatoulá se na trh plný lidí, jak nakupujících, tak prodávajících, kteří se pokřikováním snaží prosadit své výrobky a jiné. Nejdřív se zastaví u ovoce, co si ho okamžitě získalo svými barvami a čerstvostí. Popadne jedno ze zelených jablek a prohlédne si ho, aby se ujistil, že je lákavé ze všech stran, přičemž vyloví pár mincí z měšce připevněného k pasu a podá je ženě stojící za dřevěnými bednami. Poté poděkuje, usměje se na ní a vydá se dál. Po cestě se zakousne do jablka, prohlédne si své okolí a zaposlouchá se do hudby. Jeho další zastávkou se stane stánek se zbraněmi, který sousedí s šaty pro dámy i pány. Vzpomene si na svou dýku ztracenou ve válečné vřavě a rozhodne se koupit si novou. To vyžaduje řádné prozkoumání, nerad by zanedbal svůj výběr, ještě by si domů odnesl nějakého zmetka za hodně peněz. To by bylo nemilé. Občas si vyslechne názor muže, který tyto krásky vlastní, ale nic moc to pro něj neznamená, dá raději sám na sebe a své zkušenosti. Vybere si jednu s kratší čepelí a koženou rukojetí, vypadá docela nenápadně, což se někdy hodí. Kolikrát si mysleli, že ho dostali, kam chtěli a potřebovali, když ho svalili k zemi a kolikrát jim to vyvrátil skrytou dýkou, kterou jim na poslední chvíli zabodl do míst, kde se nachází ledviny. Dostane k tomu i koženou pochvu s páskem, který si hned omotá kolem pasu a upevní. Teď si to nemusí schovávat na tajném místečku. Nakonec opět zaplatí a popojde jen o pár metrů dál k šactvu. V takových věcech se už tolik nevyžívá, ale něco nového na sebe, by se mu asi taky hodilo. Osahá si látky, aby zjistil, který kousek by se nosil nejlépe.
|
|