|
Post by William Shakespear on Sept 25, 2017 18:19:00 GMT
Procházel jsem lesem a přemýšlel nad sám sebou. Večer s Beatricii mi ukázal opět chuť do života, ale zároveň mi došlo jedno. Pokud se nenapiju krve, tak v té bitvě zemřu. Sednul jsem si pod smrk a hleděl nahoru k obloze, kde jsem počítal hvězdy a obdivoval svit měsíce. Říkal jsem si jak krásný výhled na oblohu mám, ale i jak to může být můj poslední večer... Natáhl jsem ruku k obloze a sevřel vzduch či prázdno v mých rukou. Nevím proč, ale představoval jsem si jak opět ležím vedle Beatricie. Pak se ale zaseknu... Nemyslel jsem na mou ženu, ale na čarodějku Beatricii. Bylo to zvláštní a vcelku mě to zarazili. Žebych zapomněl na mou ženu jen po tomhle incidentu. Spustil jsem ruku dolů a nahlas vydechl "Žebych už přicházel o rozum kvůli té válce?". Pak se kouknu na záři v dáli a vidím jak projíždí farmář na vozu, taženým dvěma koňmi. Zamyslím se a cítím tu jeho krev... "Možná bych to měl udělat"
|
|
|
Post by Ciaran (Brandon Dubhag) on Sept 25, 2017 19:48:08 GMT
"Jasmíno, myslím že ani ty mou historii neznáš, takže jsme si vyrovnaní že?" To že člověk ví co chce neznamená že je egoista, jsem zvědaví- jak tato unavená žena chce vést armádu. "hmmmmm" Dlouze zabručím a jemně se pousměji. "Takže to mám chápat tak, že máme královnu jen na ozdobu, která vládne jen v době míru a v době války to nechává na svých generálech? Neříkám že mír je špatný Jasmíno, nikdo není rád když umírá jeho lid, sám o tom něco vím, ale myslím si že tvůj přístup je špatný. Jak si představuješ válku? Že vyhrajeme jednu bitvu a oni nás možná nechají na pokoji. Že všichni kdo se vzdají dostanou jídlo a čerstvého koně na cestu zpátky aby mohli příště nastoupit zase? Někdy člověk musí ukázat sílu, aby ti co jsou proti si to příště rozmysleli a nebo..." Prohlédnu si jí a kouknu se na sklenku vína. "Nebo si na něj vdej a tím se království spojí." Zvednu se a vydám se k východu, ale ještě se ohlédnu. "Jsem žoldák, ale nikdo mi žádné peníze nedal, tak proč tu jsem?" Ano proč bych tu jinak byl když ne proto abych dobrovolně bojoval, a ani žoldák nejsem, jen to říkám, občas žoldák jsme občas ne, jsem stár a moje podstata je skrytá pod několika staletími, pod několika životy a osobnostmi, ale vždy ze mě mé osobní já svým způsobem vyzařuje.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Sept 26, 2017 8:01:11 GMT
Válka, kolika válkami jsem prošla? Mnoha, většinou v postelích králů abych nemusela být vystavena nebezpečí, avšak brzy mi došlo, že války a boje jsou skvělou ukázkou extrémních podmínek lidské psyché a pak mne začaly zajímat více , než zákulisní intriky dam s jedy a dýkamy, ač z těch nikdy není dobré vyjít, často se hodí. Mám na sobě jezdecké oblečení, s kalhotami a delším kabátcem, miluji , jak lidé na nezvyklé reagují, navíc v tom vypadám skvěle, tedy vyhovuje mi to. V táboře je dosti přeplněno, pachy lidí, moči, vína a laciného piva mi nedělají dobře a tak jsem se vydala na čerstvý vzduch do lesa, navíc bych se měla nakrmit a tak již nějakou dobu pozoruji cestu, kteoru se dávají farmáři. Číhám a když si vyhlédnu jeden z vizů, vyjdu doprostřed cesty. Muž prudce zastaví povoz a kůň se přede mnou vzepne na zadní, stojím tam klidně a stejně klidně a elegantně naskočím k němu na místo vozky. "Nekřičte, nic se vám nestane...pokud budete spolupracovat..." ujistím jej a jemně přejedu po krku vyděšeného mže ručkou v rukavičkách, do čela mi spadne lokna plavých vlasů, zablesknou se tesáky a skončí v krku onoho muže, který hekne když mu proděravím kůži. Je špinavý, ale nesmrdí tak jako ti v táboře.
|
|
|
Post by William Shakespear on Sept 26, 2017 12:42:36 GMT
Vyskočím z pod stromu a vyjeknu "Proboha!" Když spatřím upírku jak saje krev tomu farmáři. Obrovský strach se mi dostane do očí, když vidím jak saje jeho krev, ale ta chuť... Začnou se mi sv8hat sliny a pomalu natahuji ruku po možnosti napít se z krve toho muže. "Ne! Nesmíš!" Vykřiknu když bojuju se svou vlastní touhou, kterou mi udělala přenádherná žena též řečená upírka. Jak ji dlouhé vlasy krásně až tekly po těle a krev se valila kolem jejich rtů jakobych viděl to nejkrásnější víno téct z hroznů. Jenže tohle nebylo víno, ale lidská krev. Pohlédl jsem na slečnu, zvedl se ze země a došel před vůz naprosto klidným tempem. A s kamennou tváří i hlasem jako ze záhrobí když mluví mrtví jsem jí řekl "Chutná dobře?"
|
|
|
Post by William Archer de Cross on Sept 27, 2017 9:21:20 GMT
Do tváře se mi vehnal ustaraný výraz, neboť mi přišlo jako celá věčnost, že bloudím po táboře, hledajíc Emm. Začínal jsem se opravdu bát, že se jí něco stalo a neklidně očima prohledával uličky mezi stany, sluch i čich v pohotovosti stejně tak. Misky mi byly stále víc na obtíž, tudíž jsem jen s těží odolával touze vrazit je někomu z těch, ktetě jsem míjel do rukou. Pak jsem za sebou zaslechl kroky, vcelku hlučné, což bylo zvláštní a to mě donutilo se otočit. Chystal jsem se dotyčného obdarovat o polévky co jsem nesl, ale ještě nežli jsem na osobu pohlédl v nose mě zalechtala vůně levandule a do uší udeřil melodický sametový hlas... moc dobře jsem věděl komu patřejí. Jakmile jsem k Emm zvedl své unavené oči, spatřil jsem její, navzdory všemu, usměvavou tvář, tolik se mi ulevilo. Tolik jsem ji chtěl přivinout do svého obětí a přitisknout ji k sobě, ale držel jsem misky s polévkami... Oči se mi projasnily a já jí oplatil alespoň úsměv. "Vás má půvabná, ale krutá lady." Zakřenil jsem se na ni a špatná nálada byla ta tam. Pak si, ale všimnu něčeho, co mě donutí se lehce zamračit a pohlédnout jí do očí s tázavým výrazem... její vlasy. Ne, že by jí to ubralo na kráse, nemiloval jsem její vlasy, ale její duši. Ale... "Kdo ti to udělal?" Zamručel jsem nesouhlasně a bradou pokynul směrem, kde ležel náš stan a čekal můj kůň. "Půjdeme? Musíš se najíst a odpočinout si." Pomalu jsem vykročil ke stanu s Emmeline po boku.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Sept 27, 2017 11:40:54 GMT
Zvednu obočí pobaveně, což je paradox s mýma kruhama pod očima. "Zajímavě uvažuješ Ciarane." povím mu. Dám nohu přes nohu, dříve bych hrálaa na atraktivitu, na sexuální napětí, ale nyní je to to poslední na co myslím. Po odchodu Malakaie nemám na muže ani pomyšlení. Tedy až na Aidana, ke kterému jsem poslala dopis s tím, že přijímám jeho žádost a jak vypadá situace u něj v království. Usměji se a zavrtím hlavou. "Nikdo vám ani peníze nedá, buď máte Ingwirth hold za domov a chcete za něj bojovat, nebo ne..je to takto prosté, i já, mírová královna jsem zvedla meč a jdu bojovat za to co miluji." Nemám chuť se hádat, pokud bude chtít přejít k nepříteli udělá to, a nic na tom nezmění ani to, že mu budu lézt na kolenou s prosbou o boj. "CIarane...dnes jsem byla vstčřícná, ale měl byste se naučit chovat tak jak si zasloužím, tuto zemi vedu velmi dobře již deset let...nezasloužím si jednání, které jste mi přednesl díky tomu, že jsem ve stavu, kdy nemám chuť se přít zbytečně..." Mávnu na něj a usměji se. "věřím, že se rozhodne správně.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Sept 27, 2017 13:22:05 GMT
Napoprvé si nevšimnu, že někdo stojí opodál, je titiž cítit skoro jako člověk a tak sse jeho pach slévá s mou obětí, avšak pak si všimnu, že je cítit lehce jinak, jako já. Pustím muže, podívám se mu do očí a poprosím ho anby mlčel a přežije. Podívám se na těch několik metrů do očí upíru, který vypadá vyprahle. Natáhnu k němu ruku. "Probohy co vám udělali? Jste vyhládlejší než vězni v hladomorně...je výtečný, zdravý a silný...pojďte se napít, ještě dost zbývá , pak jej pošleme domů...nebude si nic pamatovat.." mrknu na něj a posunu se, abych udělala místo upíru, který se ukázal zde, vypadá jako poutník, není špinavý ale jeho roucho není šlechtické. "Jsem Angelique...a vy? Neviděla jsem vás...nejste z města že?" je to hraničář, tedy e ve městě příliš nevyskytuje, proto neznám jeho tvář.
|
|
|
Post by William Shakespear on Sept 27, 2017 13:29:28 GMT
"Ne! Bože to nesmím... Jsem silný dost a nepotřebuju krev... Zvládnu to i bez ní..." Poslední slova jakobych se snažil polknout i se svým hladem. Upřímně jsem chtěl moct si vychutnat jeho krev, ale myšlenka jak bych ztratil sám sebe mě znechucovala. Vytáhl jsem meč a zabodl ho do země "Jsem hraničář králoství Ingiwirth. Jmenuji se William. Jsem první upír, který odmítá lidskou krev. Protože bych pak v sobě zapudil tu lidskost..." Řeknu s důstojnym hlasem a upřeným pohledem na upírku. Pak meč vrátím zpět do pochvy a lačně sleduju krev, ktera teče upírce po rtech. Vyskočím rovnou nad ni a jako smyslů zbavený z ničeho nic. I mě to zarazí, že jsem tak moc chtěl tu krev. "Bože ne! In nomine padre et domine filis..." Polknu a seskočím dolů. "Moc se omlouvám... Je to hrůza ta krev! Ta vůně, chuť i její vzhled..."
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Sept 27, 2017 13:48:46 GMT
Zasměji se zvonivě, hluboce a krásně jako děvčátko. "ale kdeže, proč byste to dělal pane, na krvi není nic špatnho, takto jsme stvořeni, a potřebujeme ji k životu, stejně jako oni obilí a chléb..." Zavrtím hlavou, když poví svůj statement. Seskočím ladně z vozu a obejdu jej zvědavě. Mé modré oči vypadají jako od nevinné laně, přesto jsem vše jen ne nevinná. "Hraničář, ach tak.." přitakám k němu, protože pak vše zapadne. Když vyskočí k němu aby se napil a pak zase odskočí připomíná trochu kamzíka kterého štípne vosa. Zasměji se a zavrtím hlavou, olíznu si ret a dám pramen vlasů za ucho. "Williame...ty jsi nikdy nepožil krev?" zeptám se jej, to není možné, byl by už vyschlý a nepohyblivý.
|
|
|
Post by William Shakespear on Sept 27, 2017 13:58:49 GMT
"Ne od živých lidí, ale hnijících mrtvol a od zvířat. Možná ano to by jsme mohli filozofovat do nekonečna." Podíval jsem se na krásnou upírku a viděl jak byla šarmantní. Znsl jsem to. Ďáblův šarm... Tak tomu říkavala má žena. Lehce jsem se pousmál na ženu a chytl její dlaň, kterou jsem následně políbil. "Moc mě těší slečno" Usměju se na ni a lehce se kouknu do jejich očí. "Řekněte mi jedno. Co to semnou udělá, když se napiju čerstvé lidské krve? Co se změní?" S touto otázkou se v mých očí objeví lehký náznak strachu a beznaděje.
|
|
|
Post by Angelique DuPlessis DeBelliere on Sept 27, 2017 15:24:23 GMT
Navalí se mi a musím si přikrýt rukou ústa. "Vy polykáte tu zcvrklou, zkaženou krev? Divím se, že jste se ještě dočista nezbláznil, když si uděláte z krmení radost a požitek, pak nemáte důvod někomu ubližovat a nehlídat se, protože pak b vás chytili a měli byte po srandě, já mám několik věrných, kteří mi krev darují dobrovolně." Ti tu samozřejmě nejsou. Nebo jsou ale musí být připraveni bojovat. Udělám pukrle, když mi políbí ručku a usměji se. CHytnu jej za ramena něžně a dívám se na něj z velmi těsné blízkosti. "Vše Williame...vše se změní, uslyšíte jasně , uvidíte jako jestřáb, budete silný, bude vámi proplouvat život jako jste ještě nikdy nezažil..." tedy od doby proměny.
|
|
|
Post by William Shakespear on Sept 27, 2017 15:55:07 GMT
"A co by se stalo kdybych ochutnal krev čarodějky nebo upíra?" Polknu při těchto slovech i při její těsné blízkosti. Krev kterou měla na rtech mě nutila se ji dívat na ně, že to vypadalo jako touha po jejím po polibku. I když pravda je, že dáma to byla vskutku krásná, bohužel muž se začínal vzpamatovávat a my už jsme měli málo času na to abych se rozhodl. "Chtěl bych ji ochutnat. Poprvé ucítit tu krev v mých rtech. Chci ale vedět co by se stalo kdybych ochutnal krev upíra nebo čarodějky" podívám se na ni vyzívavě a poté se uklidním a poptáhnu z dýmky.
|
|
|
Post by Emmeline Dove on Sept 27, 2017 15:58:51 GMT
Nejsem na tom jinak, je uklidňující ho opět vidět, i když vypadá unaveně. Hlavní ale je, že je zdravý a je se mnou. Kdyby neměl ty misky s polévkami, skočila bych mu kolem krku jako klíště a už ho nepustila, dokud bychom se opět nevydali na pochod. Avšak to prozatím není možné. Proto se na něj jen usmívám, abych mu dodala trochu toho života do obličeje. Zachichotám se nad jeho prvotními slovy, ale následně zmateně nakrčím nos, když mne nazve jakou krutou. "Proč bych měla být krutá?" tato legrace mi nedochází, proto si to beru docela osobně. Vždyť nejsem jinak zlá, neublížila bych ani mouše. Tedy, to asi ano, kdyby mne nějak ohrožovala, ale jinak ne, hnusí se mi to. Což budu muset překonat vzhledem k situaci, v jaké se nacházíme. Zmatený výraz v mých očích i tváři se ještě prohloubí, když se zeptá, kdo mi to udělal. Chvíli mi trvá, než pochopím, co tím 'to' myslí. Automaticky ručku zvednu k mým kratším vlasům a nejistě na něj zakoulím velikými dětskýma očima. "Já sama. Ty dlouhé vlasy mi přišly na válku moc nepraktické," odpovím a v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. "To-To... vadí ti to? Ne-Nelíbí se ti to?" vyhrknu vyděšeně a málem mám v očích slzy. Jsem jen přecitlivělá, protože jsem dlouho nespala. Je to pro mne nezvyk, tak jsem unavená. Jinak by mi to bylo jedno, ale teď... teď ne. "Nejen já, ale i ty," opáčím opatrně a vydám se po jeho boku směrem k našemu stanu, kde se nakonec i usadím a pomalu si od něj převezmu polévku. "Děkuji, už doopravdy umírám hlady," lehce se uchechtnu a následně se poklidně pustím do jídla, až vrním blahem.
|
|
|
Post by William Archer de Cross on Sept 27, 2017 20:22:07 GMT
Zakřením se ještě víc, když zmateně nakrčí nosík... Zřejmě nepochopila, že to myslím jen v legraci. "Protože jsi se mi ztratila a nechala mě, abych tě tu hledal a soužil se strachy... A jistě si se při tom za mnou plížila a s potěšením sledovala mé utrpení." Naoko jsem působyl raněně a ublíženě, ale koutky úst mi nekontrolovatelně cukaly do úsměvu a nakonec jsem se opravdu rozesmál. "Nemyslel jsem to vážně, chtěl jsem tě jen pozlobit." Zazubyl jsem se jako malý kluk. Ovšem svou další otázkou jsem ji jen ještě více zmátl a ona na mě upřela ty dvě modrá kukadla plná nejistoty, když si ručkou sáhla na teď tak krátké světlé vlasy. Byl jsem připravený, zlámat ruce tomu, kdo na ni jen sáhl, ale jak se ukázalo... nebylo třeba. Jistě,... bylo logické, že by jí dlouhě vlasy v boji i po cestě zřejmě jen překážely a tak si od nich ulehčila. Bylo to její rozhodnutí a dobrovolné, neměl jsem právo do toho mluvit, a ač se mi její dlouhé vlasy líbily, neměnilo to nic na mých citech k ní. Vlasy přeci jen dorostou, prostě mě to jen překvapilo... musel jsem se uklidnit. Představa, že by jí je totiž někdo zkrátil bez jejího souhlasu... raději nebudu přemýšlet nad tím, co bych mu udělal. Její vyděšený hlas mě vytrhne z myšlenek, zamračený výraz se rázem rozplyne a v mé oči změknou v něžném úsměvu. "Ne, kdepak! Je to hezké." Vyhrknu rychle tichým hlasem, abych ji uklidnil a zahnal její nejistotu i slzy. "Promiň, jen jsem to nečekal a nedošlo mi, že by ti mohly překážet, moje chyba." Dodal jsem o poznání pomaleji a toužil jí alespoň pohladit po tváři, jenže jsem měl plné ruce. "Pravda." Usmál jsem se na ni a přikývl, když jsme bok po boku zamířili ke stanu, u kterého se popásal Hrom. Jakmile se Emmeline usadila a převzala si ode mne polévku, do které se okamžitě pustila, učinil jsem tak také. Její poznámka mě rozesmála. "Jo to já taky, nemáš zač." Odvětil jsem a začal se ládovat, jako správný chlap, nebo bych měl říkat vlk? To je asi jedno, někdy to vyjde nastejno. Pak se zarazím a výmluvně na Emm pohlédnu s naprosto nevinným úsměvem.
|
|
|
Post by Emmeline Dove on Sept 27, 2017 21:20:34 GMT
"Oh," pronesu s uvědoměním, když mi objasní jeho vlastní slova na moji osobu a pomalu přikývnu, přičemž mám na rtech lehký úsměv. "Omlouvám se, nechtěla jsem, sama jsem zde nějakou chvíli pobíhala," vysvětlím s tichým chichotem nad jeho slovy, že bych se snad za ním mohla plížit. Jako by mne snad neslyšel s tím jeho úžasným sluchem, kterým slyší nad všechno. "Chováš se jako malý," obviním ho, ale jde vidět, že to už nijak zvlášť neberu, když mi to objasnil, proto se na něj jen pobaveně šklebím. Dokud se však naše téma nepřesune k mým vlasům. Kdybych to sama nechtěla, nenechala bych se ostříhat, protože své vlasy zbožňuji, avšak v boji jsou prostě značně nepraktické. Navíc je pravda, že já je mám velice zdravé a silné, takže za pár týdnů se budu muset stříhat znovu. Pokud tedy bude ještě válka. Jako že zajisté ano. Kdyby by nebyla, nechala bych si je v klidu opět narůst, avšak v této situaci to není možné. Je to škoda, mám své vlasy ráda. Přijdu si více dívčí než s těmito krátkými, ale nedá se nic dělat. Vidím ale na něm, jak ho to rozohní, ta představa, že by mne někdo chytl za vlasy a proti mé vůli mi je zkrátil, proto se mu to tedy pokusím vysvětlit, avšak pak znejistím, jelikož si nejsem jistá, zdali se mu mé vlasy líbí. Když mne ujistí, že to tak doopravdy je, ulehčením si oddechnu a váhavě se pousměji, přičemž si pěstičkami protřu uslzené očka. "To je v pořádku, to já se omlouvám, jsem hrozně unavená, tak to se mnou trochu cloumá," rozpačitě se pousměji nad tou scénkou, kterou se před chvíli sehrála a raději se vydám po jeho boku směrem k našemu stanu, kde už se mu pase jeho krásný hřebec. Cosi souhlasně zahuhlám s plnou pusou, což se sice na dívku nesluší, ale jak mohu ovlivnit to, že mám prostě hlad. Když uvidím, že očividně nejsem jediná, jelikož se Archer cpe, jako by snad týden nejedl, zaculím se na tím a lehce mávnu ručkou, když se na mne zahledí. Nemusí nic říkat, ale já vím, nad čím přemýšlí. "To je v pořádku, také jím jako.. prasátko," zjemním ten docela hanlivý výraz a se spokojením ve tváři dojím své jídlo. Odloží misku se lžící bokem a dlaní si pohladím konečně plné bříško. Počkám, dokud se Archer nenají, a jakmile má volné ruce, jednoduše mu skočím kolem krku, až ho povalí na zem na záda, ale to je mi jedno. Protože má volné ruce, takže proč se omezovat? "Chyběl jsi mi," zašeptám po chvíli. A to jsem ho neviděla jenom jeden den. Je ale pravda, že na tuto chvíli, kdy ho budu objímat jsem myslela už celý ten pochod a především když jsem ho viděla před pár desítkami minut s těmi polévkami.
|
|