|
Post by Korialstrasz on Dec 15, 2017 16:42:32 GMT
Ustrnul pohledem na situaci rozehrané před jeho zraky. Zřetelná přesila drtící skupinu obklíčenou v těsném kruhu. Jasný důkaz dominance a převahy. Neměl potíže popohnat zmatenou klisnu do šíleného klusu, vyburcovat ji k samé hranici možností, zápasil s časem. Dokázal projet roztrhaným normanským oddílem, jenž vedl zákeřný útok do týlu. Pozorovali jezdce s blonďatou kšticí, jak proráží jejich prozatímní, chabě zformovanou, obranu, aniž by jakkoliv výrazněji zareagovali, jen tupý, zaražený výraz. Využil překvapení, zmatku na obou stranách, stejně jako nedobrovolných vlkodlačích společníků, jenž ho doprovázeli jako nemilosrdný předvoj. Zvířata vztekle vrčela, jejich vyceněné zuby se nikterak nesnažily zakrývat pravou, nezvladatelnou, povahu, spojenou s bestiální podstatou. Mágův neurvalý styl jízdy ho dokonale vyčleňoval z houfu stejně smýšlejících jezdců Ingwirthského království, jenž se na poslední chvíli rozhodli pomoci bližním zahnaným do kouta. Otěže přidržoval ledabyle, koně nutil do co nejrychlejšího tempa, přičemž sundával luk umístěný na zádech, naštěstí neponičený pádem, aby si založil šíp do tětivy, jak pomalu hleděl k dějišti budoucí tragédie. Bude potřeba více, než zbraně. Konstatoval snad s mírným zklamáním, neboť již takto trpěl následkem kouzla ovládajícího mysl dvou poslušných tvorů. Cítil nekontrolovatelné pulzování v pravé ruce, skrz prsty mu protékala stále teplá krev, ovíjela se kolem jednotlivých článku jako rudě vykreslený had, sevření luku to působilo obtížnější. Nerudně zavrčel, okolnosti sehrávaly nepříznivý pakt. Ubíhaly poslední délky, než naplno zabředne do slepého zápolení. Společníci již s nezkrotnou agresí naskakovali na své druhy, vlci pohánění mágovými příkazy, každý visel mordou v kožichu předchozího bratra. Zrada je tím největším nepřítelem. Instinktivně zápolili, trhali normanský oddíl vedví, jelikož jich nedržely žádné skrupule, bez pudu sebezáchovy napadali blízké vojáky. Děsivá podívaná. Otevřelo se nesčetně nových ran, hlubokých, smrtelných, sledoval skoro užasle, jak dokonale zmanipuloval mysl, odstranil z ní nechtěné složky, nebezpečná krása. Vystřelil. Šíp našel cíl v zádech dalšího kletbou ovlivněného jedince, nepřátelský vlkodlak padl k zemi okamžitě, jak nečekal zákeřný útok. Korialstrasz stačil vystřelit pouhé dva další šípy, jeden skolil prostého vojáka, druhý vážně zranil jeho druha, nežli se dostal do hledáčku bojujících mužů, čímž si vysloužil nechtěnou pozornost. Nepřátelé urputně drželi formaci, zlověstně k němu hleděli, nevěda co s osamělým jezdcem učinit, neboť jím projevená drzost mnohé zarážela. Hodlali vydělit menší skupinku, aby učinila přítrž tomu osamocenému odstřelování, avšak pozdě. Mág ulpěl očima na socích. Budete křičet, budete řvát, stejně tak jako já. Sled událostí, krátký čas, několik úderů srdce. Natáhl již ranou poznamenanou ruku, šklebící se oko v dlani, pozvedl pravici. Kdo v tom viděl pouze prázdné gesto, vzápětí trpce litoval. Stovky kamenných rukou si razily cesty ke světu. Neživé prsty svíraly nejdříve chodidla, pak kotníky, následně celá lýtka, stahovali nešťastné muže k zemi, kradly stabilitu. Stojící proti neznámé síle, zpozoroval strach v jejich očích, spoutal živel země, donutil ho sloužit, každý obyčejný, současný, mág, dostal jeho počínáním nepříjemný políček. Paže disponující nadlidskou silou, sám cedil bolest skrz zuby. Dal těm znevýhodněným příležitost se pomstít, prolomit obklíčení, stovky, možná tisíce mužů najednou uvázly v neočekávané pasti, ztrácející možnost se pořádně bránit. Nepolevoval, přestože krvavá skvrna na hrudi získávala čím dál znatelnější obrysy. Čistý průnik jen několik palců od protržení levé plíce, jakoby ho učinil obratný šermíř, začínal sestupovat níž, rozvětvovat se, jako květina nadšená přítomností jara rozvíjí překrásný květ z nesmělého poupátka. Krásný výjev, kdyby snad ho netvořil umělec na jeho těle. Kůže praskala s překvapivou lehkostí, struktury tkáně se jemně rozpojovaly, sestupující stále do větší hloubky a délky. Vztekle shlížel do vlastních, položil život všanc do rukou necvičených vojáků, dal jim výhodu, jenž možná vykoupí vlastním životem. Spojenci musí reagovat, musí reagovat rychle, neboť on výhodu dlouhodobě neudrží. Každé mocné kouzlo, každá sebesilnější magie, si musí nést svojí cenu.
|
|
Admin
Čaroděj(ka)
|
Post by Admin on Dec 17, 2017 8:50:22 GMT
Vojska se do sebe zaklesla jako tlamy hladových vlků do kance. Boj byl lítý a bojovalo se na všech frontách a liniích.
Boční line brzy dobojovaly, díky rychlému zásahu všech zúčastněných, především Korialstrazse, který svou magií udolal velkou část nadpřirozených vojsk v lesích. Padla většina, a ti kteří nepadli a že jich nebylo mnoho se dali na ústup, zmatení z toho co se událo a proč se našinec obrátil proti nim. Vše má ale svou daň, magie, kterou vydal Korialstrasz byla mocná. Možná vydaná až příliš brzy ve fázi bitvy, která by nemusela být až tak obtížná, faktem je, že boční linie nepřítele byly zlikvidovány. Muž, čaroděj, ale ucítil ostrou bolest hlavy a pak tupost, rozostřilo se mu vidění a z nosu a rtů mu kapala rudá krev. Udrží se na koni? Pomůže mu někdo? Nebo se sveze do prachu a bláta, udupán kopyty?
Boj se odehrával i na půdě, na které by to nikdo nečekal. V medicínském stanu se objevil zrádce. V nedotknutelném území se normanský nepřítel zachoval nečestně a počal zabíjet oslabené raněné. Ve zmatku si bohužel ošetřovatelé všimli konání až ve chvíli když uslyšeli výkřik Diany, která schytala nepěkný kousanec vlkodlaka do nohy. Claire měla ruce plné práce s otevřenou ranou břicha u pacienta a tak zakřičela. "Pomožte jí probohy!!!!" Tato slova směřovala k jejím spolupracovníkům a ošetřovatelům, Harveymu, Maxmiliánovi a Silis. Zachrání ji někdo? Nebo nebohá dívka zůstane napospas?
Hlavní boj se odehrával v centrální linii. Vojska nepřátel do sebe již byla zapletená v širokém pásu. Mečů se museli chopit již i lučistníci, nebo´t v této fázi bitvy již zbraně na dálku ztratily význam. Možnost ukázat své umění dostal i Archer, který se jím často chvástával a Clegan jej za jeho namyšlenost trestal. okolo Archera se seskupila čtyřčlenná banda normanů kteří počali útočit. Zvládne to Archer? pomůže mu někdo? Rohy zazněly do lesů, aby daly na srozuměnou, že s emají boční vojska stáhnout a pomoci hlavní linii, kde nyní probíhá veškerý boj.
V centru bojiště se utvořila jakási aréna. Pro ty kdo nebyli poblíž neznámého původu. Ty co byli v blízkosti viděli Ingwrthskou královnu, kterak spadla z koně a díky magii si utvořila několikametrový okruh prostoru kolem sebe. vyzvala na souboj normanského vojevůdce, který přijal a nyní útočí v souboji, který může rozhodnout celou bitvu. Těžko říci, na které straně jsou váhy vítězství, ztráty jsou na obou stranách.
|
|
|
Post by Korialstrasz on Dec 17, 2017 17:53:24 GMT
Bolest, nekonečná, neustupující. Tepající, živá rána. Magie brala, magie devastovala, magie zpustošila celé jeho tělo jako nějaký bezvýznamný objekt, bezcennou schránku. Moc povolila, sevření povolilo, celé tělo najednou povolilo a on se bez příkras sesypal v sedle klisny. Jen zbytky sebeovládání jej dělily od tužby začít sténat jak raněné dítě, počít slzet, uvolnit řetězy sebeovládání, být zničeným kusem, deformovanou hračkou. Zvíře nehnutě stálo, boj zuřil, nevnímal, neslyšel. Oči překryla unavená víčka, už nedokázal ani kontrolovat jich, tak neuvěřitelně zapochyboval. Vnímal jediný pocit, teplo stékajíc krve, milosrdné objetí, sílilo. Každá sekunda, další vřelý dotyk. Hlava zabořená v koňské hřívě, tušili to vůbec? Postřehli strůjce scény, ví o něm někdo? Zůstanu sám, umřu za svou opovážlivost? Nepromýšlel krok, zareagoval instinktivně. Viděl zmatek, neschopnost prorazit, klesající morálku, zoufalství, beznaděj. Ztratili odhodlání, stáli, čekali na smrt, dnes marně. Zásah shůry... můj zásah. Spatřil využitou příležitost, vojáky vyrážející vpřed, i když předtím už krčili přítomnost v koutě, doufající v milosrdný konec. Postřehl opětovné narození odvahy, odhodlaní, udělal, co musel, teď platí. Platí cenu, neskutečnou, nemožnou, nesmyslnou, neodkladnou, šílel. Mysl činila nesmyslné kotrmelce, odbíhala od bodu k bodu, slepě hledala, nevěda co. Poblázněné vědomí plné pochybností, ale i dětinské radosti, uspokojení. Syčel, zatím neřval. Vykuchané prase na poklidné koni, zemře v sedle, zemře s plným vědomím o vlastním umírání. Nedokázal zvednout ruku, promluvit, nic. Bude to zas prázdné? Prázdná věčnost? Nekonečné stříbřité pláně? Zapomenu? Existovala naděje? Mohl vůbec včasný zásah vrátit tak fatální poškození? Orgány doposavad fungovaly, stále. Ztrácel krev, neuvěřitelně rychle. Jak hluboce pronikla ta zkáza? Jak niterně se rozpadám? Je vše na svém místě, mám dvě ruce a nohy, nejsou mé vnitřnosti rozházeny pode mnou? Tma a myšlenky, žádné odhodlání pohlédnout vstříc světu, donutit víčka pozvednout příkrov. Proč? Dosud neučinil obdobné gesto, gesto vedené více tužbou nezkrotné povahy, nežli chladného kalkulu. Vnímal snad prohru vznášející se v vzduchu? Hodlal proti ní urputně bojovat? Proč jsem si tak ublížil? Vznášel otázku němě, tak neopatrně přesáhl hranice, zkrátil setrvání na tomto světě, záleželo na tom ovšem? Pro jednou ponechal vést srdce, nerozvážné, upřímné, avšak unáhlené. Přicházela pozvolná úleva, zakusil dotek klidu. Utichaly skřeky plynoucí z bojiště, ustupovala vtíravá bolest, začínal převládat chlad, lhostejnost. Vždycky jsem dával na tvoje slova Rugilo, poslouchal tě jako otce, vzhlížel k tobě, ale Attila měl pravdu. Dokud nedostaneš možnost vést bitvu podle sebe, nezjistíš, kdo jsi. Ztratil jsem svět, ztratil jsem život, který mi patřil. Hleděl vždy kupředu, neznal ohlédnutí zpět. Už nikdy svoji dceru neodprosím za to, že jsem se jí nestal otcem. Nikdy jsem si nezasloužil mít rodinu. V ten moment se již vše jevilo jako banalita, hloupá, nedůležitá. Odcházel. Ti, kdož dostávali možnost ho spatřit, ti, jimž přijel na pomoc, dozajista zpozorovali překotnou změnu stavu. Muž, který přijel, ženoucí nebohé zvíře na hranici možností, najednou visel v sedle jen dílem náhody. Bez jakýkoliv známek života, platil za hadrovou panenku. Košili prosákla krev, stékala mu přes obličej, trup, ruce, nohy, až i klisna zůstal zbrázděná těmi rudými struhami, které opatrně odkapávaly do žíznivé země. Nikdo jej neuhodil, nikdo ho nenapadl, přesto získal závažnější zranění, jak mnozí z vojáků. Vyvolané ruce zmizely, jak padla hlava mága, jak padl blonďatý cop a oříškové oči se zavřely. Slabý vyčkával posledního úderu srdce, pečeti nad osudem.
|
|
|
Post by Ragna Oldervik on Dec 17, 2017 19:40:47 GMT
Runar, běžela jako neúnavné zvíře, snažila se stíhat šílené tempo nastavené vlkem před sebou, nezvládala. Zastavila, na chvíli, v ten moment pochopila chybu, zmizel. Bratr zanikl v houfu vojáků, prolétl jimi jako vystřelená šipka, obratně, neviditelně, beze stop. Dostávala nezvladatelnou chuť klít, čekala tak dlouho, najednou náhoda sehrávala nevyrovnanou hru proti ní. Nejprve minula vystřelený šíp vinou neopatrného hejska, jemuž utekla v korunách přidružených stromů a nyní se sama odsoudila k zoufalému účelu stopování v bojové vřavě, což zavánělo nevyřčeným šílenstvím. „Dritt" (Kurva) zamumlala polohlasně, když přijala úděl nuceného pronásledovatele. Zrychlila, pročísla vlastní linie. Třela se o zmatené vojáky ladnými pohyby těla, zaraženě vzhlíželi k dívce v kožené zbroji, jak předbíhá obrněné muže vstříc bolestnému střetu. Dokonce dosud svírala luk, jakožto primární zbraň, nepochopitelné. Žádný z nich ovšem nevyužili příležitosti, aby ji zastavil, sevřel rameno, pouze přihlíželi, tupci. Opovrhovala jimi, všemi těmi Bohovi zasvěcenými blázny. Nenacházeli v srdci dostatek odvahy stanout bez bázně vůči nebezpečí, schovávali přítomnost pod nános kovu, mumlali modlitby, skládali sliby čistoty, když na druhou stranu netoužili po ničem jiném, než ty regule porušit, nechat propuknout pudovost, znásilňovat, trýznit. Odine, buď průvodcem na cestě. Ponech příležitost, daruj neohroženost, stůj po boku věrnému, nepřivírej náruč nad prosícím. Věřila, oddaně, i když svědčilo v opak. Ono nezdolné odhodlání ji formovalo, utvářelo, nutilo pokračovat. Nesla zodpovědnost, měla ochranu. Zůstane mrtva či naplní vytyčené poslání, horlivě upřednostňovala druhé. Záblesk v koutku oka, probíhala právě polem, když jí lem povědomé kožešiny udeřil do zorného pole, sekunda mihnutí, přesto, otočila zrak. Runar! Toužila křičet radostí, jak bláhová v ten moment byla. Zvrat, nepředpokládaný, mocný, zvláštní. Zaskočená přihlížela popudu, rašícím končetinám vydělujícím se z lůna země, zaražená. Uvízla, jakožto stovky dalších, oddíl, kam oko dohlédla, zůstal ochromený. Zálibně pohlédla směrem mizejícího tvora, vlkodlak zůstal ušetřen, jeden z mála. Zřejmě zavětřil kořist, povolali jej, hnal se bezhlavě vpřed, snad vyšší zásah. Děkování však nesměla uspěchat, sama zatuhla chycená do nepříjemné pasti, stahována k zemi nepředstavitelnou silou. Poryv větru jí uštědřil mohutný políček, dar otřásl tělem. Schopnosti, dar Odinův, chvilkově ucedil několik varovných popudů. Další vyvolený? Nechápala. Nepřátelé útočili okamžitě, reagovali na překvapivou taktickou výhodu, celá boční linie zůstala spoutaná, ona s ní. Luk, mizerná zbraň pro obranu, dýka, o něco málo lepší, méně účinná, netřímat oba kousky ona. Odrazila první ránu vedenou s jasným cílem, rychlého vyřazený protivníka sekem k oddělení hlavy. Pozvedla ruku třímající luk, zastavil švih jedenapůlručního meče. Voják nechápavě shlížel k tomu neobvyklému výjevu, zatímco dívka soustředila moc k formování charakteristik dřeva. Tvrdé, neskutečné tvrdé, bytelnější nežli kalená ocel. Tmavé oči osvětlila jiskřička pobavení, vždy si užívala ten zaražený výjev. Provedla odvetu, dokud ten chudák netušil, která bije. Hbitě šáhnula k pasu, sevřela rukojeť dýky, stále ovládané přidělenými charakteristikami. Jednoduchý, prudký bod do nepodstatné části těla, škrábla ho do boku. Ležel. Paralýza. Sesunul se s lehkostí k Ragniným nohám, až neopomenula nasadit do tváře mírný úšklebek. Luk místo štítu, dýka zastupujíc meč. Obdivuhodná kombinace k boji, většinou neúčinná, ne u ní. Zabloudil k ní další, obdobná strategie, šlo tomu těžko uvěřit. Blízký okruh protnulo neočekávané zvonění, jako když narazí kladivo do kovadliny, kdežto pouze meč střetnul rameno luku. Pobavený úsměv, rychlý obrat, další jí najednou vzdával čest svým tvrdým spánkem. Už však klečela, sbírala síly, marně vzdorovala tlaku pramenícího ze sevření nenasytným prstů, najednou však, prudce povolilo. Neznala pravý důvod náhlé změny, přijala ji ovšem s povděkem, i když stála jakožto jedna z mála normanských příslušníků, obklopená jasnou přesilou. Skousla ret, dosud nezraněná. Hledala východisko, jakékoliv, jenž by jí umožnilo pokračovat ve stopách rodiny a vyhnout se brutálním jatkám, jichž prorokovala vytvořená situace. Zamrkala. Vlevo i vpravo jeden. Za zády, vpředu. Odříznutá od zbytku oddílu. Rezignovaně si oddechla, nastal čas dokázat svoji pověst, děsící Normany, nezdolného bojového ducha. „Odin blir hos meg. Runar, jeg vil aldri overgi meg. Dette er for deg, bror." (Odine, zůstaň se mnou. Runare, nikdy to nevzdám. To je za tebe bratře.) Natáhla tětivu. Stihnou, nestihnou to doběhnout? Spekulace, čistá, neohrabaná. Stáli dostatečně daleko, ovšem vždy počítala s nevyhnutelným. Zahlédla ironické uculování z jejich strany. Ale chlapi, já do vás nebudu střílet šípy. Ten moment pustila projektil. Hrot skončil zabodnutý pod nohama nejbližší Ingwirthských vojáků. Hlasitý smích. Její úsměv se pozvedl, když si ti hloupočtí nemotorové začali všímat mlhy, v níž se proměnil hrot šípu, štiplavé opojení se linulo bojištěm. Slyšela kuckání, někteří zpozorněli, ztráceli orientaci. Jiní jí okamžitě vystartovali vstříc. Kryla. lukem. Další dunivé cinknutí.
|
|
D'Arcy
Člověk
podkoní, chodící flirt
|
Post by D'Arcy on Dec 17, 2017 21:47:10 GMT
Jak dlouho jsem neslyšel francouzštinu? Takový krásný jazyk a musel jsem ho slyšet po takové dlouho době zrovna zde. Uměl jsem francouzsky, byl jsem přeci z Francie. Jaká krásná země, jejíchž armáda musela být zrovna proti té mé. Chtělo se mi plakat. Proléval jsem krev svého rodného národa, ale nemohl jsem zastavit. Rozkazy byly rozkazy a já jsem přísahal věrnost. Nehodlal jsem ustoupit, ani před tím rytířem, který měl auru velice silného a vysoce postaveného muže. Z adrenalinu se mi chtěly třást kolena, ale nemohl jsem jim to dovolit. Teď jsem musel být tím silným. Slyšel jsem, jak se dívka rychle plazí za mě. Nemohl jsem to pokazit, byli jsme tak blízko, ale zároveň tak daleko k vítězství, alespoň v této části bitevního pole. Co jsem slyšel od posil, které přicházeli z obou stran, královna se dala do boje. Ušklíbl jsem se. Ženy jsou nezkrotný element. Poznal jsem to několikrát a jak jsem zpozoroval, musel jsem to naučit i toho francouzského vojáčka, který stál přede mnou, tentokrát s mečem v ruce a zamračeným pohledem. Povytáhl jsem obočí. Budeme ho muset nějak vyprovokovat. Chyby. Potřeboval jsem je najít. Proto jsem vytáhl mou svůdnou francouzštinu a řekl jsem mu "Jak to vypadá, sire, teče vám do bot." Ani jsem to nestačil doříct a už se na mě vrhl. Bránil jsem se a myslím si, že i vcelku slušně. Byl jsem v naprostém klidu. Neporazí mě, neporazí mě, říkal jsem si. Byl na to moc rozčílený, nevím z čeho. Že by jsem ho tak rozčílil mými slovy nebo tím, že jsem ho vyrušil? Což mi připomenulo tu dívku, která na mě vykřikla. Další důvod neprohrát. Neztrapnit se před ženou a co jsem viděl, tak i vcelku pěknou. Rytíř byl silný. Nedivil jsem se, že zůstal pozadu a bránil tábor, ale měli jsme převahu. Museli jsme. Sledoval jsem, každý jeho pohyb. Jeho postoj byl správný a snažil jsem o to, aby to tak nebylo. Při přemýšlením, jak jeho obranu prolomit, jeho meč lapal po mém krku. Jen tak tak jsem tam strčil ruku, která byla následně celá od krve. Přimhouřil jsem oko. Bolelo to jak čert, ale stěžovat jsem si nemohl. Zákon schválnosti, zub za zub. Když sahal podruhé, nenechal jsem se. Tentokrát jsem stačil podrazit nohu, kterou jsem nakonec zlomil. Muž vykřikl bolestí, ale stále stál. Celou jeho sílu dával do jeho zdravé končetiny, která se třásla. Bylo mi ho, dokonce, líto. Vypadal hrozně a jeho oči křičeli bolestí. "Vzdejte se, sire." řekl jsem znovu francouzsky. Dovedl jsem se kouknou na ženu, která stále seděla za mnou a zeptal jsem se jí "Jste v pořádku, mademoiselle?"
|
|
|
Post by William Archer de Cross on Dec 17, 2017 22:16:23 GMT
Voják, který mě zranil skončil potřísněný vlastní krví na zemi. Pro tento okamžik jsem měl štěstí, ale to se nemuselo opakovat. Jen jsem pobídl Hroma k pohybu vpřed, zatarasili nám cestu nepřátelé, kteří rozhodně nečekali na útok. První se na mě vrhl, jeho meč se zaleskl a já pozvedl šavli, abych vykryl jeho úder. Hrom pohodil hlavou a postavil se tak, jak jsem mu dal příkaz pobídkou. Byl jsem teď bokem k útočícímu Normanovi, vyměňujíc si s ním údery. Toho využili další dva z nich, v pokusu na mě zaútočit také. Můj hřebec se v tu chvíli vzepjal na zadní a nebýt toho, že jsem se držel jeho bujné hřívy, jistě bych skončil v prachu na zemi. Jeho kopyta proťala vzduch a sundala jednoho z Normanů ze sedla jeho koně,... netušil jsem jak to bylo možné... zdali to byla jen náhoda, nebo mě opravdu chránil. Nebyl však čas nad tím přemýšlet. Musel jsem odrazit další ránu a pak další, která přišla z druhé strany. V další chvíli jsem vedl útok já, na teď už jediného muže ze čtyř Normanů, který seděl na koni a můj dobře vedený úder jej srazil ze sedla. Byl to šikovný tah, ale nezdálo se, že bych si tím pomohl. Při odražení jednoho z mužů jsem zahlédl královnu, která se mi mihla v zorném poli... akorát k ní mířil Normanský vojevůdce. Všude se ozýval řev... a řinčení oceli. Nějaký smluvený signál vedl ty čtyři bastardy k tomu, aby se na mě vrhli najednou... Společnou silou mě stáhli z mého černého hřebce, který se jim to všemožně snažil, stejně jako já, znesnadnit. Skončil jsem prachu a blátě rozdupané země. Okamžitě jsem se otočil na záda, přesně v okamžik, aby se má šavle střetla s mečem jednoho z nepřátel. Poté jsem se odkulil stranou a vyskočil na nohy. Byli v přesila, ač zranění jako já, ale v přesile a teď bez koně to bylo o něco horší, nežli na něm. Jeden z nich vyrazil a já uskočil stranou a máchl mečem proti němu a zasáhl ho do boku... Byl jsem rychlý a v tom byla má výhoda, na rozdíl od nich. Byly to hory masa, muži jako hora a každý měl sílu za tři, ale byli pomalí. Snažil jsem si vyprázdnit mysl, nemyslet na nic, krom své šavle a jich... moc mi to nešlo. Se zavrčením jsem se na ně vrhl, vlk uvnitř mě se zachvěl nedočkavostí a mé oči v tu chvíli získaly jantarovou barvu.
|
|
|
Post by Diana Hawkins on Dec 17, 2017 22:26:31 GMT
"To bude v pořádku. Bude dobře." šeptala jsem vojákovi, kterému jsem zašila ránu. Šeptal slova díků, ale já jsem jen zakroutila hlavu s mým maličkým úsměvem. Byla to samozřejmost, moje povinnost. Nemohla bych ho nechat v tom stavu, v kterém mi ho přinesli. Pálenku jsem mu přiblížila k ústům, aby aspoň na chvíli usnul, což netrvalo tak dlouho, jak jsem si myslela. Musel být doopravdy vyčerpaný. Pohladila jsem ho po tváři a natáhla jsem se pro vodu a obvazy. Bylo to jako na běžícím páse a to bitva netrvala ani pár hodin. Během několika minut, co začala nám nosili vojáky. Naše situace vypadala kladně. Jeden z oddílů měl zlikvidovat jejich posili, odjel hned, co jsem zašila vojákovi ránu. Doufala jsem, aby jsme uspěli. Tolik životů bylo promarněno a už to stačilo. Poslouchala jsem zvuky bitvy, který se rozléhal po našem malém táboře, zatím co jsem dokončovala od obvazu. Honil mě mráz po zádech. Měli jsme štěstí, že zde bylo relativně klidno, jenže to jsem si jen myslela. Bylo to jen ticho před bouří. Ohlédla jsem se na mé spolupracovníky. Claire měla plné ruce práce a chtěla jsem ji dát pomocnou ruku, jenže jsem si všimla muže, který seděl v rohu místnosti s široce otevřenými oči. Trochu zmateně jsem k němu přistoupila. Nebylo mu nic. Vypadal v naprostém pořádku. Žádné oděrky, žádná rána. Jediného čeho jsem si všimla byli jeho dokořán otevřené oči a slabě třesající se ruce. Byl to vskutku špatný dotaz, zrovna tady na ošetřovně, ale i tak jsem se musela zeptat "J-Jste v pořádku?" zeptala jsem se s menším váhavým pohledem. Jako by se v něm něco zlomilo, ruce se mu přestaly třást a pohlédl na mě s nepříjemným pohledem. A co jsem nečekala bylo, že mě povalí nemotorně na zem a kousne mě do nohy. Kdybych mohla žertovat. Muž byl vlkodlak, podle toho, že se mu zkřivila tvář a podle toho, že noha mě začala neskutečně bolet. Vykřikla jsem bolestí, ruka mi chtěla sáhnout na to místo, kde to bolelo, jenže ten vlkodlak se stále té nohy držel a jak pravděpodobně by sáhl ještě dál, kdyby nebylo vojáka, který ležel hned vedle a nebodl vlkodlaka do ruky. Chtěla jsem mu poděkovat, ale v tu chvíli jsem toho nebyla schopna. Doufala jsem, že stvoření bude mít práci se svou vlastní bolestí a já se mohla soustředit na tu svou. Jindy bych si řekla, že se to rozchodí, ale tentokrát to nešlo. Najednou jsem cítila na patě vlkodlakovu pracku. Slzy mi tekly po tváři, oči jsem měla zavřené a čekala jsem na svůj konec. "P-Prosím...p-p-p-omoc..." zašeptala jsem. Slyšela jsem Claire, jak křičí, ale ta mi nedovedla pomoci, měla pacienta. "Bol-lí...h-hrozně to bol-í!" hluboce jsem dýchala. Bála jsem se, hrozně jsem se bála.
|
|
|
Post by Marie de la Vega on Dec 25, 2017 12:36:50 GMT
Boj se jeví nekonečný. Stále je slyšet křik zraněných, zvuk zbraní, těla padající k zemi. To je přesně to co mi dává pohled na tuto vřavu přímo z jejího středu. A samozřejmě nemohu nechat opomenout tu rudou tekutinu, která zkrášluje celé okolí. Chvilkami se stává, že mě tato rudá blaženost vyvede z míry. Pak se nedokážu soustředit na nic jiného. Avšak mě vždy z toho dostane nějaký Norman, který se mě pokusí zabít. Sleduji boj okolo sebe. Zhluboka se nadechnu a skousnu si spodní ret. *Zvláštní bojovat na něčí straně.* Povím sama sobě. Dám si pramínek vlasů z obličeje a otočím se za křikem. Uvidím muže, který běží proti mě. V ruce svírá meč, který vypovídá o tom, že má na svědomí spousty z našeho království. Pousměji se na něj a prohlédnu si ho ještě jednou než proti němu také vyběhnu. Vcelku pohledný Norman. Dlouhé blond vlasy na ramena s předními pramínky vlasů svázanými vzadu, modré oči a obličej mu lemují vousy. Vysoká a vypracovaná postava. Souzeno podle vypracovaných rukou. Celkem ho zarazí když vyběhnu proti němu beze zbraně, ale nezastaví ho. Jakmile jsme u sebe v dostatečné vzdálenosti chytím ho za ruku, ve které svírá meč a druhou rukou ho chytnu pod krkem. Sevřu veškerou svou silou. Po chvilce muž pouští meč a snaží se nabrat do plic aspoň nějaký vzduch. To mu mé sevření vůbec neumožňuje. Podívám se mu do očí. "Nedovolím, aby nějaký Norman překazil mé pátrání po tom parchantovi." Pustím ho a pomalu zvednu jeho meč ze země. Takový meč jsem nikdy neviděla. "I přesto, že je docela pohledný jako ty." Zabodnu mu meč do nohy. Muž vykřikne bolestí a mě to vykouzlí úsměv na tváři. "Víš hrozně ráda si hraji s lidmi jako jsi ty." Otočím mečem a následně ho vysunu z jeho nohy. Muž snažící se stále popadnout dech nemá na to, aby se bránil. Setřu jedním prstem krev z meče a prst olíznu. "Výborné." Povím a meč mu zabodnu do břicha. Nakonec mu podříznu hrdlo. *Hrozně si protiřečím když říkám, že nesnáším to čím jsem se stala. A přitom mě tohle tak baví.* Z mého proslovu k sobě samotné mě vyruší další Norman. K sebeobraně požiji meč již mrtvého muže. Už si nemohu s nepřáteli pohrát jako s blonďákem, ale i tak mě jejich smrt těší. Ladnou otočnou useknu hlavu jednomu z nepřátel. *Možná bych spíš měla poděkovat za to, že mi ukázal jaká v hloubi duše jsem.* Rozhlédnu se kolem sebe a všimnu si muže, který stojí opodál a boje se neúčastní. Není mu vidět do tváře, neboť tu mu zahaluje kápě. Avšak hned mi je jasné kdo ten muž je. Má nepozornost vůči boji mě stojí ránu na rameni od meče. Otočím se směrem odkud přišla rána a v tu samou chvíli ucítím bolest. Skloním hlavu a podívám se na zabodnutý meč v mém břiše. Skousnu si spodní ret bolestí a podívám se muži do očí. "To nevíš, že takhle upíra nezabiješ?" Chytnu ho za hlavu a zlomím mu vaz. Vytáhnu meč a otočím se k muži v kápi. Je na odchodu. "Ne to ne!" Vykřiknu. Zahodím meč a upíří rychlostí se rozeběhnu za mužem. Bohužel ten udělá to samé a je pryč. Zastavím se a rozhlížím se kolem sebe. Není tu žádná stopa po tom, že by tu vůbec byl. Chytnu se za břicho a ulevím si v podobě křiku. *Tak blízko jsem byla!* Rozejdu se kupředu. Potřebuji být sama a mít dostatek času se zahojit. Nabrat zpět svou sílu. Dojdu na místo, kde se také válčí, ale již tu není tolik protivníků. Podívám se na těla ležící na zemi. *Muselo je smést něco silného.* Všimnu si muže nehybně ležícího na svém koni. *Ten patří k nám.* Dojdu k němu a dám mu vlasy z obličeje. Je celý bledý, ale díky mému skvělému sluchu vím, že ještě žije. Prozradilo mi to jeho slabě bijící srdce a téměř neslyšný dech. Je celý od krve, ale žádné zranění nevidím. "Co se tu stalo?" Zeptám se ho i když odpověď nečekám. "To si způsobil ty?" Nešikovným způsobem ho sundám z koně a opřu ho o nejbližší strom. "Vím co ti pomůže. Ještě totiž není pozdě." Podívám se kolem sebe. "Potřebuji aby přežilo co nejvíce obyvatel z našeho království. Chci ho najít. Musím ho najít."
|
|
|
Post by Korialstrasz on Dec 27, 2017 21:48:44 GMT
Pocítil ruce, jenž mu pomáhaly z koně, lehké mihnutí cizí kůže, překvapivě procitl z odevzdané nicoty, v níž utápěl svou nutnost odejít. Obličej se stáhl v bolestný škleb, jak se otevřená rána dala do pohybu, snad onen nesnesitelný, dotěrný pocit, mu částečně navrátil vědomí. Ignoroval teplo krve, jenž se stále řinula z hlubokého poranění, způsobeného magickou výměnou. Panenka, tak nějak sporadicky vnímal většinu svého těla. Ruce i nohy, vše ztěžklé, nepoužitelné. jakoby cizí. Pozbýval rapidně síly, slova, možná, odněkud z dálky. „Khuvi zayaa. Zail.“ (Osud. Odejdi.) Tato nesrozumitelná slova, původního jazyka, rodného jazyka, vyšla ze znavených úst, už zůstal dokonce řádně neschopen kontrolovat schopnost vzájemné komunikace mezi cizími řečmi. Oslabený mág zasténal v okamžiku slabosti, když už načisto opustil koňské sedlo, ježto spočinul tělem na zemi, kde v blízkosti setrvávalo několik drobných kaluží naplněných rudou tekutinou, pocházející z jeho nitra. Klisna osvobozená od nehybného závaží, chvíli zaraženě vyčkávala, okamžitě neustupovala, až po delším okamžiku se jí omrzelo spočívat neustále na jednom bodě, tudíž odešla vstříc klidným koutům bojiště. Co? Co se děje? Nechápal změnu situace, přišla najednou, neočekávána, až skoro zůstával ohromen jejím nenadálým dopadem. Toužil klít, ovšem ze všeho nejvíce, otevřít oči, aby dokázal dostatečně vhodně posoudit, kdo, či proč s jeho tělem takto nevhodně zachází. Nevěřil příliš v jakoukoliv včasnou pomoc, ztratil dostatek krve k závažným obavám o své další setrvání mezi živými. Proč je to tak těžké se podívat na tento svět? Chlad, je normální cítit svoji nepřítomnost v přítomnosti? Poprvé zemřel náhle, neplánovaně, nedokázal si ani řádně uvědomit, že prožívá poslední okamžiky, nyní, nyní si naplno mohl vychutnávat ten otravný pocit beznaděje a bezbřehého zoufalství, zesláblý, zničený. Nic neposlouchalo, každý sval rezignovaně upadal, tropil si žerty z jakéhokoliv úsilí. Sám sobě pro smích, unesený vlastním nadšením pro brutalitu boje, krok, chybný pro mne, špatně... To už zaskučel, stiskl zuby v přívalu nekontrolovatelného návalu přicházejícího utrpení. Tělo ochromené svou nečinností, ztrácející pojem o vlastní existenci, najednou prudce ožilo, jak ho zasáhl další příval nechtěných emocí. Nemohl již nadejít konec, proč si tak nesmyslně zahráváš s mým bytím. Mám tak dlouze a útrpně snášet trest za svou rozmařilost? Chladná náruč smrti najednou působila jako niterně chtěné místo, poklidné, vlídné, zdaleka více vhodnější nežli nově nabité povědomí. „Övdölt. Yaviya geed .. yaagaad namaig yavuulmaargüi baina ve?“ (Bolest. Běž... proč mě nechceš nechat jít?) Spílal sám sobě. Bojuj, neztrácej naději. Uvnitř tebe zůstal život, kde jsi umřel, kde jsi se narodil? Zabiješ sám sebe jako ubohý zbabělec? Otevři oči, donuť osud zaplatit ti všechna příkoří, využij situaci. Ten panovačný hlas, to neutuchající našeptávání mysli, tvrdý příkaz zabalený do životní moudrosti, vzpomínky po mrtvých bratrech, na Attilovu nezdolnost, Korialstraszovi víčka se pozvolna odlepila, oříškové oči zmateně mžouraly do mírného světla. Vzhlížel do tváře ženy, jenž nepoznával, zřejmě to její hlas předtím vzdáleně zaslechl, to její slova kolem něj pouze matně proplula, neboť jim nebyl schopen porozumět, bez magie, mezi ním a ostatními vyvstávala bariéra. Zmobilizoval zbytky sil „co.. co jsi mi to chtěla?“ Vykoktal již srozumitelným jazykem, schopný případně naslouchat její odpovědi. Když zamířil nešikovně pohledem dolů, viděl jakou spoušť způsobil, jak naprosto ignoroval přirozený pud přežít. Pravou rukou mu procházela rozvětvená hvězdice v dlaní, paprsky stoupaly po celé její délce, její střed, čistý průnik jako při bodnutí dýkou. Košile, pamatoval si jí bílou, ne rudou, jako okvětní plátky růží. „Hlupáku.“ neopustil si tu poznámku, nemohl. Stav v němž se ocitl... žalostný. Opět se pokusil zabloudit k ní, pohlédnout do tváře. Jeho výraz tančil mezi snahou neodolat slabosti a touhou doufat, že ho tahle křehká žena dokáže dostat na ošetřovnu, aniž by přitom vytratila klubko jeho střev.
|
|
|
Post by Marie de la Vega on Dec 28, 2017 22:54:42 GMT
Zhluboka jsem se nadechla a podívala se kolem sebe. Na chvilku jsem zavřela oči a skousla si spodní ret. *Je úplně všude.* Ve své podstatě jsem nemohla myslet vůbec na nic jiného než na tu rudou tekutinu, která byla opravdu všude. *Co jsi vyváděl, že tě to tak dostalo?* Otevřela jsem oči a pohlédla na dlouho vlasatého muže před sebou. Nadzvedla jsem pravé obočí když ze sebe dostal ty tři slůvka, kterým jsem vůbec nerozuměla. "No tak dobře." Pověděla jsem a lehce se zamračila. "No te entiendo, pero quizás entiendes español." (Nerozumím vám, ale možná rozumíte španělsky) Mluvím k němu i přes fakt, že jeho slova mi nejspíš moc nepatřily. "No te dejaré morir." (Nenechám tě umřít.) Kleknu si k němu na zem a lehce se ke k němu nakloním. *Tak jo. Co ti je?* Zeptám se sama sebe a odhrnu mu košili, která si už nepamatovala jakou měla barvu před tou tragedií. Pomalu mu rozepnu košili, abych lépe viděla na tu spoušť. *Ty kráso. Tohle jsem snad ještě neviděla.* Musela jsem se nad tím pousmát. "Tonto. Tonto. ¿aventurarte en la batalla si no conoces tus habilidades? Realmente tonto." (Hlupáku. Hlupáku. Pouštět se do bitky když neznáš své schopnosti? Opravdu hloupé.) Už jsem ani nevnímala, že mluvím jen španělsky. Sledovala jsem jeho ránu a kroutila nad tím faktem hlavou. Nemohla jsem přijít na to jak k tomu došlo. Nevypadá totiž, že by nějak bojoval. Pousmála jsem se jakmile jsem spatřila, že mi věnuje svůj první pohled. "Hola." (Dobrý den.) Pozdravila jsem ho. Zakryla jsem ránu jeho košilí a podívala jsem se na své ruce. Krev. Jeho krev. Podívala jsem se na něj s touhou. *Mohla bych a nikdo by se nic nedozvěděl. Věřili by, že ho zabili Normané.* Z přemýšlení mě vyvedla jeho slova. Díky jeho slovům jsem si uvědomila, že hovořím špatným jazykem. Zadívala jsem se mu do očí a na prázdno polkla. "Já? Já..." Zasekla jsem se. Občas mě udivuje jakou moc nade mnou má ta rudá tekutina. Vyvedla mě z míry, tak moc, že jsem málem zapomněla co jsem před chvilkou povídala. "...ptala jsem se, co se tu stalo." Olízla jsem si ret a pokračovala. "A také by mě zajímalo jak jsi přišel ke svému zranění." Dotkla jsem se jeho rány bez ohledu na to zda ho to bolí. "Nevypadáš po boji. Takže bych soudila, že jsi čaroděj, že?" Podívám se kolem. Boj kolem nás pomalu ustával. Neuvěřitelné. "Ale to je teď nepodstatné. Potřebuji aby nejlépe všichni z Ingwirth Holdu zůstali na živu. A tím pádem i ty. Nevypadáš totiž jako ti Normané." Ukážu hlavou k mrtvému tělu kousek od nás. "Vím, že se ti to bude jevit jako odpornost, ale moje krev ti pomůže vrátit se na nohy. Pak pro nás oba bude snazší dostat tě na ošetřovnu." Podívám se zas na své ruce a olíznu si z ukazováčku jeho krev. "Tahle cesta je totiž pro mne zajímavější, než tě sama odtáhnout na ošetřovnu i když bych mohla." Zasměji se a vyhrnu si rukáv. Kousnu se do zápěstí a natáhnu k němu ruku. "Tak prosím. Opravdu ti to pomůže." Pobídnu ho. "Jindy bych tě nechala s radostí vykrvácet, ale dnes si to opravdu nemohu dovolit." Vzpomenu si na muže v kápi. *Jednou tě dostanu!* Povím sama sobě. "Jinak s tebou naprosto souhlasím. Jsi hlupák. Nemáš chodit do boje když si nejsi vědom svých schopností." Pak už svou pozornost věnuji plně dlouho vlasatému muži. Čekám na jeho reakci.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Jan 7, 2018 18:25:59 GMT
Nejednalo se o štěstí, srovnala jsem síly úmyslně, stojím tu za svým lidem, a jako taková se utkám čestně v souboji, který nesmím probhrát, jen doufám, že pokud by se něco stalo, můj lid bude bojovat. Nechci být to jediné co drží Ingwirthťany v našem království, ani bych nemohla jsem jen žena, ano královna ale žena a oni musí být v království kvůli práci, kvůli lásce k místu, kvůli těm co milují. Udělá se kolem nás prázdno a já vyskočím na nohy, tedy, pokusím se vyskočit, neboť pád z koně vás nenechá zrovna nebolavou. Postavím se a tasím meč, druhou ruku nekrytou štítem abych ji mohla použít jako další zbraň, tentokráte magickou. Díám se od těch očí v přilbě, kterou na mě zírá, zvádnu hlavu hrdě. "Chceš-li můj domov, musíš jej vybojovat!" zvolám k němu a čekám na výpad. Ty vteřiny co jde k emě jsou nekonečné, mám strach ano nebyla bych člověk nemít strach ale mám za co bojovat. Jeho náhlý výpad projede skrze rozvibrovanou čepel, která jej zastavila, až do ramene a já syknu, není ale čas, mám zlomek sekundy na protivýpad a tak odskočím a opakuji sek tentokráte na jeho nechráněnou levou stranu, nepochybuji , že tento výpad, který byl logický vykryje, pokud ne, nestojí jako bojovník za nic. Zamumlám pár slov a použijii ruku jako štít, odstrčím jej v momentě, kdy se k němu dostanu blíže, pomocí magické pomoci a dostanu nás od sebe na dva metry.
|
|
|
Post by Delilah ze Surrey on Jan 8, 2018 20:12:28 GMT
Pokud se normanským pánům mohlo něco přiznat, pak fakt, že své rytíře neposílají do bitvy nevycvičené – a v tomhle případě proti Jasmine nestojí žádný hlupák, co by si teatrálně užíval celou záležitost, spíš naopak se jedná o precizního válečníka, jehož hlavním cílem je úkol splnit co nejdříve a s co největší efektivitou. Použít větší sílu, pravděpodobně by jeho výpad kryla zcela zbytečně, zdá se, že rytíř alespoň v tomhle směru povolil – dal jí naději vůbec se krýt, aniž by využil plnou mužskou sílu a přetlačil ji ve snaze seknout či bodnout do nechráněné části těla. Její úder hravě vykryje a v tom, aby zasadil další, mu zabrání pouze její kouzlo – ne však dlouho, zdá se, že jej vzdálenost sotva zastaví, ba naopak, brzy se k ní znova dostane s další sérií úderů, snad ve snaze nedat jí možnost vydechnout další slova, co by proti němu mohla použít. Ten poslední je veden na nepříliš velký nechráněný prostor na boku, kde ji s mistrnou přesností sekne, když využije chvilku nepozornosti a malý šermířský fígl. Co však vymstí i jemu, nebo´t reakcí je magicná vlna – silnější než předím, co jej smete a jemu trvá notnou chvíli, než je schopen opřít se o meč a vytáhnout se na vratké nohy, neb na jednu z nich viditelně kulhá. V tuhle chvíli přijde první emoce čitelná i jen řečí těla – zaváhání. A strach, ten též. Nejspíše, když si uvědomí, že tohle způsobilo jedno škrábnutí. Silnější úder? Mohlo by být daleko hůř. Silnější úder proti jejím lidem? Mohlo by být mnohem hůř. Zaváhání, po kterém přijde zadutí na ústup.
|
|
|
Post by Laura de Kingsley on Jan 9, 2018 20:08:51 GMT
Když jsem se konečně postavila, neboť mi to mé dlouhé šaty značně znesnadňovali, vše se odehrálo příšerně rychle. Držela jsem se za zády svého zachránce, v relativním bezpečí, ale to se nedalo říci o něm. Mladík, který teď bojoval s mým věznitelem byl statečný, ale zpočátku se zdálo, že má oproti svému protivníkovi velice málo zkušeností... Oči jsem měla doširoka rozevřené a sotva dýchala, opět se mě zmocnil strach, ale tentokrát ne o sebe... ale o toho cizince, jež bránil můj život i čest. Nestíhala vnímat co se děje, vše bylo hrozně rychlé... Strachy jsem si žmoulala přizvednutou sukni a rozhlížela se okolo sebe jako vystrašená srnka, kterou zahnali do kouta. Oba muži se rvali jako dvě zvířata a pak náhle Francouz máchl mečem po krku mého zachránce, hrůzou jsem vykřikla právě ve chvíli, kdy mladík útok vykryl svou rukou, ze které se mu začala valit krev. Přikryla jsem si ústa dlaní, abych nevykřikla znovu nad tou hrůzou... a.. a to jen kvůli mě! Modlila jsem se k Bohu, aby ten udatný mladík přežil, když v tom získal převahu... Netušila jsem, zdali je to mými modlitbami, ale na tom mi už nezáleželo. Mladík rytíři podrazil nohu, kterou mu vzápětí i zlomil a ten sotva stál... Když mladík promluvil, snad jsem i překvapením pootevřela svá ústa, neboť mluvil francouzsky, dokonce velmi dobře. Chtěl po tom surovci, aby se vzdal... a mě opravdu zajímalo jestli to udělá nebo ne. Zdali si váží svého života... Pak se mladý muž otočil na mě a zdvořile se mě optal, zdali jsem v pořádku. Musela jsem uznat, že je velmi pohledný, ale... jako by mi byl snad povědomí...? Nedokázala jsem jej však zařadit. Na tváři jsem vykouzlila rozkošný úsměv, který se ale ovšem vzápětí proměnil v ustaraný. "Ano jsem, děkuji vám,... ale vy jste zraněný!" Opatrně jsem k němu přikročila, ale byla v tom patrná má opatrnost a nedůvěra, kterou ve mě zakořenil rytíř před námi. "Musíte si to nechat ošetřit..." Ukázala jsem na jeho zraněnou ruku a pak ostražitě pohlédla na zraněného francouzského vojáka.
|
|
Admin
Čaroděj(ka)
|
Post by Admin on Jan 17, 2018 8:28:16 GMT
Boj byl lítý, boční line byly rozprášeny stejně jako část bočního středového útoku nepřítele, jak mág , vyhodíc do vzduchu celou svou sílu potřel magií slušný počet nepřátel. Sám utrpěl významná zranění, která zdá se, pomalu přestala být se životem slučitelná. Jeho štěstí na staré upírky jej ale provázelo více než rozum, takže se Korialstrasz dostal na ošetřovnu, kde se jej ujal podivný ale velmi zkušený lékař Maxmilián Verner a jeho nově nabytý pomocník Harvey. Sestra jménem Gilis zase vyběhla na pomoc zraněné Dianě. Lékařka Claire právě zaryla skalpel hluboko do krku nepřítele, který devastoval zraněné a poté se ujala těch, na kterých e mu podařilo napáchat škod,y ač některým již nemohla pomoci. V srdci boje nastal chaos na nepřátelské linii, neboť náhlá ztráta mnoha mužů způsobila silné oslabení a Ingwrthští se dostali do jejich srdce kde statečně umírali i kosili. Boj mezi vojevůdcem normanského vojska a královny Jasmine byl velmi vyrovnaný, to co žena vyrovnávala magií on vyrovnával silou a agresí boje. Tím se mu podařilo zasadit královně zásah , kterým způsobil hluboký krvácející šrám na ruce. Obrana magickou střelou bla ale úspěšná a muž, který uviděl, jak silnou magií oplývají, zavelel k ústupu. Královna si sevřela ránu, ve které naštěstí nebyla zraněna žádná tepna a sledovala celou scenérii. Normané se stahovali a za ní byl slyšet šťastný vítězný křik. Ona ale nejásala, něco tu nehrálo, boj byl ukončen příliš brzy... Ale faktem je, že je velmi drtili...Zavrtěla hlavou a snažila se vyhledat očima někoho známého, kdo by jí pomohl na koně. "Seberte raněné...odneste je do polní nemocnice...mrtvým vzdejte hold...gardo..udělejte mohylu, ráno je se vší úctou pohřbíme..." Zavelím a snažím se usmívat, přeci jsme dosáhli velkého vítězství...Ale dokud nebudou Normané pryč od hranic a naši v bezpečí Ingwrith Holdu, nebudu mít klid. Do zajateckého vozu přibylo pár dalších, někteří vojáci, někdo vypadající jako jeden z velících normanů, také je tam seversky vyhlížející dívka která byla nalezená jak objímá zraněného z nepřátelských řad (Ragna a její bratr). Budou převezeni spolu s ostatními do Ingwrthu, kde s nimi bude vykonán soud.
|
|
|
Post by William Shakespear on Jan 17, 2018 16:39:58 GMT
Mé tělo pomalu dočerpávalo poslední zbytky adrenalinu v mé krvi, jakmile se tak stalo padnul jsem na zem tváří dolů. Podupaná trává dělala příjemný polštář i nepříjemný terén na odpočinek, avšak já neměl jiného výběru. Byl jsem mladý upír, který nedávno spoznal chuť krve, což však v boji očividně dělalo velkou roli. Zatímco někteří jen vydýchávali já sotva spoznal který sval ještě funguje a který je naprosto mimo svou funkci. Otočil jsem se s bolavým syknutím na záda a hleděl k nebi. Přemýšlel jsem jak krutá daň byla za tohle vítězství a kolik mrtvých bylo kolem mě. Nedýchat, tak nahlas splynul bych s mrtvolami okolo mně. V uších mi zazněla hudba bardů, kterou jsem vždy rád slýchával při plném korbelu piva v hospodě. Příjemné místo s živou hudbou v zádech, kdy jsem věděl jedno. ''Opět ji uslyším'' pomyslel jsem si, když jsem zavzpomínal na tu dobu v hospodách za odměnu a můj dům, který mi tolik chyběl. Když jsem po delší době konečně vstal a spatřil okolí z jiného úhlu. Viděl jsem ty stovky mrtvých okolo sebe. Popadl jsem svůj meč s lukem a vydal se do tábora za ostatními. Byl to krutý boj a nemyslím si, že na tom byli jakkoliv lépe než já ba i hůř. Chtěl jsem pomoct ošetřit ostatní, ale bohužel vzhledem k tomu, že jsem nebyl schopný ani své rány zavázat před bitvou, pochybuju že teď to bude o něco lepší. Udělal jsem tedy lepší rozhodnutí a posadil se ke kraji tábora, kde jsem hleděl na ostatní jak rozdýchávají bitvu a mezitím dával pozor aby se jim nic nestalo, popřípadě jim pomohl dotáhnout je na ošetřovnu. Oheň, který předemnou plápolal osvětlil však další osobu, která mi naprosto vypadla z paměti. Fenrir, který na bitvě nebyl, protože ho uvězinili. Nejspíš udělali dobře, protože ani mě se nechtělo mu věřit. Avšak. On nevypadal, žeby ho právě teď trápila bitva tak jako nás. V tom se mi vybavila čarodějka Beatricé. ''Kdepak asi teď je?'' Řekl jsem si uvntiř sebe a se složenýma rukama potlačoval slzy uvnitř sebe spolu s myšlenkou, žeby tu bitvu nepřežila.
|
|