|
Post by William Archer de Cross on Jun 11, 2017 20:06:31 GMT
Poté, co jsem doprovodil Emmeline domů, vrátil jsem se na hrad do kasáren. Mé kroky hned vedli do postele, abych se pořádně vyspal... což jsem opravdu potřeboval. Spánek mi poslední dobou chyběl, přestože jsem na ošetřovně mohl jen to, spal jsem špatně. Ani tahle noc nebyla o moc lepší. Probudil jsem se brzy z rána, míříc ihned do stájí postarat se o svého hřebce, načež jsem jej odvedl do výběhů. Na projížďku jsem neměl náladu, možná, že až k večeru. Jakmile jsem se vrátil nemusel jsem přemýšlet nad tím co dělat. Místo, abych odpočíval jsem si vzal svou šavli a luk a šel cvičit. Cvičiště bylo už dávno plné vojáků, takže jsem se na zastavil na okraji toho malého nádvoří, které k těmto účelům sloužilo, zastavil. Přátelsky jsem pozdravil ty vojáky, jež jsem znal... po tom incidentu na mě teď všichni koukali zvědavými pohledy. Padl jsem na ruce a začal dělat kliky, před cvičením boje vždycky nejdříve posiluji, nebo alespoň většinou...
|
|
|
Post by Sollis Thorn on Jun 12, 2017 19:37:25 GMT
Probudil jsem se ve své nové posteli. Bylo to příjemné poležení, jelikož jsem strávil většinu nocí po cestě do Ingwirth Holdu pod širákem. Rád jsem vyměnil tvrdou zem za něco měkčího a pohodlnějšího. Vstal jsem, zamžoural svýma stále ospalýma očima a znovu jsem se posadil na postel. Možná jsem to na svůj věk už přehnal s pivem. Ale první den ve službě se přece musel nějak oslavit. Zvlášť s tak přátelskými a vlídnými kolegy, kteří mi kupovali pivo. Místní pivovar vytváří divy, skvost oproti těm močí ředěným splaškám, co mi nalévali po cestě sem. Znovu jsem vstal, protáhl se a opláchl si obličej vodou ze škopku vedle postele. Počkal jsem až se hladina uklidní a zahleděl jsem se na odraz svého obličeje. "Tak starý." pomyslel jsem si a otřel jsem si obličej starým hadrem. Hodil jsem na sebe svou uniformu, pořádně utáhl koženou bundu a opasek, ke kterému už byl přichycen meč a dýka v pochvě. Při nazouvání do bot jsem ucítil svůj pravý kotník, možná jsem si něco udělal při včerejší cestě z hospody, nebo se mi vrací staré zranění. Kdo ví. Vykročil jsem ze svého pokoje s pravou rukou svěšenou a opřenou na jílci svého meče a namířil jsem si to na nádvoří, kde probíhal každodenní výcvik. Cvičiště bylo již zaplněné a zvuky hekajících vojáků a cvičných mečů řinčely nádvořím. Mládež, pomyslel jsem si. Tak naivní, ale tak motivovaná. Dal jsem se do běhu kolem nádvoří, udělal pár koleček a poté jsem zamířil k mladíkovi, jenž právě klikoval. "Rozcvička je důležitá, že?" prohodil jsem, zatímco jsem se rovnal vedle něj a začal klikovat ve stejném tempu. "O co, že zvládnu víc než ty, mlaďochu?" popíchl jsem ho s mírným úšklebkem. Nelíbí se mi ponurá atmosféra, která se zde pomalu tvořila. Každý druhý voják se mračil a nadával, na svůj povinný trénink.
|
|
|
Post by William Archer de Cross on Jun 18, 2017 15:50:21 GMT
Jeden klik za druhým, za ty roky to pro mě téměř nic nebylo, dokonce ani zranění, které se stále ještě zcela nezahojilo, jsem téměř necítil. Měl jsem odpočívat,měl jsem nechat své tělo, aby se v klidu zregenerovalo, ale nebyl jsem schopen zůstat v klidu. Měl jsem neustálou potřebu se hýbat, něco dělat, neboť pohyb byl mým životem. Má vlčí podstata odmítala zůstat na jednom místě déle, nežli bylo vyloženě nutné. Náhle se nade mnou ozval neznámý mužský hlas. Svaly se mi nepatrně napnuly a já zvrátil oči vzhůru k postavě nade mnou. Muž oděný v černé kůži, byl tak středního věku, dle pachu člověk a hrdě se tyčil nade mnou. Ústa se mi zvlnila v neurčitý úsměv. "Když je na ni čas." Odvětil jsem, aniž bych přestal či zvolnil. Muž se mezi tím vyrovnal vedle mě, aby se ke mě připojil. Dokonce se přizpůsobil i mému tempu. Vážně by mě nenapadlo, že bude chtít poměřovat síly. Pobaveně jsem nadzvedl obočí a odevzdaně zakroutil hlavou. Mlaďochu? Vážně mi tak řekl? Chápal jsem, že nevypadám na víc, jak pětadvacet a on tedy soudil dle mého vzhledu, jež opravdu napovídal, že jsem oproti němu ještě chlapec. Ale pravdou bylo, že jsem si byl téměř jistý, že tím starším jsem tady já. Nebyl to upír, ani vlkodlak, takže musel být mladší. "O rundu dobré medoviny." Uličnicky jsem se na něj zazubyl a v očích mi divoce zajiskřilo, miloval jsem výzvy. "Ale aby jsi si neublížil, mlaďochu." Oplatil jsem mu jeho popíchnutí a více se nezdržoval mluvením, ale začal se soustředit na cvik.
|
|
Malakai
Pocestný
Královský podkoní, čaroděj
|
Post by Malakai on Jun 30, 2017 11:50:46 GMT
„Nezaměňoval bych odvahu za zvědavost…“ podotkne pro odlehčení situaci i otázky, kterou nepřímo položil, ač jeho poznámka nebyla zcela relevantní. Pravda, možná nebyl rytíř, jen pouhý podkoní, na odvaze mu to však tolik neubíralo – pokud tedy nebyla vize odvahy v tom, že se člověk bezmyšlenkovitě vrhne do každého nebezpečí, aniž by nad ním jen trochu přemýšlel a snažil se situaci vyřešit i jinak. Obvykle méně násilně a brutálně. Vzápětí se však odmlčí, když domluví – jak se dá na něco takového odpovědět tak, aby to neznělo jednoduše pateticky a jako jedna z těch klasických frází, které jsou sice vyřčeny, ale sotva kdy udělají nějaký rozdíl. „Jste žena… Kdybyste v sobě neměla trochu romantika, divil bych se. Králové na tom nejsou vlastně zas tolik odlišně… Jen je u nich v tichosti společensky přijatelné najít si milenku…“ Ušklíbne se. Ženy to v tomhle měly bezesporu jednoduše těžší, neb jejich nevěra nikdy nebyla tiše tolerována, pokud měly jen trochu autoritativní manžely, kteří nebyli slaboduší, ignorantští nebo jednoduše neustále pryč. Znova se nakrátko odmlčí, než začne opět zcela jiným tónem. „Dobře, asi bychom se neměli válet na zmrzlé zemi. Tedy, vy určitě ne, vaše veličenstvo, protože pak budu vaši rýmu jen dost těžko obhajovat před všemi zlými jazyky…“ S těmito slovy se zvedne ze sněhu, v němž se až do teď váleli a nejspíš stihli solidně vymrznout, jak se to už ostatně stává lidem, co se válejí ve sněhu, jen aby jí mohl podat ruku a pomocí jí též se vytáhnout na nohy, aniž by jí to náhodou na ledu pod sněhem podjelo a ona si tentokrát opravdu nabila.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Jul 2, 2017 8:47:19 GMT
POkrčím rameny a usměji se. "V mých očích je to to samé Malakai...tedy žádný rozdíl nezi odvahou a zvědaviostí jak říkáš." Přitakám na jeho slova, má pravdu, přese všechno jsem žena, i proto se tu ve sněhu válím s ním místo abych byla na trůnu a veškeré své já věnovala vladařským povinnostem. Zvláště nyní, kdy hrozba z východu je čím dál hmatatelnější a velmi velmi blízko. Zasměji se na ejeho poznámku o milenkách. "Pravda...já byla muži věrná...ale poté..nu..jistě jsi slyšel zkazky o královně povětrnici...nestydím se za to. Tehdy jsem byla osamělá a kdo mě má soudit, že jsem končila v náručí mužů aby má postel nebyla chladná...a pokud někdo ano, pak nikdy nebyl královnou která za nocí doufá a touží, že se navrátí někdo, koho miluje a milovala po stovky let a on..nepřichází, a když ano, pak jen ukízat svou sílu a opět zmizí beze stopy...ne Malkai, lásku, i když tu prchavou potřebuje každý, žena či muž..." Zašeptám trochu mimo sebe a nechám se zvednout, končáíc v jeho náručí a dívajíc se mu do očí. Slabá, žena, která ví co musí a že to dlouho odkládala. "Malakai..." Zašeptám. "Už budu panovnicí kterou si lid jako vy zasloužíte...rozhodla jsem se..." zašeptám a stisknu jeho paže, o které se opírám a které mě objímají abych opět nepodklouzla. "Přijmu žádost vašeho ..bývalého krále..." Sám zdůraznuje, že nyní jsem jeho panovnicí já, tedy nepřišlo mi vhodné říkat: vašeho krále. Zadívám se k němu. "Budu příkladnou královnou, takovou jakou si lid zaslouží a to jen díky tobě...ukázal jsi mi , že čest a moudrost dlí v každém srdci, nejen v srdci moudrých a učených. Tolik kolik jsi mě naučil ty, podkoní, mě nenaučila stovka lektorů z cizokrajin." Zašeptám k němu a vydechnu. "jen...dnešek ...neskončil...ještě ne...myslíš...tedy...chceš abych byla ještě na jednu noc Julií? Poslední večer a pak...už budu jen královna.." Ano od zítra už nebude Julie, Julie byla sen touha po normálnosti, ale já nejsem normální, jsem královna, mám velkou moc a povinnost díky ní chránit lidi kolem mě, aby mohli tyto normální životy žít. A ta myšlenka mi vyklouzlí úsměv na tváři.
|
|
Malakai
Pocestný
|
Post by Malakai on Jul 2, 2017 13:16:26 GMT
„Slyšel…“ Nepopře to, bylo to jasné – služebné měly mrštné jazýčky a povídaly si při práci i mimo ni. Zákonitě musel něco slyšet, když zde pobýval i přes krátké přestávky poměrně dlouho. Slyšel o jejích milencích, kterých nebylo málo, některé z nich znal – pro začátek jejího vlčího gardistu, který měl však již jiné starosti, jak se zdálo. Ale soudit ji? Ne. Neměl na to právo, byla jen člověk stejně jako on. Měla své potřeby, touhy, měla malé radosti i nejspíš občasnou touhu zapomenout. Byla jen člověk… A na to by nikdo neměl zapomínat, přestože nosila na hrdě zvednuté hlavě korunu. „Já vím, má paní…“ Bez lásky se dalo přežít – té milenecké, tedy, ale ruku na srdce – s poblázněnou myslí to šlo přece jen o něco lépe. Zvedne ji a ona se opět dostane až nebezpečně blízko stejně jako předtím. Nyní ji však nepouští, neodchází, nenechává ji napospas chladu, který by se jejího ženského těla zakousl, kdyby poodstoupil. Viditelně zpozorní, když najednou svolí ke sňatku s Aidanem, narovná se, stále však hledě na ni. „Bude šťastný… Po takové době…“ Snažil se o ní dost dlouho, aby to působilo tak, že již nemá naději a že mu Jasmine zůstane navždy jen jako nevyslyšená prosba. Zvedne k ní ruku, pohladí ji po tváři – gesto, které by si normálně nedovolil, nyní zde byli ale sami. Alespoň v to doufal a nikoho dalšího nezaregistroval. „Nemyslím, že by to byla jen moje zásluha. Vyrostla jste… Tedy… Ještě o něco víc než předtím…“ Pousměje se. Žena byla i předtím stejně jako královna, ale nejspíš to byl právě všechen ten prožitý žal, co z ní udělalo skutečnou panovnici posílenou na duchu. Zvedne k němu modré oči, ty nejmodřejší a snad nejkrásnější oči, co kdy viděl, s tichou zašeptanou prosbou, kterou nemohl odmítnout. Měl pro ni slabost – a nikdo se mu nemohl divit, Jasmine byla nádherná žena a ve chvílích, kdy nebyla královnou, jen Jasmine, snad ještě krásnější. Nejspíš protože se tehdy stala někým… dotknutelným, skutečným, lidským aniž by musela býti dokonalou a vždy perfektně disciplinovanou, ač si kolikrát při audiencích všiml, že do každé věty probleskovala její čistá, ač tolikrát pošlapaná a rozlámaná duše. „Aidan je ještě daleko… Zatím jsem tu jen já…“ Pousměje se a skloní se k ní, aby ji políbil – a udělal tak něco, po čem ve skrytu duše toužil od chvíle, kdy se tu zas objevil. Byla to zrada vůči jeho králi? Pro mnohé to tak vypadat nejspíš mohlo, pokud znali význam jeho cesty a smysl jeho osoby, on sám však věděl daleko lépe a zrovna tak tušil, že nemusí litovat žádného gesta. A pokud chce být Jasmine ještě jednou – nebo třeba víckrát? – Julií… Nemohl odmítnout. Nebyl dost silný na to, aby odmítl.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Jul 4, 2017 9:34:44 GMT
Začervenala bych se, ale zaprvé mi tváře z toho vyvádění na ledu již hoří, a za druhé se za to nestydím. Nebo, rozhodla jsem se za to nestydět, chci být spokojená stejně jako moji lidé a proto jsem dělala co jsem dělala aniž bych tím svému lidu ubližovala tak nevidím nic špatného na milencích, z jejichž většiny se stali mými dobrými a spojenci, jako Richard, nebo kovář Corman. Usměji se k němu když poví, že ví a chápe mě. Vím, že ano, kdyby mě odsoudil on, pak bych byla velmi zklamaná ale ne z něj ale ze sebe. Drzí mě a vyslechne si mé rozhodnutí. Držím se jeho paží a dívám se mu do očí. Usměji se na jeho odpověď a sklopím oči. "Nedivila bych se, kdyby neměl již zájem, mrzí mne že jsem se chovala jako zamilované děvče místo královny...snad mne pochopí." Zašeptám, je znát, že ze svého rozhodnutí jako osoba, jako žena, šťastná nejsem, nelíbí se mi myšlenka vdát se bez lásky, ale pro mé království, hlavně nyní kdy se blíží hrozby z východu, je nezbytné zabezpečit zemi a já jsem si jistá, že král Aidan je hodný a ušlechtilý člověk, ne, Malakai by mi nelhal. Ráda bych věděla jaký na to má názor, mrzí jej to trochu? Nebo je natolik oddaný, že to pnutí mezi námi bere naprosto citově odděleně jen ajko romantické toužení bez čehokoliv hlubšího? Těžko říci, především když ani já to tak docela nevím. Moje city dostaly hodně za vyučenou, když jsem přišla o vše na čem mi záleželo. Miluji jej? Nebo se mi líbí? Nebo mne přitahuje? Kdoví...já? Já to nevím. Přivřu oči když mě pohladí po tváři a políbím jeho ruku. Zasměji se. "Abych se za chvíli nedotýkala nebes a nenarostlo mi ego do neslušných výšin." zašeptám s úsměvem. po mé velmi jasné ač kulantně řečené výzvě vyhoví a dovolím si myslet , že i velmi rád. Vydechnu mu do rtů když mne políbí a může cítit jak moje tělo v jeho náručí zvláčnělo. Políbím jej nazpět s chvěním v nitru, které připomíná jakoby vám v břiše lítali motýli. Držím jej pevně a laskám jeho rty. Jemně, oči zavřené, vnímám jeho chuť a vůni, jeho teplo těla. Jemně se přesunu k jeho uchu, které rty polaskám a pak počastuji polibky část krku, která není zahalená do kabátce. "Znám poblíž jeden malý hostinec." usměji se s červenáním když mu šeptám onu větu, která připomene naši první noc společně.
|
|
Malakai
Pocestný
|
Post by Malakai on Jul 4, 2017 13:00:35 GMT
„Když jsem odjížděl, nabídka stále platila a od té doby… se toho mnoho nezměnilo.“ Snad jen problémy, co se začínaly objevovat kvůli anglickým nájezdům na irskou pevninu, ale něco takového nemělo nic společného ve vztahu Aidana a Jasmine. „Je také člověk, Jasmine. Taky udělal spoustu hloupostí, než se poučil…“ Zarazí se, na moment se odmlčí, než se pousměje. „Takhle bych myslím neměl hovořit o králi, který byl po léta můj chlebodárce a kterému jsem kdysi přísahal věrnost, že ne? Ale… i přesto je to pravda.“ Sloužil dostatečně dlouho, aby to věděl – stejně jako fakt, že s věkem člověk získává rozum a snad i touhu se usadit a najít někoho, s kým by byl ochoten věčnost sdílet místo hledání pomíjivých rozptýlení, které se rozpadnout hned, jakmile se rozplyne vzájemná náklonnost. Jasmine, jak se zdálo, měla být Aidanova jistota – dávalo to rozum, jak král si sotva mohl vzít nějakou děvečku ze stáje (a kdyby ano, pak by to bezesporu vzbudilo nesouhlas, pobouření, nemluvě o tom, že by vlastně nikdo nevěděl, jak se má chovat a co má vůbec dělat). Tu blízkost mezi nimi však sotva mohli popřít – dokazovala to jednotlivá gesta jako právě jeho pohlazení nebo její polibek do jeho dlaně. Těžko by někoho oklamali, že nebyli – a snad i nejsou – milenci. „A proč ne?“ Povytáhne obočí. „Je to pravda, ne planá lichotka. Myslím, že těmi jsem vás nikdy krmit nemusel…“ Nejspíš protože ji poznal jako Julii a tím se jí dostal blíže, než mohl jakkoliv jinak – a lichotky byly tedy zbytečné, protože obdiv jí vyjádřil již tehdy, ač nevěda nic o tom, kým skutečně je. Přitiskne se k ní, aniž by si to uvědomil a aniž by to uměl kontrolovat. Ač se v její přítomnosti obyčejně dokázal kontrolovat, pořád nemohl popřít, že nad ním měla moc – a když se ho dotkla, pak ještě více. Přikývne, nebylo třeba slov, místo toho ji vezme za ruku a po té, jakmile se dostanou ke koním, jí opět pomůže do sedla, aby ji mohl následovat na své klisně. Mohli jít pěšky – ale to by bylo zbytečné zdržování.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Jul 20, 2017 18:13:22 GMT
Vydechnu z části úlevně a zčásti vyděšeně, že se to doopravdy děje, vezmu si muže co neznám, nevím jaký je a nedovedu tomu již zabránit. pokud mě Malakai trochu zná a já si troufám tvrdit že ano, tak vidí děs v mých očích. ano, mám strach, nefalšovanou hrůzu ze vstupu do neznáma. Nakloním hlavu na stranu. "Jediné co mne utěšuje je to jak o svém bývalém králi mluvíš Malakai...Musí to být čestný a dobrý muž, až se stydím jak jsem se chovala ve své neskutečné pošetilosti a pobláznění, které zdá se, mé neklidné srdce nikdy neopustilo..." Zadívám se na něj s posmutnělým úsměvem, měla li bych nyní označit osobu svého pobláznění, stála by přede mnou se svými ryšavými vlasy, modrýma očima a tak bezelstným šibalským úsměvem, který mi vykouzlí alespoň malinkatý úsměv u mě. Držím jej za paže a dívám se mu do očí. Vezme mou ruku a dovede mne ke koním, popoženeme je do slabin abychom se dostali co nejrychleji k hostinci, kde jsme se potkali. Zastavíme tam a na mě je znáti nervozita. Musíme zadem, přeci jen mám na sobě svůj královský háv a tak Malakai dojde pro klíče od pokoje, zatímco já čekám přede dveřmi, když přichází srdce se mi zastaví jakobych nemohla dýchat. Počkám až odemkne (rukama ne tukama ) a vejdeme dovnitř. Rukama přejedu přes poličku nad krbem a otočím se k němu, dívajíc se mu do očí, chci si dnešní noc vychutnat a prožít. Je to dost možná poslední noc, kterou strávím s mužem, kterého jsem si vybrala a který se mi tolik líbí nejen po tělesné ale i psychické stránce. "Malakai..." Zašeptám k němu a vykročím rázně k jeho osobě s kalíšky vína, které jsou připraveny na pokoji. "Na co si připijeme dnes...s Julií?" Zeptám se jej a opřu si mu hlavu o čelo potichu.
|
|
Malakai
Pocestný
|
Post by Malakai on Jul 29, 2017 15:30:58 GMT
"Věříš mi, Jasmine? Pochopím, když řekneš, že ne..." Pousměje se, trochu ironicky. Měla by na to plné právo vzhledem k tomu, že by jej mnozí označili za sluhu dvou pánů, který je sice vázaný přísahou v jednom království, ale pořád nedokáže zlomit tu, co jej držela v království druhém, sousedním. A ač nikoliv rivalském, stále se mnohým jevilo jako zcela samozřejmé a jasné, že jeho návštěvy za králem Aidenem se neobejdou bez vynášení informací, ač nedůležitých a týkajících se pouze a jen jedné osoby. "Ale pokud mi jen trochu věříš, pak prosím, mysli na tohle - Aidan udělá cokoliv, abys byla šťastná. Bude ti dobrým mužem - a pokud ne, pak věz, že se bude ze všech sil snažit, aby jím byl." Mohlo by se zdát zvláštní, že o něm hovoří takhle, když byl de facto jeho sok v lásce. Nezdálo se ale, že by to Malakaiovi bránilo v tom, aby o něm upřímně hovořil a aby jej nerespektoval jako budoucího života své... milenky? Nejspíš tím Jasmine byla, sic se oba snažili držet odstup. Zamíří tedy společně do hostince, který se stal místem prvního setkání a též toho, které je svým způsobem nejspíš poslední. Jasmine se brzy stane někým jiným, nesoucím jiné jméno a Makalai... nu, i pro toho se mnohé změní. Spolu s klíči koupí též láhev sladkého bílého vína, než se vrátí za Jasmine. V pokoji, v té místnosti, která je tolik spojila, si sundá kožený kabátec, pod nímž má ještě vestu a samozřejmě bílou košili. Přistoupí k němu s pohárky vína a jeho jménem na rtech, až se prostě musí usmát. "Dneska bych tu popravdě měl rád tebe. Jen tebe... ne královnu, ne děvečku, ale tebe..." Ženu, dívku, s mnohým na srdci, co mohla nabídnout. Vezme si od ní pohár. "Ne na minulost, ani na budoucnost... Tak co na to, co je nyní?"
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Jul 30, 2017 20:08:10 GMT
Zasměji se lehce nervozně. "Zda ti věřím malakai? Je tato otázka nutná? Byla bych zde, kdybych ti nevěřila?" Zašeptám k němu a nakloním hlavu na stranu. Jeho slova mne dojmoou, polknu a přivřu oči, které se mi oslzely. lehce vzlyknu a přitakám. "Musíš si myslet, jak jsem naivní, myslet si, že láska a povinnost jde skloubit, ale nejde že?" Zavrtím hlavou a setřu si slzy, toho jak jsem patetická. Na pokoji na něj vyčkám a pak mu podám pohárek vína, které přinesl abychom si připili. Zavrtím hlavou nesouhlasně. "Nejen na mě...ale i na tebe..." Řeknu rezolutně a přiťukneme si sklenkami, které dutě ohlásí náš přípitek a poté utiší naši společnou žízeň, tedy, její část, ta druhá, ta pijde na řadu o vteřinu později, kdy položím pohár na stůl a položím mu ruce na hruď s pohledem do jeho očí, usměji se lehce a začnu rozvazovat kytlici abych políbila jeho lehce potem vlhkou ale mužnou a pevnou šíji. Vydechnu spokojeně, tak dlouho bez láskyplné náruče jsem od smrti krále nebyla. A nejen o to jde, jde i o fakt, že jsem toužila po Malakaiovi, nicméně byl mi nedostupný, lituji, že jsem si neudělala více času pro jeho vzácnou a milou společnost, nyní je ale připito na současnost a tak vše kolem ní zmizí v neznámu. Vystoupám rty po jehočelisti a bradě a stanu v koutku jeho úst, které pomalu ochutnám. Odtáhnu se na kousek, a pak...políbím jej, jemně velmi jemně a něžně, vychutnávám si každý milimetr jeho rtů, chutná tak sladce. Dál ale nepodnikám nic, nechci jej převálcovat aktivitou nebo lačností, chci si užít naplno chvíle které spolu trávíme a nechci v něm zanechat pocit sexuálního cíle, protože to on není, bohové vědí, že bych jej mohla milovat a v duchu tomu tak i je, žel jim , nám to ale není souzeno a tak se nutím na to nemyslet.
|
|
Malakai
Pocestný
|
Post by Malakai on Jul 31, 2017 19:09:46 GMT
Stačilo, aby se na něj podívala těma velkýma uslzenýma očima a okamžitě by jí propadl – samozřejmě, nikdy by Jasmine neshodil tím způsobem, že by o ní smýšlel jako o křehké a lehce zlomitelné květince, co nemá vlastní rozum, ale přesto v těchto vzácných chvílích slabosti byla jednoduše ještě více člověkem a méně tou nedosažitelnou královnou, která by správně měla obyčejným podkoním opovrhovat. Faktem ale zůstávalo, že Jasmine byla nekonvenční v mnoha směrech. Vezme ji za bradičku, jen aby jí mohl vtisknout krátký, lehký a něžný polibek na rty. „Naivní? Vůbec… Řekl bych, že o to se všichni snažíme. Skloubit lásku a povinnost.“ Prostí lidé to snad měli snazší – nemuseli myslet na zájem země. Na druhou stranu, byly zde jiné věci, které museli neustále mít na paměti – například holé přežití. Přiťuknou si a on upije vína – ne však mnoho, na to snad ani není prostor. Brzy na to totiž pohár odloží na stolek. Jasmine se k němu přitiskne, přesto však ne natolik, aby si její packy nemohl poradit se šněrováním u krku a ona mu pak mohl vtisknout polibek na krk. Obejme ji, hladě jí po zádech a sleduje rovnou linii páteře než ji jemně políbí do voňavých, jemných vlasů. Z její vůně, jemně dokreslené vůní levandule i jasmínu, by se mu klidně mohla zatočit hlava. Každý její kousíček, každé místo pokožky, každý vlas, její vůně i hlas byly žádoucí, každou její část chtěl sobecky jen a jen pro sebe. Jemně jej políbí do koutku úst, než se odtáhne a on stihne zachytit pohled jejích očí, v nichž se matně odráží plamen, díky kterému jasně žhnou – nebo to nebylo kvůli němu? Kdyby jej nepolíbila ona, udělal by to bezesporu on. Jen ona je daleko něžnější. A on? Nenechá ji znova se odtáhnout, utéci od polibku, místo toho se do něj ještě více ponoří, místo toho ji k sobě naopak přitiskne, prsty hbitě hledaje na jejích zádech šněrování honosných šatů. Pokud chtěl ji a jen a jen ji, pak to nejlépe půjde bez nich.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Aug 1, 2017 9:17:29 GMT
Jeho pohled na mě je tak krásný, obdivný, zamilovaný? To si netroufám říci, já si takové pohledy zakázala kvůli prostému faktu, že on není ten, kdo bude mým mužem, ale kdyby mohl, bohové vědí, že bych si to přála. Polknu a podívám se na něj , jen pro tentokrát očima ženy, dívky, která je tu s mužem, kterého obdivuje. Přitakám k němu, ale pak již nemluvím, nechci omílat stále to samé dokola, ač s ním to nejspíše tak bylo, vždy ve mě mohl vidět rozpory mezi touhami a povinností. Dnes..nyní převáhly touhy, naposledy, jak jsem si slíbila ale s ním, tady a teď nejsem si jistá, zda dokážu někdy odolat jeho pokušení. Tedy...kdyby nějaké vyvíjel, pravdou je, že on je prostě dobrý, hodný, správný, nikdy to od něj nevzešlo, vždy ode mě, už i v době kdy nevěděl kdo jsem. "Jsi tak..správný, čestný..ach..." Zašeptám když se dotkne rty mého krku a když se mi podaří rozepnut jeho košili přetáhnu mu ji přes hlavu se spokojeným vydechnutím. Poté polibek, jeho iniciativou prohloubený, mi vezme půdu pod nohama, moje ručky se jej pevně drží a tomu napomáhá jak je ke mě natisknutý, neboť mě objímá kol dokola a rozdělává složitou šněrovačku a zapínání mých šatů. Cítím jak povolují a já mohu lépe dýchat, nejen fyzicky ale snad i na chvíli cítím naprostou svobodu, když ze mne spadne těžký svršek z brokátové tkaniny. Zašustí o podlahu a odhalí mé tělo v nemálu další tkaniny, tentokrát ve lněné spodničce , košilce a spodních kalhotkách, tehdy bývaly ke kolenům. Ale na tuto dobu to bylo již mimořádně erotické, pro mě tedy určitě, zvláš když se opírám hrudí v košilce o jeho nahou hruď a i přes látku cítím jak mu buší srdce. Líbám jej s přestávkami na dech, oči přivřené, dýchám vůni skořice a mošusu, kterou oplývá, jako drahý kus látky z orientu a přesto tak důvěrně známý jako seno z čerstvě posečené Ingwirthské louky. Vystoupím z šatů na zemi a tím jej lehce popostrčím dozadu kde zeď, na kterou jej jemně natlačím, nejsem bohužel křehká dívenka co se stydí, tedy má iniciativa přichází samovolně. Zatímco on má jistě dost práce s mou košilkou a vázaní na kalhotkách tak já si užívám jeho jemné kůže na krku, kterou častuji polibky a prsty jemně rozplétám motanici na jeho kalhotách.
|
|
Malakai
Pocestný
|
Post by Malakai on Aug 2, 2017 21:27:52 GMT
"Zdání klame..." poznamená hravě, přestože v tom byla notná dávka pravdy. Snažil se být čestný? Bezesporu. Na druhou stranu si ale též uvědomoval, že někdy je jednoduše o mnoho snazší - a co více, též občas jedině možné - dojít cíle lstí nebo malým trikem, kterých se... nu, neštítil. Lhal by, kdyby řekl, že ano. Uvolní ruce, stáhne je z jejího těla tehdy, kdy mu přetáhne košili přes hlavu - ne však na dlouho. Brzy se zas vrátí ke šněrování na jejích šatech, s nímž si iž poradí poměrně dobře. Což buďto svědčí o jeho obecné šikovnosti či o jeho praxi, ač to nejspíše není myšlenka, kterou by měla Jasmine potřebu rozvádět s zkoumat. S ním je to snazší, pod košilí neměl již opravdu nic, však co také... To se o ní ale říci nedá. Jasmine dostála tehdejší módě se svou spodničkou, košilkou i spodními kalhotkami. Přitiskne jej na zeď - ač kdyby nechtěl, onen krok dozadu udělat nemusí, oba věděli, že je silnější, na druhou stranu, proč se jí bránit? Neměl jediný důvod, ba naopak, všem jejím dotekům vycházel vstříc s toužebnou rozechvělostí a se srdcem, které mu bušilo až někde v krku. Sám se pak dosti netrpělivě začne potýkat s košilkou, kterou jí konečně sundá a odhalí tak celý její pas a hned vzápětí těž s kalhotkami, u níchž jej iž přemůže netrpělivost a on se se šněrováním zrovna nepatlá.
|
|
|
Post by Jasmine O'Ravenheart on Aug 4, 2017 10:08:23 GMT
Zvednu obočí tázavě, když poví, jak zdání klame, popravdě, nedovedu si představit, že by on někdy hrál nečistou hru, nebo uděal levárnu, ač možná jak nazvat situaci když soupeří o srdce jeho dámy a přitom...spolu jsme te´d a tady? Možná každý z nás má v sobě něco temného, jako já. Jako on, jako každý, jen záleží na tom z jakého úhlu se člověk dívá. Já se nyní dívám z velmi ale velmi pěkného úhlu, pomylsím si s uculením, neboť vidím jeho tělo, jeho napínající se kůži pod mými polibky, jeho tepající cévy pod kůží, mužné ruce a ach ano, jsem polapená v mé temné žádostivé části, hlava mi vypovídá službu a já jen cítím jak mne dostává ze sevření mých šatů, než před sebou staneme jak nás bozi stvořili k obrazu svému. Srdce mi buší prudce, toužebně, ak dlouho jsem neslyšela své srdce běžet o závod. Dlouho, příliš dlouho. Zakloním hlavu když mne chytne a zasténám jemně při doteku našich horkých těl. Usmívám se šťastně. Narovnám se a zahledím se mu do očí s lehkým omámeným úsměvem, než jej obejmu kolem krku a začnu opět líbat s klínem tisknoucím se na něj a nožkou pomalu stoupající a klesající po jeho boku, jak se snažím pojmout co nejvíc z jeho nádherného horkého těla, které nyní patří jenom mě.
|
|